Може ли някой да ми даде покана за HD-Torrents. Предварително благодаря и му пожелавам всичко най-добро в живота. bobi7305@abv.bg
Може ли някой да ми даде покана за HD-Torrents. Предварително благодаря и му пожелавам всичко най-добро в живота. bobi7305@abv.bg
Моля ако някой има излишна покана за hd-torrents.org да ми прати - slith3r@abv.bg
Ще съм адски благодарен, благодаря предварително![]()
На някой да му се намира излишна покана за HD-torrents.org? Случайно?Имам хубава домашна сливова!
Аз също търся покана. Разбира се, гарантирам коректно поведение.)
Мейлът ми е: nikolas_bg@abv.bg
Благодаря предварително!
И аз искам на ЛС
Давам покана за demonoid![]()
ако може една показа и за мен
e-mail: spaunov@gmail.com
Благодаря
Не очаквайте някой да ви прати покана просто така. Аз имам регистрация вече там(слава богу от доста време търся и успях да намеря!), но могат да те накажат ако човек, който те е поканил не е спазвал правилата, тоест ако аз пратя покана на кой-да-е и той направи нещо извън правилата, аз също ще си го отнеса, така че трудно се сдобяваш с покана за там...
Е това е пределно ясно, но доста теоретично. Щом не става просто така трябва просто инак
ПП. За това предложих споделяне на риска - давам покана за demonoid![]()
Здравейте на всички! Ако е останала една последна покана и за мен, моля пишете ми на yulifox@gmail.com, предварително благодаря![]()
някой ако има покана моля да прати на
mawweric@abv.bg
благодаря предварително
поздрави
получих мерси
Моля някой супер пич да ми прати поканка на x_mf@yahoo.com
Обещавам коректно поведение , яко сиид и те така те![]()
Благодаря предварително .
И аз бих се зарадвал за една поканка на HD-Torrents.
Пощата ми: rock6666@abv.bg
Благодаря предварително!
Правила за изпращане на покана за HD-Torrents от сайта им:
•Only invite people you know and trust.
•You will be held personally responsible for those you invite.
•If a person you invited is caught cheating by the the system, the consequences will be: kick out for you!
•If a person you invited is found to have more than 1 HD-Torrents account, you and everybody you ever invited will lose their invite privileges and you may also lose your account.
•If a person you invited is caught trading any HD-Torrents account or selling / trading HD-Torrents invites, you and everybody you ever invited will lose their invite privileges and you may also lose your account.
Виждам, че повечето пишещи в тази тема са се регистрирали във форума само за да поискат покана. Каква е гаранцията, че няма да направят същото и в тракера - да си изтеглят каквото ги интересува и да не се появят повече, а човека, който ги е поканил да остане без акаунт. Ето затова са малко хората, които изпращат покани.