Здравейте.Искам да попитам от къде мога да намеря инфо за "хакването" на устройството? Поразрових се доста, но не намерих никаква информаця относно това.Благодаря предварително.Първоначално публикувано от КрИс
Здравейте.Искам да попитам от къде мога да намеря инфо за "хакването" на устройството? Поразрових се доста, но не намерих никаква информаця относно това.Благодаря предварително.Първоначално публикувано от КрИс
Не знам доколко е легално подобно обсъждане, затова... тук не е подходящото място да бъде направено.
Има предостатъчно информация в мрежата, просто търси информация за по-популярния клонинг на Престижиото - Archos 70 internet tablet
Да, но нямат доставка до България. Аз търся калъф за Аркос 101 и ги питах. Отговора беше Sorry....Първоначално публикувано от dikata1
Здравейте,
Вчера си купих Prestigio PMP7100C от Технополис. Исках да го регистирам онлайн - на самия екран има shortcut към формуляра за регистрация.
Използвах серийния код, който е на кутията на таблета, но ми се появи съобщение, че кодът е невалиден. Пробвах какви ли не комбинации. Търсих код и на гърба на таблета, както е показано във формуляра, но там не намирам такъв код (със същия брой символи), а други два номера, с които също не се получава.
До колкото разбирам Prestigio PMP7100C е идентичен с Archos 101. Направи ми впечатление, че на много места в системата пише Archos вместо Prestigio. Дори на формуляра за регистрация пише Register your Archos.
Някой има ли такъв проблем и идея как да се разреши проблема?
Не държа чак толкова да регистрирам таблета, но предполагам че има някакви предимства свързани с това.
Ще съм ви много благодарна, ако споделите някаква полезна информация.
Приятен уикенд!
Аркоса и Престижото са идентични, но значи ли това, че на Престижото ще могат да се използват ъпдейтите, които пуска Аркос. Защото Престижо все пак са пипнали това онова по фирмуеъра. Но не е ясно дали ще осигурят такава поддръжка каквато има за аркос. На сайта на престижо няма ъпдейти а на аркос излизат
Със сигурност няма да осигурят подобна поддръжка.
Престижио пуска хубави и евтини неща, но да не си кривим душата - съпорта им е нулев - каквото си купил, това е...
По отношение на това, да се използват ъпдейтите за Аркос - не би следвало да има проблем ако се позарови човек. Ще префлашне таблета с Аркос фирмуер и оттам нататък единственото, което ще напомня за Престижио ще е надписа и естествено 2-годишната гаранция (с някои уговорки след префлашване), която му е едно от най-ценните качества.
Между другото Аркоса и в Ардес и в Технополис го дават с 2 год. гаранция. Може би това е внос от Асбис и съпорта ще е по-добър отколкото на цитираната по-горе гаражна фирма.Първоначално публикувано от КрИс
Не ми се струва много вероятно да е така.
Преди малко бях на Технополис. Аркосите са от Асбис с 2 год. гаранцияПървоначално публикувано от КрИс
Искам да попитам как се държи таблета на игрите?Аз имам намерението да си купя 7100 обаче се колебая все още.
Нямах време да го тествам с игри, съжалявам.
Да каже някой от собствениците му.