Здравей,turboie!Как е машинката сега че и на мен ми харесва?Батерията оправи ли се?За колко и от къде го взе че гледам има разлики от по стотина лева?
Здравей,turboie!Как е машинката сега че и на мен ми харесва?Батерията оправи ли се?За колко и от къде го взе че гледам има разлики от по стотина лева?
След ползване няколко месеца мога да споделя отново отзиви за таблета. Като цяло започнах да съм много недоволна. Батерията ми се струва, че не държи повече от час. Много често забива. Дори не може да се рестартира, а трябва да се чака да му падне батерията. Това ми беше първата и последна техника, която не е доказана марка.
Не знам от къде ти е таблета, но по принцип гаранцията на батерията е 6 месеца, така че можеш да предявиш рекламация. Моного малко държи и то за 7" таблет с ниска резолюция, макар и с малка батерия. Тук споменават за 3-4 часа: Таблет Privileg MID-7A (Страница 1) - Таблети от неизвестни източници - Реплики и устройства от неизвестни източници - Android Форум Това със забиването също не е добре, така че се възползвай навреме от гаранцията...по настоятелно.