Резултати от 1 до 7 от общо 7

Blizoo + 2 PC - настройки на рутер?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Blizoo + 2 PC - настройки на рутер?

Привет,

познат има интернет от близу и иска да върже 2 РС (за което галфоните искат още пари).
    Взел си е рутер и е вързал едното РС жично, другото безжично. Всяко РС по отделно има интернет, но на двете едновременно няма - ако едното има, другото няма.
    За съжаление в момента повече подробности не знам, но ако някой се е сблъсквал с тоя проблем - кажете как да се настрои рутера?

10х

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Re:Blizoo + 2 PC - настройки на рутер?

Няма такова нещо да искат пари. С нет от тях съм. Имам настолно РС вързано с кабел, лаптоп и попкорн безжично. Нямам проблеми и трите си работят едновременно.

4. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Това не е възможно , с рутер и на едното да има а на другото не , просто рутера не е настроен правилно.

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

ами не знам, аз не ползвам интернет от тях, а човека така казва. Ти сигурно си на някакъв друг абонаментен план.
    Та въпроса си остава.

6. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

не знам дали peter_nn си е решил проблема с настройките на рутера. Гледам темата е старичка.

Искам да попитам хората, които ползват нет на близуу дали са доволни от качеството или не? Като цяло..

7. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003

Цитат Първоначално публикувано от ockac23
    ....Искам да попитам хората, които ползват нет на близуу дали са доволни от качеството или не? Като цяло..
    Ползвам ги най-малко от 5 години (тогава не бяха Близу...) Като цяло съм доволен - браузване, малко торенти, много игра на WOW и прочее. Но от 7-8 месеца нещо почнаха да ме дразнят.

В момента съм на един план (от миналата година) цифрова телевизия + интернет 18 мбит/с за 35 кинта на месец, който изтича през юли и ще спра интернета. Причината е че не знам какво толкова правят (почти) всеки божи ден - софтуерни ъпдейти на модема и цифровия приемник ли, бем ли го какво е, но почти всеки ден има рестартиране на модема (някакво CISCO) вследствие на което се губи интернета на WiFi рутера ми (BELKIN F5D8236-4) - индикатора за връзка към интернет светва в червено и се налага да го рестартирам ръчно от шалтера. Но това почва да ми писва. Освен това ужасно ме е яд, когато докато играем WOW (играещите сме моя милост, сина и дъщеря ми ) изчезне нета тъкмо докато си в някой дънджън и прочее. Твърдо съм решил, тъй като живея в квартал на София, в който се предлага PON, да мина на оптика след изтичането на договора.

И така...

8.  

9. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

мерси много за инфото.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Рутер ТP-LINK tl-wr841n настройки... ?
    От startus във форум Мрежи
    Отговори: 5
    Последно: 22-10-11, 16:30
  2. Свързване към рутер - настройки
    От Usera във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 12-02-10, 22:09
  3. Настройки на рутер за ADSL
    От mmb във форум Мрежи
    Отговори: 12
    Последно: 03-10-07, 14:24
  4. Отговори: 11
    Последно: 03-10-07, 01:50
  5. Проблем с настройки на рутер
    От dinkomail във форум Мрежи
    Отговори: 9
    Последно: 04-09-05, 02:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе