става дума за Starship Troopers 3 - Marauder
след шедьовъра на твърдата военна космическа фантастика (по мотиви на Хайнлайн, макар че в общи линии само името е взаимстванонякой идиот тотално прецака продължението, създавайки нещо на нивото на третокласен български филм
е, сега са успели да привлекат отново каспър ван дийн, но само дотук. за другите са се постарали да намерят приличащи си актьори, което предизвиква само снизходителни усмивки с дебилността си като идея.
поне трябва да се признае, че е по-добре от втора серия.... би било още по-добре ако не бяха го ударили на религиозна пропаганда (WTF!?). за съжаление за пореден път се потвърждава твърдението ми, че слаби актьори и добра идея (starship troopers 3) = добри актьори и слаба идея (всички батмани) = shit^2
еми.... това е. беше кощунство за мен да не го гледам (както предполагам и всички любители на фантастиката ще направят въпреки предупрежденията ми, но в устата ми остана горчивият вкус на поредното разочарование
P.S. забравих да добавя - мамка му, защо със всички филми напоследък трябва да има големи роботи, тип MechWarrior?![]()