Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 25 от общо 25

Рутера се ресетна???Настройки?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Рутера се ресетна???Настройки?

уффф, ама всички сте ми едни заядливи и нечетящи

1. ако четете повече ще видите, че в оригиналния въпрос НЕ става дума за adsl модем
    2. ако гледате повече да давате съвети, вместо да търсите грешките в поста на по-горния ще се избегнат и повечето от писаните глупости на прима виста, дошли от желанието да се покажем колко много знаем, пък макар и не по темата

2.  

3. Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    мдааа чакай аз неукият да си млъкна и да оставя компетентните хора да се изказват, с мнения като

муахахах модема раздавал ip-та това е много яко и трябва да се сложи във вицовете

@Mr.TECHNO
    модем и рутер нямат нищо ама нищо общо,това са два различни компонента.
    Това което те бърка е ,че често рутерът е комбиниран с модема.
    Просто хората са си направили трудът да съчетаят два компонента в една кутия
    Какъвто не е случаят със даденият рутер от тази тема,които всъщност е напълно прост рутер с вграден суич

Ти нещо трябва да се прегледаш!

4. Тук е от
    Jun 2007

Никой не оспорва така подробната ти лекция за разликата между модемите и рутерите - просто трябва да се прегледаш!

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Fanta, от утре във форума ще се влиза само след ъплоадване на сканирана бележка от лекар!

Между другото, сетих се за една комична история по повод АДСЛ модем. Преди няколко месеца един германец, който има къща в Кошарица (или Тънково май беше) - селo на няколко км от Сл.бряг цъфва при едни приятели и почва да джури нещо на немски. Оказва се че искал АДСЛ, обаче от БТК още не предлагаха там. Моите приятели съответно му обясняват че няма да стане, защото там няма все още АДСЛ-и, вследствие на което швабата си заминава ядосан. След един месец се изтъпанва и познайте - слага на масата един ADSL oт Дойче Телеком, който някой му изпратил от Германия, и им казва - сега елате да ми пуснете интернет.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

по темата, ако обичате, и без лични нападки и обиди!

FearMe

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от Eddie
    ...Оказва се че искал АДСЛ, обаче от БТК още не предлагаха там. Моите приятели съответно му обясняват че няма да стане, защото там няма все още АДСЛ-и, вследствие на което швабата си заминава ядосан. След един месец се изтъпанва и познайте - слага на масата един ADSL oт Дойче Телеком, който някой му изпратил от Германия, и им казва - сега елате да ми пуснете интернет.
    Просто за пореден път се доказва тъпотията на редовия юзър... това е като да натиска мишката като педала на шевната машина или да изпраща факс, като слага разпечатката върху дисплея, или "Press any key" в ръководствата вече е заменено с "Press Enter key" - защото на клавиатурата няма клавиш, надписан с "any"

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от fanta orange
    ..............................та рекох да отстъпя малко,като тактичен човек.
    веднъж да ме послушаш !

10. Member
    Тук е от
    Jul 2005

Уважавам тоя Форум отдавна - затова моля тая тема да бъде изтрита - толко много оффтопици и закани, а нищо по същество

11. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Ами как няма да е офтопици, то да настройш рутър през форум си е страхотия, да не е като да инсталираш Уин98 по телефона. Като не може да си намери решение в интернет да потърси някой да го настрои рутъра. И аз навремето - прочета че някой има проблем с нещо си, и аз тръгвам да помагам като преравям глобалната мрежа, и накрая му го изсипвам решението на тепсия във форума, а онзи седи чопли игричките и си чака резултата.
    Та тъй

12. Тук е от
    Jun 2006

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Продавам 3 рутера
    От FearMe във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 16-10-13, 15:59
  2. Камера зад 2 рутера
    От glowndark във форум Мрежи
    Отговори: 13
    Последно: 08-12-11, 11:51
  3. Проблем с рутера
    От generalidiot във форум Мрежи
    Отговори: 18
    Последно: 19-02-10, 21:11
  4. Как да си настроя VPN на рутера...
    От 4i4o Man4o във форум Технологии
    Отговори: 7
    Последно: 16-02-09, 08:29
  5. как да настоя рутера ?
    От 4i4o Man4o във форум Общ - хардуер
    Отговори: 0
    Последно: 07-02-08, 22:10

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе