Arieli
Ariete
Beko
Bosch
Daewoo
DeLonghi
Electrolux
Elite
Gorenje
Hoover
Karcher
LG
Miele
Moulinex
Neo
Panasonic
Philips
Rohnson
Rowenta
Samsung
Sang
Seres Vasilius
Severin
Siemens
Singer
Наистина ми хареса, но ми се струват мнооого пари за едната прахосмукачка.Първоначално публикувано от Momchil
Търсим алтернативи.
- - - - - - - - - -
Може ли да споделите конкретни модели.
Тип перящи не са ни нужни,
по-скоро да се почиства и обслужва лесно и бързо ( т.е да няма 10 детайла за изплакване).
Поздрави
Този пост е редактиран от bajo85; 21-05-16 в 08:15.
Здравей bajo85,
Когато се роди синът ми преди 5 години, купих прахосмукачка Керхер с воден филтър ( забравих модела) . Приличаше на мотоциклетен шлем. Броих 1100лв ! Пара, мара, пере , изстисква и простира. Прекарва всичко през водата. Такааааа, докато не започна да мирише на мухлясал прах! Оказа се ,че когато пускаш пара и смучеш, мръсотията се натрупва в тръбния път в прахосмукачката и мирише зверски! Това го открих аз и го документирах със снимки, които представих в рекламацията към продавача. След разправия ми върнаха парите и....? започнах да се оглеждам за Рейнбоу щото с жена на глава не се излиза! Имам приятел Хамериканец и го навивах да ми прати оттам. Той ме посъветва да си взема Miele и вече 5 години , зверски жена ми търкаля осма серия Миеле всеки ден в къщи за скромната сума от 470 лв. Ти решаваш
Miro1972 от къде закупи въпросното Miele, ако не е тайна?
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
От Варна - Либра . Имаше промоция с 10 годишна гаранция , но се оказа че е трябвало да регистрирам покупката в сайта , иначе само 2 години. Никой не ме информира!
Здравей Miro,
Много Благодаря за съвета.
Причината да търся мнение точно за този модел на karcher е именно простотата и - едно копче, една сила на засмукване, един контейнер, една функция
Разгледах Mieletata, но не открих такава с воден филтър, вашата с такъв ли е, модел?
Идеята за "прахосмукачка робот" ми се струва несериозна.
Поздрави
Бажо струва ти се несериозна, докато я нямаш вкъщи. После се чудиш как си живял без нея.
Поръчах karchera пък ще видим.
Или ще се похваля или ще има обява в продавалника
Живи и здрави
Бажо, ако си я поръчал по Интернет и не си доволен може да я върнеш до 2 седмици на продавача.
На основание на закона за онлайн търговия. Ако не ти харесва-връщаш. Само плащаш пощенските разноски. Пази кутията и всичко в нея - упътвания, опаковки и тн.
Този пост е редактиран от avenger; 22-05-16 в 22:54.
Някой ползва ли новите прахосмукачки на Rowenta Silence Force Extreme http://www.technopolis.bg/bg/Standar...441EA/p/818343 и Compact http://www.technopolis.bg/bg/Standar...331EA/p/818347 ?
Блазни ме 5 годишната гаранция и за двете, но се колебая дали и кой модел да си купя.
Най-много ме притесняват малките колелца дали няма да събират килимите. До момента всичките ми прахосмукачки са с 3 колела, задните доста по-големи. И винаги предното спира в килима.
Extreme е по-голяма и тежка, а не виждам някаква разлика в техническите данни. Малката има 3 степени, голямата - 4 на мощността.
Малко по-скъпите от сериите модели имат и мини турбо четка, а на Extreme - 5 степенно регулиране на мощността с бутони.
Разликата в цената е минимална, консумативите би трябвало да са същите - Hygiеne + https://zora.bg/rowenta/zr-200540/31224
Да, някой ще каже за тези пари да си купя Miele. Е, имах желанието, но техните торбички са над 2 пъти по-скъпи, както и HEPA филтъра.
А това въобще не е малък разход.