Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 79

"PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал? [Внимание! Спойлери!]

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал?

Отново вадя темата от прахта. Току що изгледах третия епизод от втория сезон. Малко забавено като че ли тръгна, но това може би е и от скоростта, набрана от последните епизоди от първия сезон. Иначе - интригата обещава да е пълна. Само да видим колко епизода ще са в този сезон. Ще го следя с интерес.

2.  

3. betkata
    Guest

хора, някой може ли да ми каже сайт от където мога да си изтегла 1-ви сезон pls pls pls

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Торент-файл:

"PRISON BREAK" Season 1 [7.67 GB]

5. Тук е от
    Oct 2006

Нещо сте поспрели да пишете по тая тема май ама филмчето е наистина страхотно!Вече изгледах и 2 сезон и се питам някои знаели нещо за 3 тия

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

ихааааа
    как успя да изгледаш целия втори сезон?!

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Впечатленията дотук: Вторият сезон по нищо не отстъпва на първия, с изключение на някои дребни недостатъци, които ще се направим, че не забелязваме. Сценаристите си работят все така "под пара", напрежението не стихва, дори се усилва и на моменти ескалира. Следващата седмица ще излезе последният за тази година 13-ти епизод, след който ни очаква дълга, почти 3-месечна пауза ("запазена марка" от първият сезон). Сезонът въобще не е свършил. Ще има още поне 10-ина серии след 3-месечната "почивка".

P.S. Радвам се, че William Fichtner остана засега в "играта" (дано остане и занапред). Така или иначе спомените от "Invasion" взеха да бледнеят и вече свикнах с актьора.

Интересен факт: William Fichtner (агент Махоун) и Dominic Purcell (Линкълн Бъроуз) са си "партнирали" на екрана в още една продукция - "Equilibrium" [2002].

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006

Ами имам се с продуцентите и за това сам напред с материала :Д :Д

10. Тук е от
    Oct 2006

не шегувам се но някои ако има линц за новите епизоди на 2 сезон ще му бада много благодарен

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

de4obg, как успя да напишеш 2 големи глупости точно за 2 минути?

12. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от IvO™
    de4obg, как успя да напишеш 2 големи глупости точно за 2 минути?
    Нарича се "професионално изкривяване"

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

а аз всеки момент очаквам на Dominic Purcell да му се покажат пак вампирските зъби от Blade3 и да развърти меча

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Не може да отречете, че доста дълго време се сдържах да не пиша по темата, все пак началото и е от преди повече от година.
    НО, вече не се търпи .... само се чудя как по-меко да ви го кажа, все пак вие сте млади и симпатични(вероятно ) хора.
    Да имате познат психиатър? Въпроса ми е към всички поголеми от 14-15 год. със склонност към възторг от подобни "произведения на изкуството кино".
    Определено мога да разбера дъщерите си (13-15г.) и техните връснички, прехласващи се по красавеца Уентуърт Милър, все пак бурята от хормони в телата им ги кара да изказват и извършват (понякога) странни и нелогични думи/дела. Но се предполага, че всички излезли от периода на пубертета могат да се дистанцират в някаква степен от това, което им се поднася в напечатан и заснет вид и да не го приемат 1-към-1. В този смисъл всяка една сцена и жест, действие и постъпка, показани в този сериал подлежат на моментална ревизия, да не кажа отхвърляне, вследствие на плиткоумието на създателите му (визирам най вече продуценти, сценаристи и режисьори, горките артисти все пак трябва да се хранят и се съгласяват на какво ли не).
    Целта ми не е да правя пространен анализ на сериала, а просто да покажа, че има и друга гледна точка, за да не се заблуждавате, че всички изпитват възторг (едва се удържах да не сложа известен епитет преди последната дума преди скобите) от него.
    Не искам да се конфронтирам с никого, най вече с IvO™, който е може би най-ревностния привърженик от исказалите се, затова ви моля да ми простите ако евентуално съм засегнал някого и да простите също така желанието ми да предизвикам дискусия по този и други подобни на него сериали/филми.

16. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Lazy_Dog, ценя мнението ти.
    Чак "ревностен привърженик" не съм...
    Съжалявам, ако съм подразнил някого с "върховите" си изказвания, но така чувствам аз нещата, така ги и споделям тук. Ако се чувствах така заради друг сериал, щях да пиша и за него. Разбира се, не очаквам никой да споделя мнението ми - все пак красотата на разговора се състои в различните гледни точки, а не в бързото и безпрецедентно съгласие.

А ние тук си общуваме, нали?

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Незнам но почнаха да ме дразнят вече !
    Едноръкия оцеля с отрязана ръка през цяла гонка , после си остави ръкатаи въпреки всичко уби единия от надзирателите - който своевременно се опъна доста на Балик.
    Бащата се появи и умря - т.е смисъла е вече никакъв .
    Остана щерката на губернатора която "Дамгоса" агента на президента ( сигурно е death man вече ) и тръгна да търси отчаяното доказателство за невинностана братята и сигурния начин президента да бъде обвинен в измяна.

общо взето това е - явно се вижда края .

18. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Със или без психиатър на мен пък си ми харесва сериала . През последните 2-3 години все по-рядко попадам на филм който да грабне вниманието ми да го гледам без да поглеждам колко остава до края....
    Какво ще харесвам си е лично мое право и не приемам никакви забележки в това отношение от никого!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 6 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Молба за превод на песен от руският сериал "Бригада"
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 10-08-09, 15:18
  2. Внимание, МОШЕНИЦИ "Булхес"
    От alfredo във форум Черен списък
    Отговори: 0
    Последно: 18-05-09, 20:32
  3. Lost - един убийствено завладяващ сериал.
    От Eddie във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 162
    Последно: 10-01-08, 20:49
  4. Prison break S3
    От Mr.TECHNO във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 08-09-07, 22:04
  5. Руският сериал "Бригада" - започна се...
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 12-11-05, 14:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе