peshos,
Вярно ли е, че токовия удар от който е умрял администратора не е дошъл от оптичния кабел ?
peshos,
Вярно ли е, че токовия удар от който е умрял администратора не е дошъл от оптичния кабел ?
по оптиката май не върви толкова велик ток, че да те тресне...
Да. Т.е. не е дошъл от оптичния кабел. Ама то чисто технически, по оптичните кабели може ли да тече електрически ток?Първоначално публикувано от MitkoS
Мисля, да задам още няколко дребни въпроси, с идеята да отпаднат някои второстепенни съмнения.
peshos,
Вярно ли е, че портиерът е казал истината при разпита (истината - в смисъл това което е видял и чул наистина, за това което са го питали) ?
Някои оптични кабели са с метална армировка, така че няма проблем да протече ток.Първоначално публикувано от peshos
Да, честен си е човечеца. Малко поспалив, но честенПървоначално публикувано от MitkoS
peshos,
Вярно ли е, че полицаите са видяли всичко което са записали камерите, т.е. нищо от записите не е било изтрито умишлено или скрито по някакъв друг начин от съответното заинтересовано лице (както става по филмите).
А можем ли да попитме такъв общ въпрос като например:
Жената замесена ли е в убийството?
Защото тя много ме съмнява, пък и нали знаете -на жените, особено когато са млади и красиви и се мъкнат с доста по-възрастни от тях мъже, обикновено не им е чиста работата*
Ще побързам да отговоря с НЕ преди peshos, за да не изгърмим още един патронПървоначално публикувано от Infinity
Добър ход, Edin_Lud!
Макар че въпроса не беше коректно зададен - директно или индиректно, жените винаги имат нещо общо. Тази е била достатъчно глупава, за да не е директно замесена.
Хлъц ... Мнооого неприятно усещане ...Първоначално публикувано от peshos
@Edin_Lud
давай смело с въпросите, че май зациклихме
"И от нийде взорът надежда не види"
Ето ви сега малко объркани мисли дано помогнат:
Такааааа,
имаме 2ма потенциални извършители - собственика и портиера, поради липса на други герои в разказа.
Има и липса на мотив и все пак мисля, че не случайно се споменава за нелегалния software...Освен това тоя портиер
много удобно заспива, но пък собственика няма сметка да си съсипва бизнеса и все пак това може да е перфектното му прикритие и да е решил че мотива е достатъчно силен.Освен това=> тя може да бъде замесена що се отнася до мотива, демек тя да е мотива.Тази е била достатъчно глупава, за да не е директно замесена.