Здравейте
Имах Мобилен Интернет от Виваком, чиито договор изтече.
При подписване на договора и заплащане Такса за активиране на модема ми казаха че е кодиран само за Виваком, но след изтичане на договора ще ми го разкодират или дадат кода.
Както се подразбира при плащане на последната такса отказаха да ми го разкодират, имало програми в интернет и сервизи за това.
Сега от Близу-Мтел като лоялен клиент ми дадоха Безплатен Таблет с Дата Карта за Мобилен Интернет, но флашка-3G Модем отказаха да ми дадат. Казаха ми да си купя от свободния пазар и че картата не била кодирана и работела с всички модеми.
Мобилният интернет ще мога да го ползвам само на таблета, защото лаптопа ми няма слот за Сим Карта, така че ще трябва да използвам USB Модема от Виваком или да си търся разкодиран или М-телски.
Таблета и договора с Близу ще дойдат другата седмица по Куриер, но искам предварително да се подготвя защото ще ползвам мобилния интернет главно на Лаптопа.
Дата Картата за Мобилен Интернет от Близу-М-тел предполагам няма да Тръгне на 3G Модем Huawei-E3531S-2 Кодиран към Виваком.
Пробвах да я Разкодирам с DC Unlocker 2 и тези инструкции, но не ми намира модела на модема.
How to Use DC Unlocker 2 Client to Unlock your Modem
Часове се рових в Гугъл и по Форумите и нищо Конкретно, особенно за Моят Модел, Платени Сайтове и Варианти има разбира се !
Дайте Насоки как да го разкодирам ?
Модел: Huawei-E3531S-2
IMEI: 862455024972435