Ще съм благодарен и на една покана за мен:
scareface (at) gmail.com
Благодарности !
Ще съм благодарен и на една покана за мен:
scareface (at) gmail.com
Благодарности !
Здр.
И аз да помоля ако може да ми пратите една покана за Hd-torrents на tihmir@abv.bg
Много ще съм Ви благодарен !
Здравейте, ако може една покана и на мен - tabanov@abv.bg. Благодаря.
Ако може и на мен една покана emil_inanov@abv.bg ?
Здравейте,има ли някой свободни покани. Благодаря предварително. ldd_doc@yahoo.co.uk
Здравейте.Ако има и за мен- waspa@abv.bg,благодаря.
Ако може и една покана за мен- ще Ви бъда много благодарен.
vvarana@ymail.com
Информация за всички, които искат да станат част от ХД-торент. Правилата са ужасяващи и трябва да ги знаеш предварително и да планираш какво/колко и как сваляш/сийдваш!!!
Първо там е НЕВЪЗМОЖНО да държиш рейтинг, ако сваляш наред. Трябва от самото начало да мислиш какво и как теглиш, защото се забиваш с даунлоуд и не можеш да наваксаш, защото никой не ти иска сийда за стари неща. Може би трябваше да започна с това, че има изискване да имаш рейтинг с коефициент над 0.7.
На база активни торенти можеш да трупаш точки, които да разменяш. 300 т.м например, можеш да размениш за 10 гб ъплоуд., като 300 точки правиш за ужасно много време. Покана за да изпратиш трябва да имаш 1000 точки, които да размениш за тази покана. За всеки час сийд на всеки торент се получава по 0.1 точка бонус. Лимитът за сийд е 10 торента - можеш да сийдваш и повече, но пак ще получаваш 1 точка/час. Да предположим, че се сийдва денонощно - 24 точки x 12 дни = 288 точки. Необходимите точки за покана са 1000 - 24 точки x 42 дни = 1008 точки. Трябва ти почти месец и половина денонощно сийдване за да натрупаш точки за една покана. Междувременно те притискат да сваляш 15 GB на всеки три месеца, като същевременно с това да не си влошаваш коефициента.
Та, единствения шанс да ти оцелее акаунта там, е или да си супер мега гига активен сийдър и нон стоп да мислиш кое да свалиш (въпреки че не го гледаш) само и само да има сийд + да не сваляш големи неща (примерно над 10 гиги) щото се забатачваш страшно и да не сваляш стари торенти, защото никой не ги даунлоудва вече, тъй като е затворена мрежа и потребителите не са кой знае колко на брой.
Единствения шанс като се забатачиш, като мен например 30 ГБ. ъплоуд и 65 гб. даунлоуд, т.е. малко под 0.5 коефициент, е да дадеш пари за да ти дадат ъплоуд. Самият тракер е замислен именно така, да се сийдва супер трудно и да ти се налага да си плащаш, в което лошо няма.
Трябва като сваляш да следиш "промоциите". На новокачени големи файлове пуска -25%/-50%, дори -75% отстъпка от даунлоуд, което означава, че е оферта да свалиш за да сийдваш после, но пак, това следене изисква време и внимание.
Иначе съдържание има, макар и много от нещата да излизат паралелно по други тракери, че даже доста съдържание излиза първо по другите тракери и после в хд-торрентс. Хд-торрентс поне за мен са интересни с библиотеката от съдържание, което има, НО това съдържание се тегли трудно, ако преди това не си натрупал ъплоуд!
Дано Ви е била полезна информацията
*edit корекцията на Shienar
Много точно обяснено, колега. Само една малка корекция:
Всъщност необходимото време е четири пъти повече.Първоначално публикувано от Mean
За всеки час сийд на всеки торент се получава по 0.1 точка бонус. Лимитът за сийд е 10 торента - можеш да сийдваш и повече, но пак ще получаваш 1 точка/час. Да предположим, че се сийдва денонощно - 24 точки x 12 дни = 288 точки. Необходимите точки за покана са 1000 - 24 точки x 42 дни = 1008 точки. Трябва ти почти месец и половина денонощно сийдване за да натрупаш точки за една покана. Междувременно те притискат да сваляш 15 GB на всеки три месеца, като същевременно с това да не си влошаваш коефициента.
Накратко - изключително трудно е да поддържаш акаунта си жив. Затова и няма много предлагащи покани.
Здравейте,
Ако някой има свободни покани ще съм благодарен да прати една на adiakov@gmail.com
Поздрави
Изпращал съм покани на поне 5 човека, но акаунтът ми беше изтрит (май заради неактивност).
Може ли да получа и аз покана на 3aropka.3@gmail.com
Благодаря предварително.
Добър ден! Възможно ли е една покана за hd-torrents.Имах акаунт преди,но поради неактивност го загубих.Благодаря и лек ден!
veselinov80@gmail.com
В момента има промоция на поканите. Всеки /или поне част от хората/ имат по 3 покани за раздаване до края на годината.
Ако някой има интерес да пуска на ЛС имейла си.
При мен също има три, първите трима желаещи ги получават - пуснете имейл на ЛС. Моля за сериозно отношение - ако не мислите да си поддържате акаунта или да изтеглите каквото можете и да изчезнете по-добре не ми пишете.
P.S. Изискванията за поддържане на акаунт в тракера можете да прочетете по-горе.
Още три покани от мен, само за сериозни кандидати разбира се.