ХМ, а защо го продаваш?!Първоначално публикувано от КрИс
ХМ, а защо го продаваш?!Първоначално публикувано от КрИс
"Типично фенско мнение..."
Хайде сега, КрИс! Не случайно смених 1 андроид s друг-в момента съм на него (LG 2x i SGSII, както съм постнал по-горе). Може и да съм отчасти фен, но не съм "талибан".
Хайде така ще го кажа-може би, колкото и спорен да е, предварителният подбор на разработчиците, който правят Apple, води до по-издържани продукти. Много бозава история с тея приложения за андроид-сериозно.
Като се има предвид кога стартира....твърде разочароващо е нивото в момента.
Това е мнението ми, не го налагам, дори и субективно да звучи. То, май и това е идеята...
...иначе и iPhon-a си има дразнещите черти, свързани най-вече с цитираната от мен политика по подбор/одобрение-неодобрение на "сектата" от купертино. В по ранните версии на iOS помня, че се правеха някакви сложни еквилибристики да ти подкара "официално не поддържаният" exchange, историята с adobe-flash и т.н.т.
Но като цяло, кефът от това устройство в моята класация е n.1.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317399540[/time]_________________________________________________
А ти, няма какво толква да го мислиш! Няма да се пенсионираш с него.Първоначално публикувано от glowndark
Мяташ се на това което те "влече" и като ти писне след 2 месеца, влизаш в бизнеса с продажбите..
По две причини - взаимно изключващи сеПървоначално публикувано от glowndark
Първата - Нося със себе си винаги таблет и се оказа, че смартфонът ми е крайно непотребен. Използвам го само като телефон с ужасно скапана батерия. В този ред на мисли, една редова Нокия S40, с прилична визия, удобна хардуерна клавиатура, супер размери в сравнение с който и да е смартфон и батерия в пъти, пъти по-добра би ми вършила значително по-смислена работа.
Втората - Чудя се дали преди да изпълня разумния горен план да не хлътна още веднъж, този път с 3D телефон. Интересни са ми, технологията е нова и ми е интересно 3D камерата дали има някаква практическа стойност. Ама не ща LG, по гореизтъкнатите причини - много разпространено - искам Шарп....
С няколко думи - не ми трябва, имам си таблет и ще взема или обикновен телефон с голяма батерия или 3D смартфон за да си начеша крастата преди да си купя обикновен![]()
Ха, Ха, Ха, Това последното ми прилича на вечният въпрос...понеже винаги стои пред мен, ама никога не се е случвалоПървоначално публикувано от КрИс
Незнам откаде ще го барнеш освен от чужбина в Бг маи никои не го предлага земи си Ево 3д на ХТЦ приличен е пак.Първоначално публикувано от КрИс
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317575170[/time]_________________________________________________
До glowndark: Ето го твоят телефон 2рия в списака а може и първиятhttp://www.gsmarena.com/a_trio_of_su...-news-3203.php
Предполагам, вторият ще е с най-добрата камера, но третият пък ги "закопава" с дисплея си!Първоначално публикувано от p0ckata
Дай ми мейл, за да ти изпратя филмче.Първоначално публикувано от glowndark
с риск да се почувствам като сякаш се намесвам в разговор на "големите батковци", много ми се иска да попитам:
абе, хора, толкова ли няма какво да си правите парите, че на всеки няколко месеца си купувате тИлИфони за по 1-2К?!
не че нещо, но ми е много странно подобно презрително отношение към парите
сега усещам как една група хора се надигат от стола с фразата: "толкова много бачкам, за да изкарам парите, които изкарвам, така че мога да си ги харча за скъпи играчки"
моят отговор е: "именно! след като си си загърбил живота в името на ваденето на тези пари, трябва ли да ги хвърляш за една пластмаса с живот 6 месеца?!"
към другата група, на която на върха на езика е: "за съм фен и може гладен да стоя, но трябва да имам нещото XYZ" ми се иска да задам въпроса: "колко е пенсията на баба ти? за 3 месеца взима ли пари, колкото за тази скъпа играчка? след 6 месеца какво ще правиш, когато излезе следващата версия на любимата играчка, а ти още пазиш диета на спанак от първата?"
не ме разбирайте погрешно, всеки има право да си прави с парите каквото поиска, без да дължи отчет никому... може би освен на жена си.. на децата си... на някакъв евентуален бъдещ момент, когато няма да има толкова и ще се бие в тиквата защо е хвърлил някакви безумни пари на вятъра по време на богатото минало, но от моята камбанария нещата не звучат рационално, когато единствената цел на това нещо е "да го имам".
Крис го каза най-добре: "Уффф, ако ти кажа, че не съм снимал нито една снимка, камо ли видео... ще ме помислиш за.. "
Аз ще кажа аз какво правя с моя телефон:
Първо - взех го втора ръка с 40 процента по-евтино от магазинната му цена, а телефона беше ползван не повече от половин месец. Разбира се с оставаща две години гаранция. Без половин месец, разбира се. Просто предишния собственик явно се е зарибил колко модерен е тоя Андроид, а когато е разбрал, че телефонът е прекалено "смарт" за него - побързал да се отърве от него. Което е добре за мен.
Ползвам го от девет месеца- близо десет и през има ми не минава да го сменям.
Взех го, защото ми върши работа за моята работа. Постоянно съм във връзка с хората с които искам. Позволява ми връзка със мрежата, която администрирам и успявам доста от нещата по нея да управлявам с него. Слушам музика и гледам филми. Не споменавам използването му като типичен телефон.
Реално откакто съм с него в пъти намаля стоенето ми пред лаптопа... Т.е. използвам моя смартфон замествйки напълно две-три-четири други устройства и замествайки частично едно. Така погледнато ми излиза по-евтино, нали? Освен това удоволствието да се бърникам из андроида...
На мен ми се вижда също толкова без смисъл някой да си взема лаптоп за хиляда и петстотин лева за да чати по скайп и да влиза във Фейсбук...
FearMe, не е толкова страшно, колкото звучи. Да, първия път влагаш голяма сума, оттам нататък всеки нов телефон за 1-2К ти излиза 100-200лв. Просто продаваш стария, който все още е на мода и на добра цена и купуваш следващия. Така че, крайната сметка не е толкова фрапираща, колкото си мислиш.Първоначално публикувано от FearMe
Аз не разбирам защо са нужни тези играчки. Телефона е един електронен нашийник. Ние обаче дай да си вземем всичко най най , за да сме в мода и за какво?
Вместо да не го усещам ,аз му купувам раница и допълнителни батерии, колата ми заприличва на копкит от Star Wars .
На времето давахме много само за да е малък телефона . Сега даваме 5 пъти повече за да е модерен и голяяяяям.
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14666Първоначално публикувано от p0ckata
За пръв път ще се продава модерен Шарп смартфон в Европа - във Франция и то още този месец... Живот и здраве, ако потръгне, ще пуснат най-накрая моделите на Шарп и в Европа, а може и до нас да стигнат.
Техно, не е и необходимо да разбираш. Има и такива, и други телефони, избора е повече от богат. Или го искаш или не... Както виждаш, аз не мога да дам реално обяснение защо го искам, но това не пречи да ми е приятно да си поиграя 2-3 месеца с всеки нов и интересен модел.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO