Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 20 от общо 20

Задача 117 (репортаж)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. ike
    ike е офлайн

Тук е от
    Jul 2004

Задача 117 (репортаж)

имам едно питане

това не ми дава мира, а не му знам отговора [V]

и не мога да спя по цял ден

моля бъдете така добри и ми помогнете

Има една легенда за Омир. Тя гласи, че в края на живота си, когато бил на един остров, децата на местните рибари му задали гатанка, с която Омир не можал да се справи и от мъка умрял. "С нас е невзетото, липсва ни именно взетото"

2.  

3. Member Аватара на Krusteva
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

Никога не съм чувала за това, но на мен ми прилича на бъдещето (или настоящето по-скоро) и миналото.

//Ето какво каза Гугъл по въпроса:

"Има една легенда за Омир, която е много показателна. Тя гласи, че в края на живота си, когато бил на един остров, децата на местните рибари му задали гатанка, с която Омир не можал да се справи и от мъка умрял. "С нас е невзетото, липсва ни именно взетото" - това била загадката. Когато я чух, около месец я носих със себе си и един ден отговорът дойде като награда след издържан малък изпит. Постепенно след тригодишната си възраст ние забравяме откъде и с какво сме дошли, а приемаме за наши играчката, дрешката, колата, къщата и т.н. - все неща, които са "невзети", но са с нас. А забравяме и ни липсва "взетото" - духовно-душевната ни същност. Беинса Дуно казва, че притежаваме само дух, душа, ум и сърце. Другото е "невзето". "

4. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Задача 117 (репортаж)

Извинявам се на всички за закъснението, бях ви обещала задачка в 17 часа, но ми спря интернета.

Сега ще изчакам първо да свършим работата по Правилата и чак тогава ще я задам, за да не се разсейваме.

5. ike
    ike е офлайн

Тук е от
    Jul 2004

Задача 117 (репортаж)

мерси много Krusteva

наистина миналото и настоящето добре звучи но ще ми и интересно да чуя и други мнения

относно това което гоогала е изкарал ми изглезда на някаква сектанска страничка и ... там не е казано какъф е отговора

6. Member Аватара на Krusteva
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

Страничката чак сектантска не бих нарекла, беше по-скоро религиозно-философски ориентирана...Беинса Дуно е учение на Петър Дънов, на което аз лично не смея да давам оценки.[]

Иначе не съм ровила на английски, а може би има много по-интересни становища.[:D]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Задача 270 (Следваща задача)
    От tricklys във форум Логически задачи
    Отговори: 18
    Последно: 22-06-05, 12:43
  2. Задача №183 (Нелогическа задача)
    От Cko във форум Логически задачи
    Отговори: 17
    Последно: 23-02-05, 17:16
  3. Задача №63
    От Star Warrior във форум Логически задачи
    Отговори: 30
    Последно: 01-11-04, 02:00
  4. Задача №62
    От dedis във форум Логически задачи
    Отговори: 3
    Последно: 29-10-04, 13:23
  5. Задача № 47
    От prt във форум Логически задачи
    Отговори: 15
    Последно: 10-10-04, 18:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе