не съм гледал нито един кадър трейлър от момента, в който бе обявено снимането на еп.7, не възнамерявам да го правя и по отношение на еп.8 и 9
според мен така си предпазен от разочарованието на спойлърите и т.н.
не съм гледал нито един кадър трейлър от момента, в който бе обявено снимането на еп.7, не възнамерявам да го правя и по отношение на еп.8 и 9
според мен така си предпазен от разочарованието на спойлърите и т.н.
а за да бъдеш напълно предпазен. Изобщо не гледай и филма. :D
имаше нещо м/у негрото и пилотчето в началото. щурмовак да се откаже от професията ??? само по любов ще е... а сега е и ясно всичко. най-накрая.
J.J. Abrams: Gay Characters Coming to ‘Star Wars’ - The Daily Beast
Излезе тиизър на следващият епизод
StarWars.com | The Official Star Wars Website
Филмът разказва за група бунтовници, които се отправили на сложна мисия: да открадната чертежите на «Звездата на Смъртта» от Империята. Хронологически действието се развива между събитията в трети и четвърти епизод. Режисьорът Гарет Едуардс обещава, че спин-оф-ът ще се отличава от основната трилогия с настроение и атмосфера, а по жанр това фактически е авантюристичен филм.
а братовчедката на робинята Изаура имала доведен брат, чийто чичо бил съсед на прапрадядодо на Фидел Кастро...
ааа и за братовия син и за него, на верчето, от пазарджик, дето шурека и имал две деца
Аз искам да питам кога ще дойде романтичният епизод? Или направо любовната драма в която главнята героиня се влюбва в робот от бедно семейство обаче родителите и не даватТея от Дисни съвсем се побъркаха.
Каквото и да направят ще е по добре само ако махнат или някакси поправят присъствието и въздействието което оставя върху зрителите недоразумението Кайло Рен...
не сте съвсем прави
нали трябва малко поне да мяза на урунгела анакин?
не съм жена, но според мен сега повече се ядва
преди обаче... бррр...
![]()