Рекламата във форума не беше ли платена?
Само да спомена. Варианта да изчистиш с прахусмукачка лаптоп клони към нулата. Ако го духаш от вън с сгъстен въздух, единственото което може да постигнеш е да вкараш боклуците при перката, и при включване да останеш без перка...
Снимчица от днес...
pic1.jpg
Аз пробвах да изчистя лаптопа си с прахусмукачка ,но само влоших нещата.За това си дадох лаптопа на сервиз и лично останах много доволна ,а и услугата не беше скъпа скъпо.
- - - Обновено - - -
Този пост е редактиран от glowndark; 12-01-13 в 18:35.
Интересно как точно се чисти лаптоп с прахосмукачка. Прах няма как да се извади по този начин при положение, че той е клеясъл вътре и е станал на нещо, което може да се използва за изолация. Всяка техника има нужда от почистване, но е желателно да стане от някой, който разбира. Ако не разбираш по-добре да се плати на някой и да ти е мирна главата. Лошото е, че този някой трябва да е наистина компетентен. За това са форумите да си помагаме.
Dell d 810 и старата Toshiba ,която ползва дъщеря ми ,като почнат да духат малко повече от нормалното,
пускам домашната/офисната прахосмукачка по външните отвори на вентилаторите.След операцията двете стари машини пеят отново за това ,за което са способни.
Дела е на 8 год. и се почиства през 3 месеца.
Тушибата е на на 6 г. домашна и я чистя профилактично на 6 месеца.
Досега не съм ходил в сервиз за тези машини ,не гарантирам че съм измислил "прочистването",просто аз така го правя и нямам проблеми.
"Прахосмукачката смуче а не вкарва" някой нагоре май беше писал глупости.....