А и Gaggia е част от Saeco International Group, което означава...![]()
А и Gaggia е част от Saeco International Group, което означава...![]()
Първоначално публикувано от hristoslav2
Ха де... въпрос, на който няма как да отговоря. Стечение на обстоятелствата и... уникална екстра, която друг не предлага - Амбилайт.
ПС - Пийвам кафенце след следобедния сън от Гаджията... голям кеф. Машинката работи вече безотказно, научих й магариите явно.
как успя?Първоначално публикувано от КрИс
споедели с нас? купи ли кафемелачка? сменя ли пластмасовият рапръсквач за 2 кафета с метален за 1? много ми хареса този накрайник, но не знам от къде да си го купя?
Не, нищо не съм сменял. Просто намерих подходящо смляните за вкуса ми готови смеси и свикнах с оптималното пълнене и натъпкване на кафето.
Kod, да вдигна малко темата поръчал сам си Gaggia Classic която бе на промоция от амазон и чета че и тя е с тия кремафилтри? ти смени ли със стандартен? някакви препоръки след месеците ползване?
ПС
Имам на Саеко автомат но се врущам на ръкохватка, от автоматите състо/истинско еспресо не става
Не съм сменял филтъра. Както написах по-рано - просто свикнах с машината и намерих оптималния начин за натъпкване. Продължавам да съм много доволен от нея, нямам забележки освен, че е доста шумничка, но... това не е важно.
не меля кафе. В 90% от случаите купувам Лаваца - синя (крема густо мисля, че беше) или червена (куалита роса или нещо подобно)
Добре става и с Чибо Милано. С Чибо Сицилия не е добре.
При мен от първия път стана страхотно кафе. Кафето е бранд Билла и е смляно с Delonghi KG79 на най-ситната настройка. Изполвам крема диска за единична доза. Машината е купена преди малко и е Gaggia Espresso Pure.
Този пост е редактиран от sasso; 04-03-13 в 11:25.