http://www.bulsat.com/internet.php
някой да има вече впечатления?
http://www.bulsat.com/internet.php
някой да има вече впечатления?
АААААА за това били двата оптични кабела които ги опънаха по електрическите стъбове! Колко се чудех кой е този новия интернет доставчик дето така яко опъва оптика!![]()
Да и аз бих искал някой, който вече си е прекарал нет на "Булсатком" да сподели впечатленията си!
Не знам дали е така, но според слухове Булсат ще взимат нет от "Спектрумнет", които навремето погълнаха "Орбител"!
Предполагам, обаче че ще има разлика в оптичното свързване на "Булсат" и "Куул"!
При Куулбокс наистина оптиката стига до дома, а не до сградата, каквато е практиката на друг много сериозен нет доставчик като "N3".При Куул от техническия им център до машината на абоната върви отделно оптично влакно от магистралния кабел.
По пътя се правят няколко сплайсвания, без пасивни разпределители по пътя.
След това влакното се закача на Access switch на управляем порт и се терминира оптиката.
После по веригата има Aggregation switch , който агрегира определен брой Access switch-ове.
След това всички Aggregation switch-ове се агрегират от Core switch след който се достъпва директно националния гръбнак на мрежата на ITD Network, а от там всички останали доставчици.
Силно се съмнявам Булсат да пуснат отделно влакно към всеки абонат.
За оптика не знам, но за някакъв оптичен хибрид - сигурно!
Потребителите на Куул да очакват скоро приятна изненада от Куулбокс!
събуждам темата, защото би трябвало вече да има нет и в ХАРМАНЛИ, ДОБРИЧ, ХАСКОВО и ДИМИТРОВГРАД...
някой да има нещо да се оплаче или похвали?![]()
Да идва във Варна, че ми писна от бТК![]()
Аз съм доволен от тях. Не, че няма проблеми....
Миналата седмица мълния стопи носещия кабел на оптиката и 3 дни нямаше интернет.
Но все-пак работеха чевръсто и възстановиха пораженията. А доста суичове бяха гръмнали.
Ясно е, че най-добре е под земята оптика до всеки дом, но кога ще стане.......
//и засега когато се обадиш за проблем не те препращат на кака, която те пита колко е часа
и дали има изригвания на слънцето, а идват на място!
БТК Варна помня как беше![]()
буахаха, изтеглили са датите с 1 месец по-късно...
Здравейте! Потърсих аз информация в любимия си форум за интернета доставян от Булсатком, но няма никаква информация. От толкова много потребители никой ли няма на Булсатком? Искам да знам как е положението при тях, че искам да сменям вече БТК.
след всичко, което видях и прочетох, реших да изчакам няколко месеца прокарването на оптиката на бтк
само за начало - оптиката е до тях, до теб е висящ мрежов кабел по стълбовете на улицата. да продължавам ли?![]()
Това на Булсатком ли с висящите кабели? Или БТК?