Страница 3 от 13 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 187
Like Tree87Одобрявам

STAR WARS VII

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    547
    #31

    Отговор: STAR WARS VII

    Ше ме караш да ида да го гледам утре

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    5,735
    #32

    Отговор: STAR WARS VII

    Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    забравих да резюмирам:
    филмът е страхотен, не съжалявам нито за секунда от него
    И каквото му е хубаво? В първите трилогии ситите бяха направо страшни и Дарт Вейдър, и Дарт Мол, и Императора като ги гледам направо се плаша, а тоя сегашния изглежда като дрогиран емо-наркоман, на който ако му обършат 2 шамара и ще ревне. Шефът му е като пещерен трол, а мечът му пък прилича на газова горелка. Главната героиня приказва с някакъв смешен английски акцент все едно има сливи в устата.
    Всичко е като анимацонно филмче от Дисни - извънземните са компютърни анимации, космическите корабите се движат като в компютърна игра.
    В първата трилогия независимо, че е най-стара ефектите в сравнение с новите серии все още са много по-добри и всичко беше много по-реалистично. Джаба беше направо като истински, космическите кораби се движеха по-реалистично, а мечетата бяха толкова забавни.
    Седма серия става за убиване на време.
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 22-12-15 в 17:15.
    stenly, Lyolyo, grischa и 1 други харесват това.

  4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009
    Мнения
    9,302
    #33

    Отговор: STAR WARS VII

    Дисни имат да "избиват" 4 милиарда $ + лихвите+избиване на разходите за този филм + печалба, че иначе без печалба защо са ги давали тези пари.

  5. Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Русе
    Мнения
    326
    #34

    Отговор: STAR WARS VII

    Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    мога да го кажа и по друг начин - ако нямам повече място на медия-харда си за филми, а този излезе, чистосърдечно изтривам някой измежду 1, 2 или 3, за да направя място за този
    Не бих се замислил и за секунда, че първи в този ред би бил еп. 1, който си беше жива подигравка с поредицата. Много по-зле от епизод 7.

    Що се отнася до SW 7, очаквах повече. Определено очаквах по-добро вникване в духа на филма от Джей Джей и полагане на достойна основа за новата трилогия. Това, което видях обаче, беше едно повърхностно претупване към някакви нови герои, които стоят абсолютно нелепо във филма, изключая девойката Рей, която според мен има подходящ образ за МВ, стига правилно да се впише. Изведнъж ни натресоха някаква шокираща, трудно смилаема фактология като това, че синът на Хан Соло бил злодей с психическо разстройство и раздвоение на личността, наследени по генетичен път от дядо му, чиято каска специално ходил да издирва, за да си говори с нея, а Люк съвсем оригинално решил да последва съдбата на мастера си Йода на една далечна неизвестна планета. Да не говорим за смехорията, че някакъв негър-щурмовак, изведнъж се пръква с добро сърце, въпреки мега ДНК технологиите, и за политическа коректност веднага се вклинчва нахално в лентата, за да ни дразни масивно до последната минута повече, отколкото Кайло Рен.

    Е, нека кажем, че филмът не е отчайващо слаб и има потенциал за развитие. Аудио и видео ефектите са внушителни. Макар и ребуут на епизод 4 все пак е далеч по-старуорс в сравнение с пълното недоразумение на първия. Става за едно гледане. Най-много за две, с цел осмисляне "What the hell is this?"

  6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #35

    Отговор: STAR WARS VII

    много спойлъри изръсихте, въздържайте се...

    1. не съм съгласен, че космическите кораби са се движели по-реалистично в 4-6, защото навсякъде се движат еднакво неестествено (като самолети, разчитащи на атмосфера, а не като истински косм. кораби с дюзи във всички посоки)

    2. страховитостта на дарт мул е леко под въпрос, но тази на кайло рен е силно компрометирана от две неща - тесните рамене и върлинестата фигура + ранното сваляне маската. жестокостта и астматичното дишане са си напълно в нормата

    3. мечът на кайло рен не е тъпо измислен, а напълно резонира с репликата, че самият той има комплекс, че не е могъщ като ДВ, затова и мечът му следва да е леко некадърен, защото всеки джедай сам си прави меча

    4. калпавото негро си е калпаво негро, както вече писах. не го знам тоя боклук защо са го вкарали във филма, защото следвайки клишето, ролята на нахакания пилот е ясна, на новопръкналия си джедай - също, така че остава вакантна позицията на принцеса Лея, която ако трябва да е негърска пикла, то негрото напълно се вписва в образа - 3/4 от филма или пищя, или се задъхва. политически коректен джар-джар...

    5. съжалявам, че ще разбия детската любов на джак, но мечетата бяха нещото в оригиналните 3 серии, които ме подразни максимално, въпреки крехката възраст, на която съм гледал еп.6. по-добре тостерите на колелца в крайцерите, отколкото аналозите на амазонски племена на планета, генерираща силов щит...
    VanDan и nero харесват това.

  7. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,605
    #36

    Отговор: STAR WARS VII

    Мненията на FearMe напълно покриват и моето мнение след като вчера гледах филма. Може и да съм пристрастен, защото съм абсолютен фен, но съм много доволен от филма. Повече от 1-ви епизод.
    Ще го гледам поне още 1 път на кино и след това, когато стане достъпен на НD рип, ще си пусна всичките 7 серии на ТВ-то.
    А и да добавя - за мое учудване и жената каза, че е харесала филма, при условие, че не е особен любител нито на поредицата, нито на жанра.
    Този пост е редактиран от VanDan; 23-12-15 в 11:58.

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    3,261
    #37

    Отговор: STAR WARS VII

    когато качиха рей на совалката - тай файтърите излетяха вертикално, после спряха, завъртяха се по оста си и тогава потеглиха - до този момент няма проблем с физката в SW
    атаката на х-уингите също ме издразни е добър е пилота ама... просто прекалиха леко.
    да бяха взели физиката от досовските игри щеше да е по-добре.

    рей+негрото+репликата на соло = следващите два епизода + следващите 3 за децата им.

  10. Member Аватара на Bivola
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    547
    #38

    Отговор: STAR WARS VII

    Днес преди обед ходих да го гледам на 4DX и дали заради ефектите, дали заради друго, но филмът определено ми хареса с изключение на актьорите въплътили се в ролите на Кайло Рен и на Фин. Определено смятам, че са супер грешен избор и като визия и като излъчване.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    4,605
    #39

    Отговор: STAR WARS VII

    То тях май никой не ги харесва досега в темата. Негърът е "политически коректен" добре, но защо внукът на Дарт Вейдър е "Емо-подобен" нямам никаква представа. Може би са правили проучвания и е възможно да е по вкуса на най-младите зрители.

  12. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе
    Мнения
    2,071
    #40

    Отговор: STAR WARS VII

    Филмчето е доста добро и би се харесал както на тези които не се гледали нито един епизод от поредицата, така и на заклетите фенове. Самият факт, че историята е продължена е достойна за адмирации. Прекалено много помия се изля върху "негрото" и новия злодей, а това си е жив хейт - и то предимно от феновете. Хора отпуснете се, не си пълнете кратуните с простотии. Радвайте се на това което ви се предлага, защото така правят истинските фенове (независимо дали новото е също толкова добро колкото и старото).

  13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #41

    Отговор: STAR WARS VII

    Верно ли ? И шамар да е, ако е от джедай си е супер, а? И аз съм голям фен на старите серии ама да ми се предлага помия с логото "Междузвездни войни" и да се възхищавам колко е хубава, няма да стане. И как така хем филма хем се харесва от фенове, хем пък те най-много "хейтят" (според теб)?
    Този пост е редактиран от stenly; 25-12-15 в 11:36.

  14.  
     
  15. Senior Member Аватара на Jack Krauser
    Тук е от
    Apr 2012
    Мнения
    5,735
    #42

    Отговор: STAR WARS VII

    - - - - - - - - - -
    Еми аз очаквах седма серия да бъде нещо ново, епично и много по-интересно, да има битки на джедаи със сити, примерно нещо такова:



    А тя се оказа недодялан римейк на 4 епизод.
    Шеста серия нали се казваше "Завръщането на джедаите" В 7 серия нито джедаите ги имаше, нито възстановиха Републиката след като Императора и Империята бяха унищожени.
    7-ма серия е някаква недодялано скалъпена история поукрасена и претрупана със също толкова недодялани ефекти. Разните извънземни и чудовища всички са компютърни анимации. От километър личи колко са фалшиви.
    В старата трилогия нямаше наблъскани толкова много компютърни анимации и ефектите все още са по-реалистични и добре направени.

    За мен 7-ми епизод на Стар Уорс, заедно с Прометей са на първо място за най-тъпи и нелепи продължения на интересни филми.
    Този пост е редактиран от Jack Krauser; 25-12-15 в 11:42.

  16. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009
    Мнения
    5,621
    #43

    Отговор: STAR WARS VII

    Така и аз гледах филма вчера (IMAX 3D) и си дадох 1 ден на размисъл преди да пиша!
    Този злодей - внука на Дарт Вейдър - влезе силно със спирането на изстрела и до там. После пълно разочарование. За какво му е маската?!? И с не я и без нея все си е грозен и каква и е функцията не ми стана ясно... Фин - на мен ми хареса - в смисъл новия Хан Соло като поведение но самия факт, че клонингите са от моднато ДНК - няма как да се обясни това му дезертьорство и да не говорим, че ДНК-то за клонингите не са от негър Убийството на Хан Соло - резил за SW - не умират така главните герои! Куп от недомислици - как проникнаха в базата за да сложат детонаторите?!? Как взривиха новата бойна станция - някакси не стана ясно как проникват и какво трябваше да ударят като цел ?!? - дори не и разбрах как се казва. Императора или там както му названието - само холограма и то гигантска - какво трябва да ни внушат, че е могъщ ли?!? И такъв грозник като герой от филма Властелина на пръстените...
    Обаче жена ми която не бе гледала до сега SW - го хареса! Детето също. Общо взето тази серия ми напомня повече на римейк... За едно гледане става но надали ще го гледам отново. Всъщност предполагам, че няма как да погледна отново на SW както като дете гледайки първите епизоди преди години...

  17. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе
    Мнения
    2,071
    #44

    Отговор: STAR WARS VII

    Внука на Дарт има силното желание да подръжава на дедо си визуално и си умира от желание да е толкова силен като него. Обаче не му се получава, изпълнен е със страх че ще се намерят други по силни от него и това го ужасява. Братовчедка му го смаза.

  18. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    3,261
    #45

    Отговор: STAR WARS VII

    ще чакаме режисьорската версия. много се изприказва как са писали сценарий дълго и серийозно.
    този сценариий мога да го напиша за 6 часа докато изгледам първите 3 серии и отделя добрите моменти.
    то ясно че семейството ще е основно и в новия филм...
    хареса ми че има нов бар - не ми хареса новата песничка в бара
    хареса ми че има нов "джаба" с робиня - ама робинята облечена - дисни са виновни тук.
    не ми хареса новата звезда на смъртта - клише - следващия епизод още по голяма ще има...
    ...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 13 ПърваПърва 12345 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Star Wars: The Old Republic - online
    От 666 във форум ИГРИ
    Отговори: 0
    Последно: 10-01-14, 08:42
  2. Star.Wars.Empire.At.War - CD key
    От MIDNIGHT във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 21-02-06, 12:43
  3. STAR WARS по НТВ
    От Edin_Lud във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 25-09-05, 11:39
  4. Star Wars ep.3 премиера!!!
    От hihimor във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 19-05-05, 09:48
  5. DVD-Rip na Star Wars Ep.1 i 2
    От XM6002B във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 02-12-02, 11:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе