Търсих във форума, открих много теми по-въпроса, но никъде не намерих отговор на проблема ми. Значи за какво става дума. Става дума, че абсолютно нищо не разбирам от това как става използването на Proxy, по-точно къде се пише адреса и как става използването му. Пробвах с ето това прокси 81.195.145.66:6588, което е руско, като го записах в настройките на IE, там където пише да се вкара прокси адреса, но нищо не става. До сега никога не ми е трябвало да използвам прокси, но има едно нещо, което трябва да го изтегля, но то е само за потребители с руски IP-та и ми казва, че ако искам да го изтегля трябва да използвам руско прокси. За това ви моля, някой ако му се занимава да ми обясни, как точно става използването на прокси, например: Това прокси, което съм го посочил, как може да го използвам него. Къде трябва да го запиша, в някоя програма ли или някъде по настройките на браузера. Много ще съм ви благодарен, ако ми обясните как става работата с ъези проксита. Навсякъде пише"използвай тази или онази програма" е пробвах, но нищо не става. Тъй, че ако някой реши да ми обясни как става, то нека го направи като за човек дето няма абсолютно никаква представа от тези работи. 10Х