Не би следвало да има проблем с Powerpoint презентация. Не съм пробвал лично, утре ще кача една и ще потвърдя ако не забравя.
Не би следвало да има проблем с Powerpoint презентация. Не съм пробвал лично, утре ще кача една и ще потвърдя ако не забравя.
Имам таблета вече две седмици и съм страшно доволен.На тази машина просто всичко работи.Единствения проблем, който забелязах е споменатия от Крис.Браузера ми се крашна няколко пъти и то основно на Сетком и Калдата.Нямах време да качвам друг браузер и да тествам.По отношиние на батерията...аз направо му взимам душата и изкарва спокойно до вечерта, което мисля че е добре, защото ръчкането наистина е зверско
Имам и един въпрос, знаете ли в какъв формат възпроизвежда електронни книги?
Сложи си fbreader за Android. Справя се с всички известни формати.
Излезе Google maps 5.0 с 3D карти и офлайн навигация, но собствениците на Galaxy tab май няма да ни огрее.
Това са устройствата, на които може да се инсталира приложението:
* Samsung Nexus S
* Samsung Galaxy S
* Motorola Droid
* Motorola Droid 2
* Motorola Droid X
* HTC Incredible
* HTC EVO 4G
* HTC G2
Тъпо...
Мисля, че трябва да изчакаме няколко дни. Навсякъде пише, че Google Maps 5.0 ще е достъпна за всички устройства, които са с Android 2.0 или нагоре. Мисля, че до седмица ще е достъпна и за Табо-овете ни.
Google Maps 5.0 работи чудесно на Samsung Galaxy Tab с пълна функционалност.
Повече подробности и линк за сваляне - в новините ни на този адрес:
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14267
Честито
На линка от статията от новините ми излиза "Ой, ошибка 404." Линкът правилен ли е или просто са го махнали?
Хм... На мен линка си ми излиза... Регистриран ли си във форума им? Предполагам е затова...
ПС - Виж си ПМ
Да питам нещо за Samsung Galaxy Tab (ако някой знае):
Има ли някакъв вграден Remote Desktop Client ?
А ако няма вграден, има ли откъде да се намери/изтегли ?
Вграден няма. Да се изтегли може - писал съм още в началото, че ползвам.
Повечето са платени, но има и функционални, безплатни.
Remote rdp enterprise 3.0.0 върши работа ако те задоволява rdp през wifi. През 3G не работи, но убеден съм, може да се намери подходящо решение и за този случай.
Благодаря.
Не мога да си представя в момента защо ще работи през WiFi и едновременно с това няма да работи през 3G, освен ако не е напълно умишлена рестрикция.
Един приятел ме помоли да попитам, аз самия още не съм виждал наживо Samsung Galaxy Tab, въпреки че сериозно се замислям за една такава придобвика.
Та понеже не съм виждал, може генерално да не съм ориентиран за неговите спесифични различия при връзки през 3G и през WiFi.
ДОБАВКА:
От известно време се опитвам да подкарам Android SDK под Win7.
При стартиране на виртуалното устройство, набързо ми дава някаква грешка която не мога да прочета и после колкото и да шляпам по бутоните на виртуалния таблет все нищо не се получава. Бях се отказал да се занимавам, ама сега пак ще опитам.
ДОБАВКА 2:
ХА, получи се, докато напиша предишната добавка и то се стартирало.
Явно е трябвало да чакам по-дълго ама нали съм си нетърпелив ...
Ей сега ще ги разцъкам тия Remote Desktop клиенти
ДОБАВКА 3:
Баси мъчното
Подкарах го де, все пак - Remote RDP 3.0.6 Lite
Тъкмо се бях отчаял, че съм абсолютен абориген с този таблетски интерфейс, но едно по едно с много налучкване се справих с цялата процедура. Сега ако някой подскаже как да завъртя екрана, че е един такъв портретски и нищо не се вижда от десктопа на отдалечената машина през този Remote Desktop Client
Предполагам, че е изкуствено ограничението за вида на връзката.
Изпробвай и:
Wyse PocketCloud
Xtralogic Remote desktop client
Еееее, признавам си рекламата на Моторола е просто феноменална .... Жалко ,че повечето им продукти са зле.
https://www.youtube.com/watch?v=quI2I8wLPdc#ws
Сладка е, само лекинко издиша като стигнат до iPad и Galaxy Tab... Аргументите издишат... Просто по-добре таблет с телефонна ОС, отколкото никакъв таблет
Да видим техният таблет какъв ще е. Предполагам или с Chrome OS или с Win 7.