Последно какво SSD поръча? Тества ли му скоростите на четене и запис какви са? Да не би да е дефектно нещо? Че аз така бях поръчал едно евтино SSD Patriot Burst и беше ужасно бавно на четене и запис, имаше някакъв дефект.
Последно какво SSD поръча? Тества ли му скоростите на четене и запис какви са? Да не би да е дефектно нещо? Че аз така бях поръчал едно евтино SSD Patriot Burst и беше ужасно бавно на четене и запис, имаше някакъв дефект.
Писах аз, че човека е не на Вие ами на Ваше Величество с IT техниката,ама продължавате да навивате да дава ненужни пари!
Можеше да си купи нещо ново или рециклирано, но парите са си негови.
За около 30 / 35 секунди от натискането на копчето за включване докато се появят иконките
!
- - - - - - - - - -
Ето това поръчах http://nikem-bg.net/computer-compone...B-WDS240G2G0A/
Добре, аз го имам същия и си работи доволно бързо. Тества ли скоростите, къде е резултата??
Скоростите са нормални за това SSD. Забавянето най-вероятно е от процесора. Пусни task manager и наблюдавай натоварване на диск и процесор по време на бавенето и ще разбереш кое дава фира. Все пак лаптопа не е от най-бързите, така че ако ползваш някой софтуер, който прави по-сложни изчисления, няма как да има подобрение от SSD или добавяне на RAM. Иначе при зареждане на windows и стартиране на приложения, разликата трябва да е очевадна.
Пуснах го ама не знам какво да гледам . На графиките показва от 70 до 100 % използване на процесора и 1.68 GB физическа памет ?
Ами гледаш какво се товари най-много - процесор, диск, видеокарта или памет, съответно то ти бави другите изчисления. Диска не би трябвало да се товари много, но процесора ако е продължително време натоварен на 100%, значи прави изчисления и трябва да ги изчакаш. Вече като отвориш раздела с процесите, може да видиш кой процес ти заема най-много %процесор или нещо друго и ти бави зареждането.
Да, най много се товари процесора ,от средно 70 до 100 % . Иначе първоначално си зарежда много по бързо от преди . Разликата е очевадна . Общо взето е доста по добре .