Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 96

Таблет мечта - Обзор на Samsung Galaxy Tab

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re:Таблет мечта - Обзор на Samsung Galaxy Tab

Tapatalk е сървърна програма. Трябва да бъде сложен на форума за да можеш да го четеш през него.
    Мислех да го инсталирам, но не виждам смисъл. Каква е идеята да ползваш Tapatalk особено с таблет с разделителна 1024???
    Форумът се събира чудесно в стандартния си WEB вариант и както го виждаш на компютъра си, така се вижда и на таблета ти. Tapatalk само би влошил нещата.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    гр.София

Прав си за таблетите.Форума се чете чудесно на тази разделителна.На хората със смартфони обаче ще им бъде по удобно през такава програма.

4. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

За хората със смартфони, форумът си има вградена вап2 версия, не е необходима според мен инсталация на трети софтуер.

5. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Около 15% от закупените Samsung Galaxy Tab таблети са върнати в магазина от недоволни притежатели

http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14394

Ню Йорк Пост публикува отчет на аналитиците от ITC, който проследява как се реализират продажбите на Samsung Galaxy Tab в над 6000 търговски точки.
    Оказва се, че не всичко е толкова розово, колкото го представят официалните статистически данни от Samsung... Проблемът е в изключително високия процент върнати таблети - 15% от закупените Samsung Galaxy Tab устройства са върнати в магазина. Малко утешение е заключението, че големия процент недоволни потребители не касае конкретно таблета на Самсунг, а Android устройствата като цяло...
    За сравнение - върнатите Apple iPad устройства в търговската мрежа на Verizon са само 2%...
    Не мога да не спомена, че аз все още съм щастлив притежател на Galaxy Tab и съм доволен от устройството - явно попадам в по-голямата група от 85%, които не са си върнали таблета, а продължават да го използват с удоволствие.

6. Тук е от
    Dec 2010

ако някой знае програма за теглене на филми от торент сайтовете да пише.Ползвам red lite,но не мога да тегля субтитрите!

7. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Хм, аз също срещнах вчера затруднения с теглене на субтитри от sab.bz Но това е проблем на браузера, а не на торент програмата...

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Страхотна новина - от вчера Android Market вече има свой уебсайт. Досега, приложението беше достъпно само директно от телефон или таблет с Android операционна система.
    През сайта можете да разглеждате пълната версия на маркета, с всички налични приложения, скрийншоти и коментари за тях. И не само това - през сайта можете директно да инсталирате избраното приложение на вашето Android устройство!!!
    Пример - броузвам Android Market от служебния ми компютър. Харесвам си приложение и кликам на инсталационния линк. Веднага избраното приложение се инсталира на таблета ми, който седи до мен и е вързан с интернет.
    Системата е страхотно направена, макар да буди неприятни мисли относно намесата в личното пространство...
    Посетете Уеб страницата Android Market - https://market.android.com/
    Забележка: За да инсталирате автоматично приложения на вашето устройство през сайта е необходимо и в сайта и на устройството да се логнете с един и същ Google акаунт естествено.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Яко е пробвах го. Само че страничните категории не работят, няма никакви програми в тях.

11. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ба... бях решил, че е от броузера на служебното PC. И при мен не работеха, но не обърнах внимание. Ам... бъгче, предполагам скоро ще го оправят.

12. Тук е от
    Feb 2005

Покрай тия проблеми с браузера - не може ли да се сложи Opera или Firefox? Питам понеже и аз мисля да си я вземам тая джаджа...

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

В случая не говорим за проблеми с браузера на таблета, а за проблеми при отваряне на сайта от нормален компютър.
    По въпроса - Опера за Android има, лично на мен не ми допада.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2005

Имах предвид това, че крашвал браузера при натоварване с повечко табове и сайтове...

16. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Подробности за Samsung Galaxy Tab 2

http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14415

Новата версия на Samsung таблета няма много общи черти с настоящата. Samsung Galaxy Tab 2 ще е с 10.1-инчов дисплей с разделителна способност 1280х800 пиксела, вместо 7-инчов с разделителна 1024х600. За процесор ще бъде използван нашумелия двуядрен nVidia Tegra 2 1Ghz. За мен това е изненада. Смятах, че Самсунг ще използват своята двуядрена разработка - Exynos 4210, но по неизвестни причини е предпочетен конкурентен чип.
    Samsung Galaxy Tab 2 ще е с операционна система Google Android 3.0 Honeycomb. Таблетът ще е с дебелина само 10.9мм и ще тежи скромните за подобни размери 600 грама.
    Galaxy Tab 2 ще има HSPA+ поддръжка, 2 камери - предна 2 мегапиксела и задна 8 мегапиксела със светкавица, записваща видео в 1080p резолюция. Други характеристики на Samsung Galaxy Tab 2 - 16 или 32GB вградена флаш памет, 802.11 b/g/n WiFi, Bluetooth 2.1, USB порт, цифров компас, акселерометър, сърраунд озвучителна система от 2 високоговорителя и отлична батерия с капацитет 6860mAh. Като недостатък спрямо сегашната версия виждам липсата на вграден GPS приемник. А и размерите... - колкото е хубаво да са по-големи за едни, толкова е и лошо за други.
    Очаква се дебютът на Samsung Galaxy Tab 2 да е през пролетта на тази година в мрежата на Vodafone.

17. Тук е от
    Nov 2010

Моя таблет смятам да го сменя лятото, когато се очаква да излезе 7-инчовата версия с AMOLED - надявам се да е със Super AMOLED Plus (започна да става леко смешно с тези наименования, след година какво ще е - Hyper AMOLED Super Plus?! ) и поне 1280х800. Мисля, че не е далеч времето, когато повечето таблети и смартфони ще са с прекрасни дисплеи и процесори, а издръжливостта на батерията ще стане най-важният и основен показател.

18. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

7 инча диагонал с 1280 разделителна... как си го представяш да работиш с пръсти на подобна резолюция. Направо ще е мъчение. 1024 е максимума за този диагонал според мен...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам Таблет/телефон Samsung Galaxy Tab 3 Sm-t111 2014
    От kiselina във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 11-05-14, 20:47
  2. Отговори: 1
    Последно: 24-11-13, 16:03
  3. Продавам таблет Samsung Galaxy tab P1000 7" 3G+Wi-Fi 16GB
    От geveko във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 26-06-13, 08:26
  4. Продавам Таблет Samsung Galaxy Tab P1000 16GB
    От o33y във форум Приключили продажби
    Отговори: 2
    Последно: 07-08-12, 18:17
  5. Продавам Samsung galaxy tab P1000 7" таблет
    От siropo във форум Продава
    Отговори: 8
    Последно: 19-05-11, 22:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе