Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно
Резултати от 46 до 60 от общо 79

"PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал? [Внимание! Спойлери!]

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал?

Цитат Първоначално публикувано от Pat
    Със или без психиатър на мен пък си ми харесва сериала . През последните 2-3 години все по-рядко попадам на филм който да грабне вниманието ми да го гледам без да поглеждам колко остава до края....
    Какво ще харесвам си е лично мое право и не приемам никакви забележки в това отношение от никого!
    Целта на моето изказване беше не да ви дразня, а да ви предизвикам да кажете какво толкова ви харесва в сериала, за да мога от своя страна да изтъкна какво смятам за негови недостатъци. Това е. Естествено всеки харесва каквото си иска - един руси, друг дебели, трети ... мъже . Ей, не се засягайте

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Незнам но почнаха да ме дразнят вече !
    Едноръкия оцеля с отрязана ръка през цяла гонка , после си остави ръкатаи въпреки всичко уби единия от надзирателите - който своевременно се опъна доста на Балик.
    Бащата се появи и умря - т.е смисъла е вече никакъв .
    Остана щерката на губернатора която "Дамгоса" агента на президента ( сигурно е death man вече ) и тръгна да търси отчаяното доказателство за невинностана братята и сигурния начин президента да бъде обвинен в измяна.

общо взето това е - явно се вижда края .
    не е истина просто ... професоре, я разкажи и сезон 1 сбито, че да не се хабят хората да гледат въобще.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от mitkko
    не е истина просто ... професоре, я разкажи и сезон 1 сбито, че да не се хабят хората да гледат въобще.

'ми един влезе в затвора да освободи несправедливо обвинения си брат и после избягаха

5. Member
    Тук е от
    Nov 2003

E-e-e-e, тва пък е супер кратко. Аз ще се опитам поне с няколко изречения.И така :
    Внезапно повярвайки в невинността на брат си, гениален строителен инженер, решава да влезе в затвора и да го освободи, часове преди изпълнението на смъртната му присъда. Използвайки задълбочените си познания в областта на физика, химия, медицина и биология, право и психология, да не забравяме и строителството той съумява да изгради неустоим екип от мафиот, педофил и убиец, крадец, грабител, психично болен, един-двама несправедливо вкарани в затвора, лекарка и директор на затвор. Освен това прокопава дупки в основите на затвора (вероятно с цел да го разруши и по този начин да затрудни преследването). Един-двама досадни надзиратели непрекъснато му пречат и той е принуден временно да ги отстранява (без опасност за живота им). Междувременно сина на брат му и неговата (на брат му) адвокатка, тренират джогинг в компанията на мързеливи служители на секретните служби. В момента на бягството решително се оказва самообладанието на главния герой и способността му да взема правилни решения под напрежение.Бягството за момента е успешно...
    Мисля, че не пропуснах нищо важно, но може да ме допълните ако решите.
    Само един коментар: При тези негови възможности, защо изобщо му трябваше да влиза в затвора

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ се

за да се спаси 1 човек от смърт
    загинаха :
    1. Епископ
    2. бременна свидетелка
    3. Пастрок и жената на осъдения
    4. агент от службите  и бременната му жена
    5. Адвокатката на осъдения , Държавния служител който и помагаше и бащата на държавния служител.
    6. надзирател
    7. Затворник укрил много пари.
    8. Избягалия мафиот и хлапето крадец
    9. Сенатор ( бащата на лекарката )
    10 Една статистка объркана с лекарката.
    11. Бащата на осъдения
    12. Очаква се и втория агент да си хване пътя .
    13. Втори надзирател полакомил се за пари
    до тук 17 калпака си свързани с бягството си хванаха пътя . ( не броя някакви жалки пандизчии дето се колят ей тъй за да минава времето )

та се чудя
    Заслужаваше ли си заради 1 човек да останат сума ти жени и мъже - овдовели, деца  - сираци или изобщо да не се родят, много хора загубиха бащите си или децата си.

Цитат Първоначално публикувано от mitkko
    Благодаря за титлата ,но ми е рано още !

7. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Абе то и аз мога да разкажа "Властелина на бръснатите" насбито:

"Дум, чат, пата-кюта... чакър... уааа... finish him... викториииии!"

И "Междузвездни войни" също:

"Джъъъстт, джъст... Джъстин Тимбърлейк... ситтттт, бит... сфффхттт... викторииии... та-даааа!"

И "Матрицата":

- I'm The Choosen One!
    - Ok, Kill 'Em All!
    - It's Done!

P.S.

Мога да ви преразкажа и "Под Игото" с 3-4 изречения, заедно с кратък икономически анализ в дългосрочен план:

Дойдоха турците и ни е*аха 500 години.
    После дойдоха руснаците и ни оправиха.
    Сега чакаме и Европа да ни оправи.

Заключение: Озоновият слой расте заради отпуснатите ни дюзи.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2005

@Mr.TECHNO

абе, хора! пишете мнения, не пишете СПОЙлЕрИ!

Прецакахте ми кефа от целия втори сезон! Отворете си нова тема и там си разказвайте филма колкото искате!(примерно заглавие на темата: Преразказване на сериала,"PRISON BREAK" за хора, които се кефят само от BigBrotha...)

Вече няма да погледна нито една тема от IvO™ , щото генерира спойлери....(а човекът си пише адекватно за филмите, ама не е разказал до сега нито един!)

и сега какво??? от поста на техно знам всичси съществени неща - все едно като чета роман на Агата Кристи, някой да ми каже убиеца!

@Lazy Dog
    и каква логика търсите в нещо, което е шоу и за забавление

лелееее! В Star Wars се чува свистене като летят космическите кораби във вакуума! Глупаци, как може да изпитвате кеф или възторг от такива простотии, бе! Това се неща за 2-3 годишни момченца, ей! А във Lords of the ring? - дракони! някакви смешни измишльотини, орки и подобни врели-некипели! А тоя тъпанар Уелс? машини на времето, невидими хора, марсианци - лъжи, лъжи! Гледайте Ники Кънчев! там е истината! А, забравих! слушайте и депутатиге, те никога не ви лъжат...

10. Member
    Тук е от
    Nov 2003

@hihimor
    Отчитам, че е правено за забавление. Като го гледам това и правя - смея се, следователно се забавлявам.
    Разликата, както аз я виждам, спрямо да речем Star wars, LOTR и други подобни филми е че те макар и да не започват с :"Имало едно време..." изначално се декларират като приказки. Така и аз, навремето когато децата бяха малки и им ги показвах, им казвах "гледайте сега една хубава приказка". А там всечко е възможно- и звуци в космоса, и като гръмнат някой да започне да пада незнайно къде, и всякакви подобни щуротии.
    Но това не е приказка. И тук особено ме изкефи момента, когато "килнаха" президента на щатите. Голям смях падна. 30 сек. по-късно ръкоположиха вицето и ни лук яли ... Идеята ми е, че колкото и да е правено за забавление, то съдържа някаква форма на авторово послание и тук посланието е сгрешено (според мен)
    Въобще американските екшъни в последно време (примерно след 1990г) твърдо скъсаха с реалността. Малкото изключения от този период само засилват впечатлението.
    Ако все пак искате да си направите паралел с това което считам за хубаво (конкретно на затворническа тематика), гледайте например Брубейкър (Brubaker (1980)) с Робърт Редфорд или Хладнокръвния Люк ( Cool Hand Luke (1967)) с Пол Нюман.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

@hihimor
    Не си длъжен да четеш .

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

В действителност сериала е много добър. Аз го харесвам, обаче ми остава твърде малко време да го гледам...

13. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

MR.TECHNO, не си прав.
    По същата логика ти също не си задължен да пишеш.

Всеки знае за тъпото чувство, което те обзема, когато някой ти разкаже какво се случва във филм, който имаш желание да гледаш.

И ако ми работиха коректно модераторските функции, досега да ти бях забърсал мненията. Съгласи се, че все още има хора, които не са гледали сериала и тепърва имат желание да го гледат. Лично аз познавам такива.

Очудвам се, че и FearMe подклажда огъня вместо да посегне към коф-помпата... но сигурно така е със съгражданите - помагате си - или както той беше казал "с такива приятели, врагове не ти трябват".

За съжаление, ще коригирам заглавието на темата, като добавя така дразнещото определение "Внимание! Спойлери!". Ако вие сами се сетите, и искате да сте коректни към останалите съфорумци - ще затриете постовете си или поне ще ги поднесете по начин, който не разкрива нищо съществено от сюжета.

Lazy_Dog, радвам се, че си намерил начин да се забавлязаш със сериала. Щом все още продължаваш да го гледаш, значи "плиткоумието на създателите му" ти допада. А това, както знаеш, са "пари" в тяхната касичка, не в твоята. И това е целта, нали?

А иначе какво да ти кажа - реалността се "скъса" не само във филмите. Вземи игрите, например: Едно време се мъчихме над 8-битовата "Каратека", сега не ни стигат реките от кръв в последните 3D-шутъри. Едно време само чувахме, че се краде - сега се усеща на собственият ни гръб...

И ако ти знаеш толкова много приказки, в днешно време ние сме научени да очакваме всичко. И ни го доказват с всеки изминал ден. Ако сюжета на "Prison Break" ти се струва толкова немислимо приложим, явно наистина си далеч от реалността. Разбира се, не всичко е 100 % приложимо (защото все пак става въпрос за филм, то в кой ли филм няма дупки в сюжета - посочи ми такъв "екшън", "драма", "трилър" - дай ми един ден да го изгледам - и ти гарантирам, че така ще го оплюя, че после и ти няма да го познаеш), но манипулации от подобен род стават всеки божи ден, по целия свят. Просто искам да кажа, че филма може и да не е приказка, но не и документален, нито претендира за свръхреализъм във всяко едно отношение. И ако спрете да търсите това в него, може би ще ви хареса.

14.  

15. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал? [Внимание! Спойлери!]

ivo, написал съм само това, което се знае още от 15-тата минута на първа серия на първи сезон, така че не приемам критиката за моя "спойлър"

16. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал? [Внимание! Спойлери

Не знаех, че още на 15-тата минута се разбира, че ще избягат.
    Оптимист.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал? [Внимание! Спойлери

Моя преразказ е на 1-вата част, която вече е давана по НоваТВ, така че не мисля, че съм разкрил нещо ново, а за 2-рата част не мога да кажа нищо защото не съм я гледал... Лаская с от мисълта, че съм го разказал така творчески, че не сте разбрали това.

@IvO™,
    Не си спомням да съм плащал нещо за гледането му, но щом казваш нека е така. Хората са положили труд => трябва да си получат заслуженото. Не съм съвсем съгласен с паралела между филми и игри, който правиш, но не вярвам на другите да е интересно за да го обяснявам. Ако искаш в ПМ.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: "PRISON BREAK" - Следващия убийствено завладяващ сериал? [Внимание! Спойлери!]

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    @hihimor
    Не си длъжен да четеш .
    аз не исках да го чета, то случайно ми попадна пред очите - а как мога да разбера да не го чета, преди да видя поне малко от съдържанието? (слава богу не го дочетох до края...)

добре, че след 12-та серия новите са чак следващата година...

искате ли да ви кажа как завършва Lost? Всички се спасяват, а Кейт се жени за Сойер и си имат близначета с по 6 пръста на краката, защото някакво лъчение от острова им увредило яйцеклетките и сперматозоидите...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 6 ПърваПърва ... 23456 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Молба за превод на песен от руският сериал "Бригада"
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 10-08-09, 15:18
  2. Внимание, МОШЕНИЦИ "Булхес"
    От alfredo във форум Черен списък
    Отговори: 0
    Последно: 18-05-09, 20:32
  3. Lost - един убийствено завладяващ сериал.
    От Eddie във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 162
    Последно: 10-01-08, 20:49
  4. Prison break S3
    От Mr.TECHNO във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 08-09-07, 22:04
  5. Руският сериал "Бригада" - започна се...
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 5
    Последно: 12-11-05, 14:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе