"преинсталирай" си симбиана. Със времето и с инсталирането на многото приложения се получава този ефект... Все пак това е OS...Първоначално публикувано от kalcheff1
"преинсталирай" си симбиана. Със времето и с инсталирането на многото приложения се получава този ефект... Все пак това е OS...Първоначално публикувано от kalcheff1
Привет,
преди 4-5 години ползвах само смартфони на Nokia със Simbian, за онова време беше безалтернативно.
После като излезна iPhone минах на него до 4-ката (тоест до преди няколко месеца).
Изгубих я и реших да пробвам андроид-бях с LG Optimus 2x, сега със Samsung S II.
Като го убия сегашният тел. твърдо ще се метна на iOS и ще си остана там!
Другото е някаква мъка и отчайваща сбирщина от работещи/полу-работещи приложения от
които удоволствието от работата е някъде е минусовата част на термометъра.
От началото си беше такъв, ползван е само за лалосване от жена и са правени няколко снимки и клипчета от мен. Не е болка за умиране, само трябва да продължава да носи на часове женски дрънканици, без да изпушиПървоначално публикувано от glowndark
![]()
Със ъпдейт може би нещата ще се оправят... Ако решиш да ъпдейтваш ахривирай всичко важно (включително контакти) да не останеш изненадан...Първоначално публикувано от kalcheff1
Да те питам за IPhone 4 гледах някакви невероятни снимки, наистина ли снима така?!Първоначално публикувано от silver1
Иначе андроида като всеки линукс има стотици приложения, от знайни и незнайни разработчици... Интересното е, че до сега не съм имал проблеми с приложенията за инсталация в линукс. Най-много едно прекомпилиране да се пусне...![]()
ИФона сигурно снима хубаво. Аз съм виждал сънимки от иФон 1 и снимките бяха невроятни за такива правени от "тилифон"
Аз доколкото съм гледал 3 ката правеше доста кофти видео... Сравнено с които и да е тилифон - Сони, Нокиа
Glowndark (блещукащ в тъмнината) камерата на телефона си е да я има немове да сравняваш фото с камера на телефон такова животно дет да снима като среден клас фото все още няма и едва ли ще има иначе закакво да продават фотота.
Ето ти едн опредложение за телефон бъкан с екстри даве и такива които може да не ти потрябват никога но поне има дуал фот 8мп.
http://www.gsmarena.com/sharp_aquos_sh8298u-4149.php
Мани базика, но маи наистина ще взема самсунга
Come to the Dark side... my son...Първоначално публикувано от glowndark
Не, че най-добър, просто с момента избора е ограничен...
Изгледах доста видео и конкретно Galaxy и Galaxy II не могат да се сравняват с Nokia N8 КАТО ЗВУК НА КЛИПА. При Galaxy-тата няма звук а съскащ шум...
Но какво може да се очаква от самсунг освен някакво посредствено качество...
Другото което хич не ми харесва. Галакси нямам никаква стабилизация дори и при снимане...
Явно вчера ходих в един магазин и продавачката ми обясняваше се симбиана е по-добър
Иначе телефоните които си заслужава "донякъде" да се гледат са Nokia N8, Xperia Arc и Galaxy
http://www.phonearena.bg/reviews/Nok..._id2548/page/3
Това накъсване на моменти на Nokia-ta на HD видеото обаче сериозно ме притеснява(май обаче е нещо инцидентно само на единия клип)
Предимствата на NOKIA-та са супер звука и картина, при самсунга звука е много съскащ...
Недостатъците - нокиата е на симбиън, с по-малък дисплей и резолюция...
Явно "циганския номер" на самсунга в случая е много кадри 30fps за сметка на скапан звук. При нокиата са 25fps и хубав звук...
Искаш ли да направя един клип с Galaxy S, за да прецениш сам качеството? Само че на единицата не е HD а е до 720.
Ще ти го пусна непипано, както е от телефона.