SG-1, Старгейт Атлантис ...много гласове от мен![]()
И аз съм така... мога да ги гледам няколко пъти без да ми омръзнатПървоначално публикувано от stenly
V - Season 1 / Посетителите - Сезон 1
https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=221773&hit=1
мноого силен...
иначе в тоалетната си пускам "двама завинаги", "незабравима"....прокарват здраво..като с клизма...![]()
Тоя може да го пробвам макар, че избягвам такива с по един сезон или не излезнали изцяло защото е гадно да чакам една седмица за една серийкаПървоначално публикувано от Tommorow
SG-1, SG-A, BSG, Много добри. За съжаление SG-U се представя много зле. Много слаб първи сезон, слаб състав и липса на интрига. Дано втория сезон да се променят нещата. Но за сега е на години зад Атлантис.
SG-U още не съм го свалял да го гледам, че не ми се чакат серийките особено между сезоните, пък и други подобни мнения съм чел че не е кой знае какво и затова се мотам но май няма да стане много да чакам
Аз пък гледах точно един епизод от атлантис и се отказах от него... Юнивърс не е зле. Имаше доста интересни епизоди но както се предполага залага повече на човешки драми от колкото на фантастика...
От досега гледаните серии на Юниверс не бих казал че ми харесва - просто е много интригантски, няма на какво да се посмееш малко
Старгейт Юнивърс си е едно голямо разочарование за мен. Убиха духа на Старгейт който предните два сериала си имаха. Отказах да го гледам още на 8мата серия.
Последните няколко серии има опити за съживяване, но и на мен хич не ми хареса.
За жалост новият сериален сезон се очертава изключително беден на фантастични сериали...
За съжаление спряха Flash Forward, а това беше страхотен сериал. Добре поне че оставиха V и чакам с нетърпение да започне вторият сезон.
А новия сезон на Евриката мисля да го изгледам към края на септември като намалее работата...
За съжаление и 2-ри сезон на Старгейт Вселена се оказва да бъде сериозна бозаПо-интригантски става и от листопад
АбсолютноИмам чувството ,че копират от LOST
Убиха сериала просто. Голяма част от феновете на старгейт не го харесват.