ХМ, а защо го продаваш?!Първоначално публикувано от КрИс
ХМ, а защо го продаваш?!Първоначално публикувано от КрИс
"Типично фенско мнение..."
Хайде сега, КрИс! Не случайно смених 1 андроид s друг-в момента съм на него (LG 2x i SGSII, както съм постнал по-горе). Може и да съм отчасти фен, но не съм "талибан".
Хайде така ще го кажа-може би, колкото и спорен да е, предварителният подбор на разработчиците, който правят Apple, води до по-издържани продукти. Много бозава история с тея приложения за андроид-сериозно.
Като се има предвид кога стартира....твърде разочароващо е нивото в момента.
Това е мнението ми, не го налагам, дори и субективно да звучи. То, май и това е идеята...
...иначе и iPhon-a си има дразнещите черти, свързани най-вече с цитираната от мен политика по подбор/одобрение-неодобрение на "сектата" от купертино. В по ранните версии на iOS помня, че се правеха някакви сложни еквилибристики да ти подкара "официално не поддържаният" exchange, историята с adobe-flash и т.н.т.
Но като цяло, кефът от това устройство в моята класация е n.1.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317399540[/time]_________________________________________________
А ти, няма какво толква да го мислиш! Няма да се пенсионираш с него.Първоначално публикувано от glowndark
Мяташ се на това което те "влече" и като ти писне след 2 месеца, влизаш в бизнеса с продажбите..
По две причини - взаимно изключващи сеПървоначално публикувано от glowndark
Първата - Нося със себе си винаги таблет и се оказа, че смартфонът ми е крайно непотребен. Използвам го само като телефон с ужасно скапана батерия. В този ред на мисли, една редова Нокия S40, с прилична визия, удобна хардуерна клавиатура, супер размери в сравнение с който и да е смартфон и батерия в пъти, пъти по-добра би ми вършила значително по-смислена работа.
Втората - Чудя се дали преди да изпълня разумния горен план да не хлътна още веднъж, този път с 3D телефон. Интересни са ми, технологията е нова и ми е интересно 3D камерата дали има някаква практическа стойност. Ама не ща LG, по гореизтъкнатите причини - много разпространено - искам Шарп....
С няколко думи - не ми трябва, имам си таблет и ще взема или обикновен телефон с голяма батерия или 3D смартфон за да си начеша крастата преди да си купя обикновен
Ха, Ха, Ха, Това последното ми прилича на вечният въпрос...понеже винаги стои пред мен, ама никога не се е случвалоПървоначално публикувано от КрИс
Незнам откаде ще го барнеш освен от чужбина в Бг маи никои не го предлага земи си Ево 3д на ХТЦ приличен е пак.Първоначално публикувано от КрИс
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317575170[/time]_________________________________________________
До glowndark: Ето го твоят телефон 2рия в списака а може и първият http://www.gsmarena.com/a_trio_of_su...-news-3203.php
Предполагам, вторият ще е с най-добрата камера, но третият пък ги "закопава" с дисплея си!Първоначално публикувано от p0ckata
Дай ми мейл, за да ти изпратя филмче.Първоначално публикувано от glowndark
с риск да се почувствам като сякаш се намесвам в разговор на "големите батковци", много ми се иска да попитам:
абе, хора, толкова ли няма какво да си правите парите, че на всеки няколко месеца си купувате тИлИфони за по 1-2К?!
не че нещо, но ми е много странно подобно презрително отношение към парите
сега усещам как една група хора се надигат от стола с фразата: "толкова много бачкам, за да изкарам парите, които изкарвам, така че мога да си ги харча за скъпи играчки"
моят отговор е: "именно! след като си си загърбил живота в името на ваденето на тези пари, трябва ли да ги хвърляш за една пластмаса с живот 6 месеца?!"
към другата група, на която на върха на езика е: "за съм фен и може гладен да стоя, но трябва да имам нещото XYZ" ми се иска да задам въпроса: "колко е пенсията на баба ти? за 3 месеца взима ли пари, колкото за тази скъпа играчка? след 6 месеца какво ще правиш, когато излезе следващата версия на любимата играчка, а ти още пазиш диета на спанак от първата?"
не ме разбирайте погрешно, всеки има право да си прави с парите каквото поиска, без да дължи отчет никому... може би освен на жена си.. на децата си... на някакъв евентуален бъдещ момент, когато няма да има толкова и ще се бие в тиквата защо е хвърлил някакви безумни пари на вятъра по време на богатото минало, но от моята камбанария нещата не звучат рационално, когато единствената цел на това нещо е "да го имам".
Крис го каза най-добре: "Уффф, ако ти кажа, че не съм снимал нито една снимка, камо ли видео... ще ме помислиш за.. "
Аз ще кажа аз какво правя с моя телефон:
Първо - взех го втора ръка с 40 процента по-евтино от магазинната му цена, а телефона беше ползван не повече от половин месец. Разбира се с оставаща две години гаранция. Без половин месец, разбира се. Просто предишния собственик явно се е зарибил колко модерен е тоя Андроид, а когато е разбрал, че телефонът е прекалено "смарт" за него - побързал да се отърве от него. Което е добре за мен.
Ползвам го от девет месеца- близо десет и през има ми не минава да го сменям.
Взех го, защото ми върши работа за моята работа. Постоянно съм във връзка с хората с които искам. Позволява ми връзка със мрежата, която администрирам и успявам доста от нещата по нея да управлявам с него. Слушам музика и гледам филми. Не споменавам използването му като типичен телефон.
Реално откакто съм с него в пъти намаля стоенето ми пред лаптопа... Т.е. използвам моя смартфон замествйки напълно две-три-четири други устройства и замествайки частично едно. Така погледнато ми излиза по-евтино, нали? Освен това удоволствието да се бърникам из андроида...
На мен ми се вижда също толкова без смисъл някой да си взема лаптоп за хиляда и петстотин лева за да чати по скайп и да влиза във Фейсбук...
FearMe, не е толкова страшно, колкото звучи. Да, първия път влагаш голяма сума, оттам нататък всеки нов телефон за 1-2К ти излиза 100-200лв. Просто продаваш стария, който все още е на мода и на добра цена и купуваш следващия. Така че, крайната сметка не е толкова фрапираща, колкото си мислиш.Първоначално публикувано от FearMe
Аз не разбирам защо са нужни тези играчки. Телефона е един електронен нашийник. Ние обаче дай да си вземем всичко най най , за да сме в мода и за какво?
Вместо да не го усещам ,аз му купувам раница и допълнителни батерии, колата ми заприличва на копкит от Star Wars .
На времето давахме много само за да е малък телефона . Сега даваме 5 пъти повече за да е модерен и голяяяяям.
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14666Първоначално публикувано от p0ckata
За пръв път ще се продава модерен Шарп смартфон в Европа - във Франция и то още този месец... Живот и здраве, ако потръгне, ще пуснат най-накрая моделите на Шарп и в Европа, а може и до нас да стигнат.
Техно, не е и необходимо да разбираш. Има и такива, и други телефони, избора е повече от богат. Или го искаш или не... Както виждаш, аз не мога да дам реално обяснение защо го искам, но това не пречи да ми е приятно да си поиграя 2-3 месеца с всеки нов и интересен модел.Първоначално публикувано от Mr.TECHNO