Въпроса ми е следния: Може ли като си на диал ъп интернет връзка да те разберат от
кой телефон се обаждаш??? Димек да ти разберат домашния телефон??? И може ли да разберат с какво си: с карта или акаунт?
Въпроса ми е следния: Може ли като си на диал ъп интернет връзка да те разберат от
кой телефон се обаждаш??? Димек да ти разберат домашния телефон??? И може ли да разберат с какво си: с карта или акаунт?
Може! Но зависи от много неща и най-вече зависи дали някой изобщо ще си направи труда да го прави това.
А е сложно - особенно ако си на аналолов телефон.
Иначе за акаунта, зависи как ги кръщава доставчика...
Така като гледам май си на карта. И града ти се вижда също.
Както каза DeathKnight много неща могат да се разберат - е, аналоговите телефони не се виждат ама те са на изчезване особено в големите градове иначе най-малкото града и юзърнейма са лесни...
Ne ne imam predvid ako me razberat, 6tot sega mi kazaha edin user na edin i 4atkam ot nego iskam da znam ako me razberat, 4e sum az moje li da mi napravqt ne6to? Da me sudqt ili ne6to takova?
Ее, за такова нещо никой няма да тръгне да предявява иск, освен ако не крадеш от трафика на някое посолство или правителствена организация (примерно).
Иначе, ако си поставят за цел - всичко могат ти разберат, логове - колкото си искаш.
Но никой няма да те търси за това, че си си "присвоил" няколко часа дайъл-ъп. Такива неща се случват масово...
Da we tozi user deto mi go kazaha ne e na nqkoi obiknoven user, a na ViK Trqvna. I kakvo vikate zna4i nqma da se zanimavat s men? Ami v4era 6to v chata ednin mi se vkliu4i i mi vika: a we momko 6to si s na ViK akaunta? Znae6 li 4e tova e podsudimo i az go ignorirah. Kajete mi de?
За улеснение на някой клиенти или със цел секюрити провайдера им дава статични адреси. Тоест логваш се с даден узър и пас и айпито ти всеки път ще е едно и също. Ако си на цифров телефон бтв и ако провайдъра ти не е някое неграмотно момче дето вижда макс за 3-ти път в живота си, също се логва и телефонният номер от който си влизал.
Ръчкай колкото си искаш. Могат да получат само минимална информация за теб. Много И-нет доставчици предлагат защита на акаунта с бисквитки и/или стат. ИП адрес за аналогови, а за цифрови към тяхният номер само. При нарушаване на комбинацията може да се изпращта съобщение към мейл, пейджър, и т.н. Това по-скоро е проблем на тяхният администратор. Той да се оправя. Вероятността да те подведе някой под съдебна отговорност е равна на нула. Гарантирам ти го. Най-много да си сменят паролата на акаунта. Хе-хе-хе друго немогат да направят.
Ей сега ще дойдат хеликоптерите на INTERPOL и ще се чудиш от къде ти е дошло))
ВиК са хитри копе`ленца, не ги подценявай.... :->>>