Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345
Резултати от 61 до 73 от общо 73

Най-добрия смартфон в момента ?!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Най-добрия смартфон в момента ?!

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Уффф, ако ти кажа, че не съм снимал нито една снимка, камо ли видео... ще ме помислиш за..
    Съжалявам, нямам лични наблюдения от камерата, а в момента телефона е даден за продаване, тъй че не мога да направя бърз тест.
    ХМ, а защо го продаваш?!

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

"Типично фенско мнение..."

Хайде сега, КрИс! Не случайно смених 1 андроид s друг-в момента съм на него (LG 2x i SGSII, както съм постнал по-горе). Може и да съм отчасти фен, но не съм "талибан".
    Хайде така ще го кажа-може би, колкото и спорен да е, предварителният подбор на разработчиците, който правят Apple, води до по-издържани продукти. Много бозава история с тея приложения за андроид-сериозно.
    Като се има предвид кога стартира....твърде разочароващо е нивото в момента.
    Това е мнението ми, не го налагам, дори и субективно да звучи. То, май и това е идеята...

...иначе и iPhon-a си има дразнещите черти, свързани най-вече с цитираната от мен политика по подбор/одобрение-неодобрение на "сектата" от купертино. В по ранните версии на iOS помня, че се правеха някакви сложни еквилибристики да ти подкара "официално не поддържаният" exchange, историята с adobe-flash и т.н.т.
    Но като цяло, кефът от това устройство в моята класация е n.1.

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317399540[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    ХМ, а защо го продаваш?!
    А ти, няма какво толква да го мислиш! Няма да се пенсионираш с него.
    Мяташ се на това което те "влече" и като ти писне след 2 месеца, влизаш в бизнеса с продажбите..

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

ХМ, а защо го продаваш?!
    По две причини - взаимно изключващи се
    Първата - Нося със себе си винаги таблет и се оказа, че смартфонът ми е крайно непотребен. Използвам го само като телефон с ужасно скапана батерия. В този ред на мисли, една редова Нокия S40, с прилична визия, удобна хардуерна клавиатура, супер размери в сравнение с който и да е смартфон и батерия в пъти, пъти по-добра би ми вършила значително по-смислена работа.
    Втората - Чудя се дали преди да изпълня разумния горен план да не хлътна още веднъж, този път с 3D телефон. Интересни са ми, технологията е нова и ми е интересно 3D камерата дали има някаква практическа стойност. Ама не ща LG, по гореизтъкнатите причини - много разпространено - искам Шарп....

С няколко думи - не ми трябва, имам си таблет и ще взема или обикновен телефон с голяма батерия или 3D смартфон за да си начеша крастата преди да си купя обикновен

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

По две причини - взаимно изключващи се
    Първата - Нося със себе си винаги таблет и се оказа, че смартфонът ми е крайно непотребен. Използвам го само като телефон с ужасно скапана батерия. В този ред на мисли, една редова Нокия S40, с прилична визия, удобна хардуерна клавиатура, супер размери в сравнение с който и да е смартфон и батерия в пъти, пъти по-добра би ми вършила значително по-смислена работа.
    Втората - Чудя се дали преди да изпълня разумния горен план да не хлътна още веднъж, този път с 3D телефон. Интересни са ми, технологията е нова и ми е интересно 3D камерата дали има някаква практическа стойност. Ама не ща LG, по гореизтъкнатите причини - много разпространено - искам Шарп....

С няколко думи - не ми трябва, имам си таблет и ще взема или обикновен телефон с голяма батерия или 3D смартфон за да си начеша крастата преди да си купя обикновен
    Ха, Ха, Ха, Това последното ми прилича на вечният въпрос...понеже винаги стои пред мен, ама никога не се е случвало

6. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

@Chertoianov

Какво стана с видеото?

7. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Интересни са ми, технологията е нова и ми е интересно 3D камерата дали има някаква практическа стойност. Ама не ща LG, по гореизтъкнатите причини - много разпространено - искам Шарп....
    Незнам откаде ще го барнеш освен от чужбина в Бг маи никои не го предлага земи си Ево 3д на ХТЦ приличен е пак.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1317575170[/time]_________________________________________________

До glowndark: Ето го твоят телефон 2рия в списака а може и първият http://www.gsmarena.com/a_trio_of_su...-news-3203.php

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    До glowndark: Ето го твоят телефон 2рия в списака а може и първият http://www.gsmarena.com/a_trio_of_su...-news-3203.php
    Предполагам, вторият ще е с най-добрата камера, но третият пък ги "закопава" с дисплея си!

10. Member
    Тук е от
    Feb 2005

@Chertoianov

Какво стана с видеото?
    Дай ми мейл, за да ти изпратя филмче.

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

с риск да се почувствам като сякаш се намесвам в разговор на "големите батковци", много ми се иска да попитам:

абе, хора, толкова ли няма какво да си правите парите, че на всеки няколко месеца си купувате тИлИфони за по 1-2К?!

