Резултати от 1 до 12 от общо 12

Поредното филмово разочарование

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Поредното филмово разочарование

става дума за Starship Troopers 3 - Marauder

след шедьовъра на твърдата военна космическа фантастика (по мотиви на Хайнлайн, макар че в общи линии само името е взаимствано някой идиот тотално прецака продължението, създавайки нещо на нивото на третокласен български филм

е, сега са успели да привлекат отново каспър ван дийн, но само дотук. за другите са се постарали да намерят приличащи си актьори, което предизвиква само снизходителни усмивки с дебилността си като идея.

поне трябва да се признае, че е по-добре от втора серия.... би било още по-добре ако не бяха го ударили на религиозна пропаганда (WTF!?). за съжаление за пореден път се потвърждава твърдението ми, че слаби актьори и добра идея (starship troopers 3) = добри актьори и слаба идея (всички батмани) = shit^2

еми.... това е. беше кощунство за мен да не го гледам (както предполагам и всички любители на фантастиката ще направят въпреки предупрежденията ми , но в устата ми остана горчивият вкус на поредното разочарование

P.S. забравих да добавя - мамка му, защо със всички филми напоследък трябва да има големи роботи, тип MechWarrior?

2.  

3. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Re: Поредното филмово разочарование

Аз след като видях рейтинга му в IMDb се отказах да го гледам.
    User Rating: 4.4/10 (1,596 votes)
    http://www.imdb.com/title/tt0844760/

Иначе за батманските филми, още не съм гледал The Dark Knight, и немога да си обесня високия му рейтинг.
    Предполагам че е заради ранната кончина на Heath Ledger, макар да разправят че играта му била брилянтна.

4. Member
    Тук е от
    May 2002

Първата част беше брутална. 
    На Starship Troopers де.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Като видях че е излезнала 3 част реших да сваля първите 2 да ги гледам отново и тогава да гледам 3 част но така като чета отзивите изглежда няма да е чак такова удоволствие както си представях

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Голяма глупост е тая трета серия , съжалявам ,че си загубих времето като я гледах.Поне е с една идея по-добра от втората ............добре де с половин идея .............Четвъртинка поне?

7. Member
    Тук е от
    Jul 2007

Не се прецаквайте да гледате тоя филм . НЕДЕЙТЕЕЕЕ. Само едно немога да си обясня , защо не го изтрих след първите 10 минути , а го изгледах целия ?
    ЗАЩОООО ?

8.  

9. Member Аватара на MoPcKu
    Тук е от
    May 2003
    Живее в
    Бургас

след тези отзиви даже няма да го дърпам...

10. Member
    Тук е от
    Jan 2005

по-глупав и по-смотано направен филм отдавна не бях гледал. Отнася се за цялата поредица

11. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Филмът е STV, така че не е нужно да се подхожда със свръхголеми очаквания и после да се пищи с разочарование...

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    P.S. забравих да добавя - мамка му, защо със всички филми напоследък трябва да има големи роботи, тип MechWarrior?
    явно някой май е позабравил книгата...и това във филма не са роботи, а опит да се върнат поне малко към първоизточника - книгата, където войниците имаха нещо като механични костюми, с които се спускаха направо от орбита...

и нещо не си спомням напоследък много филми с гигантски роботи...

за съжаление за пореден път се потвърждава твърдението ми, че слаби актьори и добра идея (starship troopers 3) = добри актьори и слаба идея (всички батмани) = shit^2
    е, това ме разби ...да се окачестви например Batman Begins като слаба идея и shit^2, един филм, който и публика и критици (http://www.rottentomatoes.com/m/batman_begins/) смятат за много добър

не съм гледал все още Dark Night, но явно ще е най-големият хит тази година поне по приходи, хората едва ли ще си дават парите за shit^2 ; засега според това, което чета тук-там из нета, филмът си е супер...(http://io9.com/5029813/nothing-can-stop-the-dark-knight
    http://io9.com/5027049/the-dark-knig...sful-than-ever
    http://www.rottentomatoes.com/m/the_dark_knight/)

наскоро се изкефих на Хелбой 2....(пак американска тъпня по комикс)

даже мисля да гледам и новия Star Wars като излезе...

аве въобще тая година има много американска тъпня за гледане, даже повече от миналата...

то и през 2009 има за гледане - напр. Watchmen - също по комикс (който се смята за най-добрия комикс досега http://en.wikipedia.org/wiki/Watchmen )

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Между другото, втората част на Starship Troopers беше пилотен епизод на ТВ сериал, който си остана само с един епизод.

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

hihimor, при цялото ми уважение - ще извиняваш

при чичо хайнлайн гадовете са в формата на гъби, ама на екран не върви някак си да се страхуваш от печурки и манатарки

въпросните костюми от книгата са a'la crysis, а не a'la transformers. основната им цел не беше да се приземяват, а да увеличават възможностите на земята - скокове, здравина и т.н., а във филма наблюдавахме изправени москвичи с ауспусите и дима напред

за ватманите почти не ми се коментира. дани де вито, това-онова... 'айде. ама шварца... алиша силвърстоун... кой ли не въртя задни части в повечето серии, досега ми е харесала (донякъде!) само онази с мишел пфайфър. или с никол кидман ли беше.... и не, не е заради латексовите гащи

та като спомена hellboy. преди 2 дена гледах пак 1, за да се подготвя за 2 на голям екран. затвърди ми се мнението, че остава най-свежата комиксова екранизация - добри ефекти, свеж хумор, СМИСЪЛ (донякъде.. все пак е комикс . след него нещата се разделят на 2:
    - fantastic 4 със своите 4in1 (малко VIA реклама ) - веселичко, задържа вниманието
    - hulk - малко hardcore action

батмани, спайдърмени (btw, гледайте пародията на роуън аткинсън...), супермени, 'нам-си-к'ви-мени.... не, не е заради възрастта. просто са прекалено плитки бе, братче.....

14.  

15. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

става дума за Starship Troopers 3 - Marauder.....
    .......................
    Привет :-)
    Попаднах на тази тема случайно чак сега, търсейки по ключова дума "MechWarrior". Напълно съм съгласен с мнението ти за филма. Между другото, аз самият съм голям фен на играта "MechWarrior", имам всичките й издания, от първото, през 1991 г., до последната 4-та версия с разклоненията. Както много други, напразно очаквам появата на 5-а версия... Но както и да е.
    Създателите на филма даже са взели името на един от тежките роботи от древната първа версия - "Marauder", въпреки, че изгледът на шаситата въобще нямаше нищо общо с него. На въпроса ти, "...мамка му, защо със всички филми напоследък трябва да има големи роботи, тип MechWarrior?", бих отговорил, че вероятно крачещите машини са сухоземните бойни машини на бъдещето, по една основна причина: Много по-гъвкави и независими са спрямо верижните относно характера и геометрията на терена. И тази идея, естествено, най-напред се промъква във фантастичните игри и филми, тъй като засега възможностите на човечеството да създава крачещи машини са на едва пост-ембрионален стадий. За разлика от творенията на Майката Природа.
    :-)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. MS9V-12HRDN1 - шумно разочарование!!!
    От zandor във форум Климатици Midea
    Отговори: 19
    Последно: 13-03-12, 10:58
  2. Пълно разочарование от вносителите на Yamaha
    От lansling във форум Аудиотехника
    Отговори: 3
    Последно: 26-02-11, 13:45
  3. Отговори: 44
    Последно: 03-01-09, 19:04
  4. RESIDENT EVIL: Apocalypse - РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 04-10-04, 20:59
  5. Поредното разочарование - Catwoman
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 21-08-04, 11:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе