Е окей де,
в договора ми ясно пише, че за мен има 50:1 256кбит / домашен потребител БТК, на бизнес е 20:1 /,
но не пише нещо от рода на 'нямате право да сте 100% от времето в интернет'.
Тогава дали аз ще оставя нещо да се тегли нонстоп 24/7 или ще пусна и комшията да си чекне пощата не е ли същото / като трафик за БТК, за финансовата страна е почти ясно че те губят много по малко на практика, защото в една мрежа от 20 души с 1 нет ако им спрат нета не значи че 20те души ще се вържат легално.. същото както с пиратската музика ... / ?
В крайна сметка аз съм си платил за 256кбит 50:1, това си значи ясно, че ако им се логнат повече юзари ще падне моята скорост ...
Според мен е нередно ако се препродава интернета,
както правят едни мой познати ... вързани на 96/256 и продават 500мб за 20лв ... ето това не е редно []
едит
под домашен абонаментен договор интернет се предоставя за 1 работна станция, под бизнес мисля че беше 5.
Хората, които ми инсталираха интернета, видяха рутера и казаха че няма никакъв проблем, защото имали огромен капацитет и това 50:1 било по скоро колкото да кара някои домашни потребители да се вързват на бизнесплановете