не че нещо, но ми е много странно подобно презрително отношение към парите

сега усещам как една група хора се надигат от стола с фразата: "толкова много бачкам, за да изкарам парите, които изкарвам, така че мога да си ги харча за скъпи играчки"

моят отговор е: "именно! след като си си загърбил живота в името на ваденето на тези пари, трябва ли да ги хвърляш за една пластмаса с живот 6 месеца?!"

към другата група, на която на върха на езика е: "за съм фен и може гладен да стоя, но трябва да имам нещото XYZ" ми се иска да задам въпроса: "колко е пенсията на баба ти? за 3 месеца взима ли пари, колкото за тази скъпа играчка? след 6 месеца какво ще правиш, когато излезе следващата версия на любимата играчка, а ти още пазиш диета на спанак от първата?"

не ме разбирайте погрешно, всеки има право да си прави с парите каквото поиска, без да дължи отчет никому... може би освен на жена си.. на децата си... на някакъв евентуален бъдещ момент, когато няма да има толкова и ще се бие в тиквата защо е хвърлил някакви безумни пари на вятъра по време на богатото минало, но от моята камбанария нещата не звучат рационално, когато единствената цел на това нещо е "да го имам".

Крис го каза най-добре: "Уффф, ако ти кажа, че не съм снимал нито една снимка, камо ли видео... ще ме помислиш за.. "

12. Member
    Тук е от
    Feb 2005

Аз ще кажа аз какво правя с моя телефон:
    Първо - взех го втора ръка с 40 процента по-евтино от магазинната му цена, а телефона беше ползван не повече от половин месец. Разбира се с оставаща две години гаранция. Без половин месец, разбира се. Просто предишния собственик явно се е зарибил колко модерен е тоя Андроид, а когато е разбрал, че телефонът е прекалено "смарт" за него - побързал да се отърве от него. Което е добре за мен.
    Ползвам го от девет месеца- близо десет и през има ми не минава да го сменям.
    Взех го, защото ми върши работа за моята работа. Постоянно съм във връзка с хората с които искам. Позволява ми връзка със мрежата, която администрирам и успявам доста от нещата по нея да управлявам с него. Слушам музика и гледам филми. Не споменавам използването му като типичен телефон.
    Реално откакто съм с него в пъти намаля стоенето ми пред лаптопа... Т.е. използвам моя смартфон замествйки напълно две-три-четири други устройства и замествайки частично едно. Така погледнато ми излиза по-евтино, нали? Освен това удоволствието да се бърникам из андроида...
    На мен ми се вижда също толкова без смисъл някой да си взема лаптоп за хиляда и петстотин лева за да чати по скайп и да влиза във Фейсбук...

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    с риск да се почувствам като сякаш се намесвам в разговор на "големите батковци", много ми се иска да попитам:

абе, хора, толкова ли няма какво да си правите парите, че на всеки няколко месеца си купувате тИлИфони за по 1-2К?!
    FearMe, не е толкова страшно, колкото звучи. Да, първия път влагаш голяма сума, оттам нататък всеки нов телефон за 1-2К ти излиза 100-200лв. Просто продаваш стария, който все още е на мода и на добра цена и купуваш следващия. Така че, крайната сметка не е толкова фрапираща, колкото си мислиш.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз не разбирам защо са нужни тези играчки. Телефона е един електронен нашийник. Ние обаче дай да си вземем всичко най най , за да сме в мода и за какво?
    Вместо да не го усещам ,аз му купувам раница и допълнителни батерии, колата ми заприличва на копкит от Star Wars .
    На времето давахме много само за да е малък телефона . Сега даваме 5 пъти повече за да е модерен и голяяяяям.

16. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от p0ckata
    Незнам откаде ще го барнеш освен от чужбина в Бг маи никои не го предлага земи си Ево 3д на ХТЦ приличен е пак.
    http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14666
    За пръв път ще се продава модерен Шарп смартфон в Европа - във Франция и то още този месец... Живот и здраве, ако потръгне, ще пуснат най-накрая моделите на Шарп и в Европа, а може и до нас да стигнат.

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Аз не разбирам защо са нужни тези играчки.
    Техно, не е и необходимо да разбираш. Има и такива, и други телефони, избора е повече от богат. Или го искаш или не... Както виждаш, аз не мога да дам реално обяснение защо го искам, но това не пречи да ми е приятно да си поиграя 2-3 месеца с всеки нов и интересен модел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 5 ПърваПърва ... 345

Подобни теми

1. Какво свири WinAmp-ът ви в момента?
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2330
    Последно: 31-12-24, 14:29
  2. Четат ли x265 телевизорите до момента?
    От detronik във форум Телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 03-07-17, 21:59
  3. Телевизор до 600 лв към момента 23.12.2011г
    От glowndark във форум Телевизори
    Отговори: 11
    Последно: 25-12-11, 16:59
  4. Само при мен ли не работи ICQ-то в момента?
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 27-09-07, 10:07
  5. Има ли на пазара в момента някакъв климатик 7-ца?
    От kaki във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 10
    Последно: 10-09-07, 12:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе