Резултати от 1 до 7 от общо 7

Препоръчайте ми Wifi Router

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2004

Препоръчайте ми Wifi Router

Живея в къща на 1 етаж горе долу 150 квадрата и имам лаптоп, който е без wifi. Имам и настолен компютър и понякога ще се ползват едновременно. Препоръчайте ми подходящ рутер и USB адаптор(за лаптопа).

P.S. Харесах си тези неща "http://www.compusa.com/applications/...85&CatId=2668", обаче много хора ме разубедиха, че в моя случай е излишен този модел, а и имаше колебания за адаптора дали подържа други фирми рутери освен Linksys.

Вие какво ще ме посъветвате ?

2.  

3. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

Re: Препоръчайте ми Wifi Router

изглежда надежден, но не съм работил с него и не мога да ти кажа преки наблюдения, моят съвет е: WRT54GL около 100лв. е. Пак на линксис работи с всички карти които съм му намерил, така че не трябва да имаш ядове. Можеш да му вдигнеш и мощността от 28мВ на малко повече и във вас няма да имаш грижи. Edimax EW-7318USg е с антена и трябва да ти върши перфектна работа.

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Edimax, както ти е написал glarus. Имаше [поне в Русе] комплектчета рутер с USB адаптер за 70-тина лева.
    Аз лично ползвам Buffalo, но понеже ми е без пари от доставчика. А и оплаквания нямам де.
    Същия доставчик обаче горещо хвали и Edimax, като най лесен за работа. Настройки и т. н.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Аз ползвам "Tenda " - смаза като скорост Linksys !!
    предлагат ги Negs
    цената е под 60лв

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аз искам да заменя два кабела с безжична връзка - интернет + мрежа между компютрите. Единственото което ме интересува е скоростта на трансфер между компютрите да е минимум 5МБ/с или 50Мбита реални. Има ли такива безжични рутери с цена до 150лв. И съответните карти за компютрите , разбира се..... Разстоянието м/у рутера и компютрите около 20м, но преминава през 2-3 железобетонни стени (20см).

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@Pat звънни на Иво Новаков и го помоли да ти даде една Tenda за тест

8.  

9. Тук е от
    Mar 2004

Още един глас за Linksys WRT54GL - последните букви са много важни, избери точно този модел. Който разбира - знае защо. Напълно препрограмируем е!!!
    Освен това е с 2 антени и почти няма мъртви точки. Цената също му е много добра. В последния брой на РС WORD е избор на редактора от 20 други възможни рутера - а това говори много !!!

Митко

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. 3G WIFI Router huawei
    От arkadius във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 20-02-12, 13:24
  2. Отговори: 0
    Последно: 08-08-09, 13:33
  3. Продавам WiFi Router Netgear wpn824 v2
    От ScorpioBG във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 28-04-09, 23:22
  4. ADSL->WiFI router->uTorrent (port forwarding)
    От echo във форум Технологии
    Отговори: 13
    Последно: 27-04-09, 14:32
  5. WiFi Router - switch
    От get във форум Мрежи
    Отговори: 11
    Последно: 25-12-07, 00:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе