Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 34 от общо 34

Правила за клиенти.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    279
    #31

    Правила за клиенти.

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">fori, мислех да не се обаждам, ама като гледам как ти наскачаха някои... </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Wisp, моите уважения към теб, човеко, ама това тук твоето ми прилича на параноя. Форуми за доставчици, ...



    <div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*04/04/2004*:* 19:30:30</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Ех-ех, D3BEPP, защо все ми се струва, че не улавяш смисъла на написаното, а тръгваш с основната идея да спориш на всяка цена?

    Къде съм казал, че няма диалог с клиентите? Или пък нещо параноично? И понеже на теб явно трябва да ти се обяснява просто и елементарно (просто не схващаш основната мисъл на опонента или пък ти липсва способност да се съсредоточаваш и още първите няколко думи те изключват и запращат в объркания поток на собствените ти схващания), ще изясня с няколко думи какво исках да кажа:

    1. Би било добре да има професионална тема само за доставчици, където да се обсъждат и споделят различните проблеми от тази сфера, без да се спами и флуди от хора, които нямат нищо общо с нея. Има ги по целия свят и вършат много добра работа. Забележи и как започва fori темата - "Колеги, ..." и т . н.

    2. Правата и задълженията на клиентите и доставчиците трябва да са упоменати в договора. Както и това, че допълнителни посещения за отстраняване на проблеми, несвързани пряко с предоставяната услуга, се заплащат.

    3. Примерите ги дадох, защото исках да покажа нагледно, как въпреки правилата, има хора, които продължават до последно да се опитват да те използват (и манипулират) и то безплатно. Тоест трудно нещо ще се промени.

    4. Позволи да се самоцитирам: "Въпреки това, продължавам ежедневно да решавам нечии проблеми и трябва честно да си призная, че досега не съм взел нито една стотинка извън стандартните интернет-плащания." - това по повод на целия ти пост и особено на края му.



    Изобщо прегледай си, моля те, постовете по-надолу и ще видиш какво пространно затлачване на темата правиш и се замисли помагаш ли на някой, мнение ли изказваш или задоволяваш собствени потребности от обширни словоизлияния...


  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #32

    Правила за клиенти.

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Изобщо прегледай си, моля те, постовете по-надолу и ще видиш какво пространно затлачване на темата правиш и се замисли помагаш ли на някой, мнение ли изказваш или задоволяваш собствени потребности от обширни словоизлияния...



    <div align="right">Originally posted by WISP*-*05/04/2004*:* 11:56:20</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

    Бе аз съм много добре наясно какво правя: опитвам се да помогна на Фори, като му давам и другата гледна точка, писал съм му какво трябва да направи според мен и то не е по - различно от това, дето пишеш ти.

    Пространното затлачване на темата започва обикновено с ненужни и/или обидни забележки, чиято цел като да е да отклонят центъра на насочване на размислите. Грешката ми е, че веднага ги захапвам.

    Но вие явно нямате нужда от моят помощ, така че ок [:D]

  4. Member
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    256
    #33

    Правила за клиенти.

    Аз не разбирам нищо от УЙНДОУС 3.Х, понеже през това време се препитавах със сергийна търговия. Затова пък разбирам от клиенти.



    Та: има си клиенти, на които е по-добре да не им вземеш парите.
    Те са един на 50 или 100. Нещо ги ръчка отвътре да те преебат, ако не, да те тормозят. Изглежда се доказват пред себе си, че са гяволи, а другите са прости. Ако усетите някой, че е такъв - не се разправяйте него. Дори си струва да му върнете една месечна вноска, щом не е доволен, за да не ви е повече клиент, нека върви на ******.



    Не са проблем тъпите или злонамерени клиенти. Тях с добро отношение и безупречна стока може да им вземеш парите.



    Това, че е по-добре някои да не са ти клиенти, си е принципно положение.

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,593
    #34

    Правила за клиенти.

    Наистина е добра идея да има раздел за Провайдери и раздел за клиенти. Така няма да се карат и плюят помежду си. Гледам обикновените юзери вече не смеят да постват от вас в последно време. Повечето провайдъри сте вътрешни със собствениците на хардуерните сайтове, така че няма да имате проблеми, даже може и да си заключите достъпа до форума от външни лица. Аз имам абонамент за Лан и на работа и в къщи. Никога не съм се обаждал на доставчика. Но един път не издържах щото действително 3 дни нямаше и нет и локалния акаунт за поща(понеже съм толерантен изчаках, но шефа на работа ми даде зор), но телефончето даваше цял ден заето - явно изключено. Тъй че и при доставчиците си има мърша, особено където няма конкуренция. Действително има клиенти, които дигат шум за щяло и нещяло и затова всички права и задължения трябва да са точно описани в ценоразпис. Но само по отношение на регистрирането на Мак на нова Лан карта не съм съгласен. Нека да има поне 1-2 безплатни смени на година, щото тези 10лв карти си гърмят. На мен ми гръмна даже карта от марков сървър Gateway на 2 месеца. А бе достатъчно само да продиктувам по телефона новия Мак на фирмата, ама ги търсих 2 дена да си вдигнат телефона. Аз подържам софтуерно 3 здравни заведения освен моето и няколко GP практики(гарантирам ви, че 99% от колегите медици са точно в категорията тъпи клиенти), от които всички т.н. професионалисти са вдигнали ръце, но понеже не ми стига лекарската заплата ходя при всяко повикване и намигане. Преинсталирам, ръгам разместени кабели, оправям разбъзикани настройки, махам вируси, архивирам инфо, прокарвам мрежи. Предполагам, че и вие в началото когато сте били "гладни" сте тичали с кеф навсякъде, за да събирате клиенти, но вече сте понатрупали парици и почвате да се поразглезвате май. Да не стане работата като преди - стотици дребни диал-ъп ISP и като влязоха външни пари в Спектрум и Орбител и сърдитите дребосъци изчезнаха. Вие ако си мислете, че на запад са по умни и културни клиентите се лъжете. Ама там е невъзможно на доставчика да се муси и мръщи. Така че отнасяйте се вежливо с клиентите си - те ви дундуркат. А ако някой са невъзможни просто учтиво ги изгонете.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

  1. Софт за комуникация с клиенти
    От ops5 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 25-07-11, 22:20
  2. LG лъже клиенти, не иска да поддържа продуктите си
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 4
    Последно: 12-12-10, 00:47
  3. Внимание - некоректни клиенти !
    От Mr.TECHNO във форум Черен списък
    Отговори: 20
    Последно: 09-02-08, 22:34
  4. Vivatel пуска абонаментни програми за частни клиенти
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 17
    Последно: 03-04-06, 16:31
  5. Отговори: 21
    Последно: 15-12-05, 19:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе