Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 26 от общо 26

Права и задължения на клиента при интернет услуги

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

А ти Malone, не ревнувай. От свалка в И'нета никой не е забременял.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Вълчо, от свалка на файлове ли, казваш? Ами и аз не съм чувал, поне засега...

4. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Raid, това ме заинтересува, особено като спомена Лагера, ще ти подосаждам малко в кю-то тия дни по повода.

Малко отклонявам темата, но... Това за шернатите ресурси които се размятат по цяла София ми се вижда безумна идея. Става дума за това че един такъв етернет е на практика неуправляем, особено когато става дума за обикновенни юзъри. Друго... 70 G са адски малко, провери пак цифрата, по-вероятно е да е 700 - в моята малка мрежичка която е в Лагера само двама юзъри са шернали общо толкова. btw, мрежата по която пускаме нет в Младост е с около 500 компютъра грубо казано и се връзват по 3-4 нови клиента на ден. Ако им бяхме разрешили да се виждат един друг... отдавна да се е сринало всичко.

@Lupus по повода се сещам за вица:

"-Може ли един мъж да забременее?

-Не, но опитите в Анадола продължават"

@Profita, е така си е като си сложила такъв аватар, ще си носиш последствията [:D]

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Fori, кажи има ли качествена мрежа в Младост 1А. Може и на мейла за да не правим реклама, че никой не ни я плаща.

6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Малоун, друже, не вярвам някой да ме сваля мен или поне не приемам така отношението на който и да е от хората с които говоря тук.

Профита е омъжена жена и си има едно сладко момиченце на почти 5 годинки. Че е кукла и прилича на мама - не мога да отрека

По отношение на запитването ми - благодаря на всички ви. До тук ми е ясно положението. Пиша си шестица. Ако има нещо ново, което да ме терзае ще ви потърся пак. Надявам се да намеря хора, които ще се отзовът.

Най вероятно ще има, защото след инсталация предстоят настроики, а понеже Профита е избагала от час по "мрежи" (както ме изпорти Малоун) няма да може да се справи сама.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

@fori

1. Вчера проверих - 2132Gb са и засега нищо не се е сринало... Отвреме-навреме някои от юзерите си махат Guest-account или спират sharing-а, или лимитират скоростта (най-масово се ползва Bandwidth Controller), така че това число е променливо. Достъпът до около 400 от юзерите е през Network Neighbourhood (My Network Plаces и т.н.), до около 150 - само по IP-адрес и до около 30 - само през FTP.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

@Profita, е така си е като си сложила такъв аватар, ще си носиш последствията [:D]

<div align="right">оргинално мнение на fori</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

2. Еее, ами то ако беше до аватара, Dockera с тоя подпис досега да са го..., нееднократно...[:D]

8.  

9. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

//offtopic

@Profita

Мале, разби ни сърцата с това омъжена ... [:D]

Аз не съм казал, че някой ти иска ръката ... []

/Усещам, че почвам да изпростявам .../

Байрон е казал за брака следното:

"Мъжът и жената се събират, чрез брак, за да преодоляват <u>заедно</u> трудности, които не биха имали въобще, ако бяха живели отделно."

Така и така изпростях, ще напиша още нещо.

Profita да не го чете, забранявам ... []

Ама се чудя как да се изразя ... малко по-така ...

Стара българска мъдрост.

"Да ... любиш жена си в къщи е все едно да биеш вързано куче."

/Тук жена ми вади ножовете и три дена ме дебне из нас. Или с b-4-3, който играе CounterStrike, знае какво имам предвид/

//offtopic

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

//offtopic

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

"Да ... любиш жена си в къщи е все едно да биеш вързано куче."

/Тук жена ми вади ножовете и три дена ме дебне из нас. Или с b-4-3, който играе CounterStrike, знае какво имам предвид/

<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

При такава реплика моята (на чието присъствие се радвам вече 17 години [:D]) би предпочела 2-1 - по-брутално е [xx(].

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Така и така изпростяхме, та от приятелска солидарност да се включа и аз. И ако след това Кристиан не ме изгони от форума, то друга възможност няма да му дам...

=> http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=10579

12. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

//offtopic

Дами и господа,

Защо ли всяка дискусия с ваше участие напоследък завива толкова настрани [:D]?

13. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Заради Profita ... разсейва ни ...

[:D][][:D][]

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Услуги с добавена стойност ( SMS , Call )
    От Pat във форум Поддръжка
    Отговори: 24
    Последно: 19-07-13, 13:10
  2. НОВИ Е-УСЛУГИ НА САЙТА НА НОИ
    От nikolin във форум Коментирай новина
    Отговори: 0
    Последно: 17-01-12, 21:19
  3. VIVACOM пуска сателитна телевизия директно до клиента
    От granity във форум Коментирай новина
    Отговори: 12
    Последно: 13-09-10, 12:26
  4. OPERA 9.5 как да изключа битторент клиента
    От zla gad във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 04-09-08, 13:16
  5. Отговори: 16
    Последно: 28-12-06, 10:47

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе