Не се притеснявай, случва се някой, който знае много да напише нещо неточно в бързината.Първоначално публикувано от emos
![]()
Не се притеснявай, случва се някой, който знае много да напише нещо неточно в бързината.Първоначално публикувано от emos
![]()
Мисля че решението на проблема е да се направи един ученически акаунт който е супер ограничен и проблема се решава от самосебеси... изнендах се какви ограничения могат да се наблъскат на едно ХР...мисля че си заслужава да се помисли над този вариант...другия начин е една програмака за Remote control ала LogMeIn (обсъдено в друга тема), с чиято помощ скачаш изведнъж в комп-а и виждаш какво прави разбойника...ала си мисля че най-безболезнения начин е да се администрират като хората пц-тата и да си дърпат политиките от едно сървърче и всичко е бома - Active Directory спестява страшно много мъки - при нас в университета прилагаха подобен метод да ни гърчат с програмирането...
А аз мога ли да задам тъпия въпрос за чий са двата АДСЛ-а? При положение че има безплатен достъп до мрежата през някакъв модем на МОН, не е ли малко по-логично да се дръпнат едиколкоси метра кабел, да се вържат и двете зали през един модем и да се спестят парите за другия. По-нагоре се спомена АД. Това е много хубаво, ама влече някой дребни разходи за софтуер и на един учител по информатика ще му е малко сложно на собствен ход да се справи с всичко. Вместо да се измисля топлата вода може да се пусне едно кабелче и да се сложи рутър (компютър, който да изпълнява функцията). Но не смятам че е смислено да се връзват 2 съседни помещения през интернет.
Абе баш от бюджетна организация не чакай пестене на пари. пък и човека ти каза - Не му плащат да е администраторПървоначално публикувано от fori
Важно е дейност да се отчита, и по конференции да се говори.
Kанала, който се осигурява от консорциума, спечелил търга за интернет в училищата, едва стига за 1 зала с няколко компютъра, какво остава за 4 зали.Първоначално публикувано от fori
Така че според мен затова са си взели още една линия.
явно не са спечелили търга с качество на услугата![]()
Какво ти явно, то си беше ясно от самото начало как са спечелили, даже пак имаше дърлене от видаПървоначално публикувано от FearMe
" що не избрахте мойта оферта, щото е по-добра?"![]()