Наистина много странно. Единственото което може да застраши електрониката на SSD-то е натрупването на прах.Но като е на SATA SSD-то е в опаковка за разлика ,ако е на M.2.
Наистина много странно. Единственото което може да застраши електрониката на SSD-то е натрупването на прах.Но като е на SATA SSD-то е в опаковка за разлика ,ако е на M.2.
Ам хубаво ако са го барнали, ама да бяха казалив "епикризата" пише диска е тестван повече от 24 часа, като компютъра на които е тестван е гасен и пускан над 20 пъти
Или може би просто не са искали да споменават че е имал проблем и е отстранен за да не петним името на марката
Ем Румба дано държи, яд ме е че тогава тръгнах за сан диск и се подадох на мнението на продавача та взех тоя измислен диск
То ще ми е за урок, хубаво си правя аз проучване преди да купя нещо ама тогава как стана така импулсивно и ето. Баси като се сетя сега как се избира нещо чак се чудя едно време как сме купували електроника, ама то пък тогава имаше само два модела ТВ -електрон и велико търново
касетофон унитра и тва е хаха , е кои има долари от корекома имаше умопомръчаващи нещица по които ми течаха лигите
Аи че се отнесох в спам
![]()
Какви проучвания за SSD ще правиш ,като в този клас на всички контролера се прави от една дъщерна фирма на Seagate, а паметта от Intel-Micron. Все едно да проучваш дали телевизор JVC или Telefunken е по-добър. SSD-то нали е в опаковка?
Не е добра идея да се уповаваш на мнението на човек, който има финансова изгода. Друг път пиши тук, като си пред дилема.
Много е важно и кой опроводява платката и качеството и на изработка, както и припоя, дори и да са еднакви чиповете. Има значение марката според мен.
Абе те, че са го "ремонтирали" е ясно.
Само не мога да разбера защо не си признават? Кажете на клиента - да, имаше проблем, тествахме го и се консултирахме с производителя. От съпорта му ни изпратиха последния soft, firmware, настройки и т.н със специалните почитания на еди-кой си. Може нищо от това да не е вярно. Но така и фирмата ще се издигне в очите на клиента, а й ще му погъделичка самочувствието.
Поне на мен такива дребни жестове ми действат приятно.
За съжаление "зарзавачиите" от всички браншове изкарват клиента виновен. Некадърен, необразован, не знае какво е шуко контакт и т.н. Не, че няма такива, но когато отидеш в сервиза с две приказки трябва да разберат кой им стои насреща.
Аз въобще не се съмнявам в качеството на изработките на фирми като Silicon power, Adata, Apacer или Transcend. Но те не изработват най-важното ---> контролера и паметта. Затова най-голямо значение имат контролера(и съответния firmware) и паметта. Даже Silicon power нямат фабрика в Китай,а произвеждат в Тайван.За фирми като Samsung и донякъде Toshiba може да се каже ,че си проектират и произвеждат всички компоненти на SSD.
Вече 5 дни да чукна на дърво няма проблем![]()