здравейте кой може да ми каже как да си пусна Luxeon 5.1 s creative Live 5.1 .Суб-а не работи когато имам управление на всичките канали по отделно. Работещо под Линукс съм го виждал но под Windows не мога да го пусна.
здравейте кой може да ми каже как да си пусна Luxeon 5.1 s creative Live 5.1 .Суб-а не работи когато имам управление на всичките канали по отделно. Работещо под Линукс съм го виждал но под Windows не мога да го пусна.
Много те моля, ако може отговори ми справи ли се с проблема който имаш, защото аз имам същите колони Luxeon 5.1, обаче с друга звукова карта, която е шест канална, но и при мен проблемът е същият.
Здравейте
При Криейтив проблема се решава по този начин (аз съм с Аудиджи2 надявам се и при теб да е същото)-1во Enable CMSS(ot EAX console) 2ро Включи Bass Redirect i всичко ще е ОК .
При другите марки звукви карти не знам как става мога само да ти помогна с общи съвети :
контрол панел -> саунд & аудио дивайсес -> някъде трябва да може да се посочи колко канална ти е съраунд системата пускаш на 5.1 и си на 6 .