Не съм мислил на какви сайтове си попадал, просто исках да съм полезен. OpenSolaris си е съвсем "истинкси Соларис", разработва се от девелоперите на Sun, не от "студентчета". От този изходен код се билдва и Sun Solaris, комерсиалния продукт. Иначе си прав - може да се разглежда като алфа или бета версия на Solaris и е доста по-напред с функциите.Първоначално публикувано от XaugyTuH
За съновска машина...ами качеството си има цена. Ориенировъчно:
http://www.anysystem.com/

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

а не разни бета-проекти на студентчета и пр. опити за интелска платформа.
 а не разни бета-проекти на студентчета и пр. опити за интелска платформа.  Както и да е, пак се отплеснах в оффтопик.
 Както и да е, пак се отплеснах в оффтопик. 

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  ), и почти дремех по време на инстала, но утре ще продължа с БСД-то...
 ), и почти дремех по време на инстала, но утре ще продължа с БСД-то...
						 От NFS никога не съм се интересувал, а ftp сървър се каня от един месец да правя и тия дни най-накрая ще взема да го проуча как става. Иначе ръководства не мога да ти препоръчам 'щото има хиляди из интернет. Айде като запецнеш някъде не се притеснявай да питаш.
 От NFS никога не съм се интересувал, а ftp сървър се каня от един месец да правя и тия дни най-накрая ще взема да го проуча как става. Иначе ръководства не мога да ти препоръчам 'щото има хиляди из интернет. Айде като запецнеш някъде не се притеснявай да питаш.