Забравяте че с тези префърцунени нови скари неможе да стане това което става с добрата стара скара поради причината че можете да я измиете
Забравяте че с тези префърцунени нови скари неможе да стане това което става с добрата стара скара поради причината че можете да я измиете
И аз имам 2 такива тефлонови -едното е скара, а на 1/3 от нея е плоча марка Ронсън-на 100% съм съгласен с казаното за тефлоновите скари.
Не съм съгласен с обаче с казаното за тефлоновите плочи.Имам една тефлонова плоча на 2 години куче марка китайска, верно че се изгоря реотана, но ми я поправиха гаранционно и да кажа, че на нея си изполвам универсално- за печене на яйца на очи, палачинки, зелнчуци на плоча, 3 пъти съм пекъл по 2 цяли шарана от 1,2кг и още доста други работи. Мога с ЛЕКА ръка на сърцето да кажа че от тази китайска тефлонова плоча по хубаво няма -тефлона не е точно тефлон, но е някакво незалепващо покритие което не се изтърква и много трудно се драска.Много лесно се чисти -само с една салфетка, мия я само защото остава миризмата от предните продукти които са печени.
Мога да кажа, че занапред ще купувам само тефлонови плочи и то китайски-страхотни са.Ще купувам и грил тостер плочи и те ми харесват- имам китайска Грил тостер плоча филиите ги прави страхотни.
Тефлонова скара и аз няма да купувам занапред -една ми стига да й слугувам...