КЛАСИКА за мен е само ХАМИЛ и ФОРД,като млади
Размазването се дължи на куп фактори..от това на което съм попадал в нета
1. Използвани са куп камери с различна резолюция..
https://forum.setcombg.com/%D0%BC%D1...tml#post754141
2, не спазване на някои правила при сканирането на лентата и превръщането и в цифров формат. Сканирането става кадър по кадър, но фокусировката на някои е по-различна..Човекът работещ със скенера обаче настройва един фокус според първите кадри и от там нататък дава докрай така..а това са километри лента снимани с различни камери, лещи и скорости..плюс компютърно генерираните кадри..накрая става мъзгоч.
Сканирането на лентата се прави от под-изпълнители. Мога да кажа, че това компании "еднодневки". Казвам еднодевки защото живеят само 3-4 години и фалират. Плащането е на кадър, но поради конкуренцията в холивуд цените са ниски и компанията скоро фалира....на нейно място идва друга.
Един филм трябва да се снима с две камери. лентата от едната да е за IMAX, лентата от другата да е за блу-рей и телевизии. За съжаление няма кой да тръшне по масата и да въведе стандарти...всеки от режисьорите, продуцентите и операторите прави каквото си поиска.
по-скоро какво му няма....не ви препоръчвам 3Д с очила
има само 3 серии - първа , втора и трета.
от както решиха да ми сменят номерата - всичко е само грешка.
нова надежда има само за двата филма, които ще излязат в паузите между следващите две серии - дано да ги дадат на неизвестни режисьори че всеки се осира като реши да повтори успеха на първите сериики. дано и да не им дадат пари - така ще има желание да се работи - щото се вижда че и с пара не стават нещата. няма да са ограничени от рамки и сценаристите и може да излязат от семейната дързост и красота в която се превърна три-6-9-12-тологията.
3D-то на последния StarWars беше като филма (тоест нямаше го никакво). Единствено един разрушител на империята излизаше през екрана, другото спокойно можеше да мине и без цайси![]()
баси. Тея да си беха останали, на пинокио, пепеляшка и снежанка.
Да си ми върнете парите еййй.
А ето и поздрав, от мен, за създателите на 7 серия. (аз преди години)
![]()
Чакай пари. Ти ще забравиш ли какво си гледал че да ти връщат обратно парите? А този пръст си остава за нас дето очакванията ни се разминаха - въпреки, че аз нямах очаквания!
Уффффф искам да си купя шлема на Дарт Вейдър и само боклуци намирам .....е изключих една реплика на оригиналният шлем за 500 евра.
СТЕНЛИ,за толкоз евра ще се напушиш,напиеш ГЬОТЕРЕ и ще бъдеш който си искаш......и ХАНЪМИ ще има
Ааааа, то туй ясно, ма пък човек трябва да си угажда и да изпълнява детските си мечти ...иначе се губи смисълаПък и аз пестя от алкохол щото не пия
![]()
сега пък ма накарахте, да се замисля, от де идва тоя шлем. Знам, че: раздаваха в киното, когато излезе 2. Един път в макдоналдс пак раздаваха, по време на 3 и един път бях купувал един евтин, за двадесетина евро. Логично трябва да имам три кирливи някъде, ама къде? Кой знае в кой кош са заминали... А кой от трите е тоя и по какъв повод е правена, тази снимка, изобщо не мога да се сетя.
Не пръста не е към читателите, на тази тема. А към тези, които взимат нещо скъпо, на други, за да вложат много пари в него и от тях да направят още повече пари...
ето
Licensed Replica Darth Vader Helmets and Costumes
ама първо трябва да заприличаш на него преди да си постави маската....Тук се колебая:
1 - ке ти теглим един кютек...барем замязаш на Анакиин след осакатяването...или
2 - да се напиеш като кирка...барем по пътя докато се прибереш може да получиш няколко асфалтови екземи с които да заприличаш на Вейдър
Тъкмо преди да се прибереш си поставяш маската за да не разбере жена ти че си пил...тук има опасност ако те надуши да ти разбие главата барабар с каската. Айре тя главата ти дебела, ама язък за шлема...
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-02-16 в 20:37.