"преинсталирай" си симбиана. Със времето и с инсталирането на многото приложения се получава този ефект... Все пак това е OS...Първоначално публикувано от kalcheff1
"преинсталирай" си симбиана. Със времето и с инсталирането на многото приложения се получава този ефект... Все пак това е OS...Първоначално публикувано от kalcheff1
Привет,
преди 4-5 години ползвах само смартфони на Nokia със Simbian, за онова време беше безалтернативно.
После като излезна iPhone минах на него до 4-ката (тоест до преди няколко месеца).
Изгубих я и реших да пробвам андроид-бях с LG Optimus 2x, сега със Samsung S II.
Като го убия сегашният тел. твърдо ще се метна на iOS и ще си остана там!
Другото е някаква мъка и отчайваща сбирщина от работещи/полу-работещи приложения от
които удоволствието от работата е някъде е минусовата част на термометъра.
От началото си беше такъв, ползван е само за лалосване от жена и са правени няколко снимки и клипчета от мен. Не е болка за умиране, само трябва да продължава да носи на часове женски дрънканици, без да изпушиПървоначално публикувано от glowndark
Със ъпдейт може би нещата ще се оправят... Ако решиш да ъпдейтваш ахривирай всичко важно (включително контакти) да не останеш изненадан...Първоначално публикувано от kalcheff1
Да те питам за IPhone 4 гледах някакви невероятни снимки, наистина ли снима така?!Първоначално публикувано от silver1
Иначе андроида като всеки линукс има стотици приложения, от знайни и незнайни разработчици... Интересното е, че до сега не съм имал проблеми с приложенията за инсталация в линукс. Най-много едно прекомпилиране да се пусне...
ИФона сигурно снима хубаво. Аз съм виждал сънимки от иФон 1 и снимките бяха невроятни за такива правени от "тилифон"
Аз доколкото съм гледал 3 ката правеше доста кофти видео... Сравнено с които и да е тилифон - Сони, Нокиа
Glowndark (блещукащ в тъмнината) камерата на телефона си е да я има немове да сравняваш фото с камера на телефон такова животно дет да снима като среден клас фото все още няма и едва ли ще има иначе закакво да продават фотота.
Ето ти едн опредложение за телефон бъкан с екстри даве и такива които може да не ти потрябват никога но поне има дуал фот 8мп.
http://www.gsmarena.com/sharp_aquos_sh8298u-4149.php
Мани базика, но маи наистина ще взема самсунга
Come to the Dark side... my son...Първоначално публикувано от glowndark
Не, че най-добър, просто с момента избора е ограничен...
Изгледах доста видео и конкретно Galaxy и Galaxy II не могат да се сравняват с Nokia N8 КАТО ЗВУК НА КЛИПА. При Galaxy-тата няма звук а съскащ шум...
Но какво може да се очаква от самсунг освен някакво посредствено качество...
Другото което хич не ми харесва. Галакси нямам никаква стабилизация дори и при снимане...
Явно вчера ходих в един магазин и продавачката ми обясняваше се симбиана е по-добър
Иначе телефоните които си заслужава "донякъде" да се гледат са Nokia N8, Xperia Arc и Galaxy
http://www.phonearena.bg/reviews/Nok..._id2548/page/3
Това накъсване на моменти на Nokia-ta на HD видеото обаче сериозно ме притеснява (май обаче е нещо инцидентно само на единия клип)
Предимствата на NOKIA-та са супер звука и картина, при самсунга звука е много съскащ...
Недостатъците - нокиата е на симбиън, с по-малък дисплей и резолюция...
Явно "циганския номер" на самсунга в случая е много кадри 30fps за сметка на скапан звук. При нокиата са 25fps и хубав звук...
Искаш ли да направя един клип с Galaxy S, за да прецениш сам качеството? Само че на единицата не е HD а е до 720.
Ще ти го пусна непипано, както е от телефона.