Търсих във форума, открих много теми по-въпроса, но никъде не намерих отговор на проблема ми. Значи за какво става дума. Става дума, че абсолютно нищо не разбирам от това как става използването на Proxy, по-точно къде се пише адреса и как става използването му. Пробвах с ето това прокси 81.195.145.66:6588, което е руско, като го записах в настройките на IE, там където пише да се вкара прокси адреса, но нищо не става. До сега никога не ми е трябвало да използвам прокси, но има едно нещо, което трябва да го изтегля, но то е само за потребители с руски IP-та и ми казва, че ако искам да го изтегля трябва да използвам руско прокси. За това ви моля, някой ако му се занимава да ми обясни, как точно става използването на прокси, например: Това прокси, което съм го посочил, как може да го използвам него. Къде трябва да го запиша, в някоя програма ли или някъде по настройките на браузера. Много ще съм ви благодарен, ако ми обясните как става работата с ъези проксита. Навсякъде пише"използвай тази или онази програма" е пробвах, но нищо не става. Тъй, че ако някой реши да ми обясни как става, то нека го направи като за човек дето няма абсолютно никаква представа от тези работи. 10Х

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от TRENDS
 Първоначално публикувано от TRENDS