az tva go znam che tva e Istinski Net)))))
ama tupite useri NE iskat da plashtat po 30lv!!!!!!
mesechno ako ne teglat pone s 200 K/s
Hodi obiasniavai na mene piana mi izlezna na ustata .
i kato gledam she si karam s dail-up-a oshte dosta.
Hodi obiasniavai na mene piana mi izlezna na ustata .
i kato gledam she si karam s dail-up-a oshte dosta.
Mi mnogo iasno che shte ti izleze piana na ustata usera go interesuva da si tochi na 200k koito moje da mu gi osiguri go vruzva ...
Sega ima malko ogranichenie na traffica ot 2GB na mesec ama kakvo ot tova ti na 64kbps da ne si mislish che shte izteglish poveche..
Oshte poveche firmite koito go predlagat ne davat 200k vunshen a primerno 128kbps + 2MB peering ... za 30lv ...
Az dori na moite useri ne sum im slojil i limit mogat da tochat kolkoto si iskat kato edinstvenoto uslovie e da ne tochat filmi prez denia noshtno vreme koi kolkoto mu surce iska da tochi puk i sum im dal lokalen sai ot koito mogat da si tegliat nai novite filmi igri i programi na 100MBps za kakvo mu e da tochi filmi ot niakude kato znae che na edna ruka razstoianie ima dva masiva s poveche ot 200filma i to vse novi deto gi nima po kinata ili videotekite...
http://www.rootbg.com
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
"Az imam edin poznat deto tegli edin film za 1h i plashta 10lv"
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Tozi go tegli ot kompakt disk sigurno =).
Ivane ia kagi verno kade se namirash?Che i az iskam cable net ama neshto ne moga da namera dobra oferta....
<BLOCKQUOTE id=quote><font size=1 face="Verdana, Arial, Helvetica" id=quote>quote:<hr height=1 noshade id=quote>
<hr height=1 noshade id=quote></BLOCKQUOTE id=quote></font id=quote><font face="Verdana, Arial, Helvetica" size=2 id=quote>
Tva e verno vinagi se namira nekoj izmekjar da drunka gluposti i me drazni, lamercheta malki.. a kat iskat s 200K verno kakto ivan e napravil edno FTP pravish i ti i te ti 200K (ma gi limitirash na 200K hhehe)
Az pri mene za 20lv gi pusnam i pak se ciganjat
________
C:\Death is all that matters...
Otnosno cable.netissat.bg - net-a e chitaw - w smisal - weche 2-ri mesec problemi niama - za kam 1 sedmica ne biah w sofia - kato se warnal ne znam mojta mashina li beshe zabila ili na tiah im se beshe sgybila mrejata - waw wseki sluchai - gateway-a deto mi beshe razdalo DHCP-to nito priemashe, nito predawashe - dignah telefona, obiasnih si problema - sled polowin chas imashe net. Werno, che 60lw izliza malko nanagorno, no pri alternatiwata - 80lw smetka za telefon - net is sat sa si naprawo za predpochitaneDrugiat wariant e 100lw za 128K, ama towa si e izhwarliane kato za domashen dostap.
Signoff: EvilYeti