Да. Видели сме преражданията на България.
Изглежда Ясен вярва в 623 г., а аз като традиционалистка и любителка на терариумите, съм видяла 681 []
Да. Видели сме преражданията на България.
Изглежда Ясен вярва в 623 г., а аз като традиционалистка и любителка на терариумите, съм видяла 681 []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
// Ако комунизма ще спасява света то тогава : 9 септември 1944 - маймуна - дърво[]
<div align="right">Originally posted by MorGod - 01/04/2005 : 01:11:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Или 2004та [?] На маймуни ни направиха и пак гризнахме дръвцето...
Първо да се извиня, че в четвъртак зачезнах. Служебни задължения.
Второ да ибясня какво точно беше идеята.
Според проф. Димитров, води предаването "Памет Българска" по националната телевизия, т.н. Дунавска България е създадена още 623г. от Кубрат. В границите и на запад са влизали територии до Карпатите които са били и част от Аспарухова България. След удар от страна хазараите по Велика България тя е разделена на две части. От едната произлиза т.н. Волжа България а от другата - Дунавска или Аспарухова България. Имайки в предвит казаното до тук и факта, че Аспарух е син на Кубрат може да се твърди, че имаме непрекъснта държавност. Сдруги думи съвременна България е пряк наследник на Велика България.
За повече информация книгата на проф. Димитров "12 нита в българската история"