Страница 6 от 14 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 205

1 СУПЕР решение - DVICO TViX - HD M - 5100 !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2007

Re: 1 СУПЕР решение - DVICO TViX - HD M - 5100 !!!

Не знам дали тука имат предвид новите фърмуеръ ъпдейти, които страшно подобряват плейъра. А и нещата, които виждам, че "липсват" не ме касаят особено. wireless, разни работи за музика и снимки.. хора това е плейър за филми не PC
    Цената е 900лв. за 320GB. Не знам конкуренцията с какви цени е.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Тук Tivx 4100 и 5100 са съответно 800 и 850, но май са без диск.
    От къде ще го взимаш?

4. Тук е от
    Dec 2007

От Англия, доставката сигурно също ще е поне 30лв.
    Между другото, открих 1 супер интересен руски проект- Dune HD Ultra.
    Ето английска версия на сайта, че от руски не отбирам много - http://www.dune-hd.com/index.html
    Изглежда много интересно като характеристки, но нищо не се споменава за цена или пускови дати.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Умряла работа е. Това е модел поръчан от някаква руска фирма на китайците. Изглежда добре, но поддръжката на предния модел е била много зле.
    Но е хубаво, че все повече устройства от тези тип навлизат.

6. Тук е от
    Dec 2007

Значи единственият въпрос, който остава и ме спира да купя Tomacro, е че не знам дали поддържа субтитри на кирилица.
    EDIT: Tomacro-то не поддържа кирилица за субтитрите.. май ще се ориентирам към TVIX 5100. Казвайте къде да нося 1 хард, който да ми монтират и да я купувам джаджата.
    EDIT2: Хайде някой да ми обясни разликата между TVIX 4100 и 5100, защото ТУК изглеждат абсолютно еднакви.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако се загледаш по-внимателно ще видиш, че са абсолютно различни - на външен вид.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Леле как сте се развихрили.Супер. Макар и малка тая тема глезам се чете . Истината е, че наистина само разликата е в дизайна между 4100 и 5100. Всичко друго им е еднакво. Във форума на TVIX за България гледах някъде, че корпуса бил от алуминийи това се отразявало добре на греещите най-големи хардове. Не знам аз от два дена съм с 750 GB (абе много бързо се пълнят тия дискове ) и венитлатора на устройството е на normal и честно казано си грее като преди . НЕ и повече. Гледам че и томакро сте зачесали яко. Мдаа. Аз преди да се хвърля на Твикса много яко следих в MPC club форума за какво иде реч(е и сега го правя , да видя да не съм се прецакал ) е там миналия месец яко храниха Томакрото и да явно наистина не поддържа кирилица. Иначе Tomacroto има добър дизайн .

10. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Ние се кахърим а хората работят.В хардуербг даже са направили ревю гледам днес http://www.hardwarebg.com/reviews.php?read=104

11. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Тия от TViX не можаха ли толкоз да му измъдрят една кутия hi-fi дизайн - т.е. да е дълга колкото рисивърите / усилвателите / цд плеърите. Туй кубче на нищо не мяза... кафеварката много повече ми харесва в случая.

12. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

А какво ще кажете за това, попадна ми в една оферта - MSI MediaLive - $380 без ДДС.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    А какво ще кажете за това, попадна ми в една оферта - MSI MediaLive - $380 без ДДС.
    Това май е само кутия за компютър със соътветните интерфейси ама май е без пълнежа от видео карта, процесор, диск и тн.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Абе видеокартата е на дъното, барабар с интерфейсите, за другите неща май така ще се окаже... Тоест трябва спу, рам и хард евентуално, двд си има.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от -CTPAX-
    Абе видеокартата е на дъното, барабар с интерфейсите, за другите неща май така ще се окаже... Тоест трябва спу, рам и хард евентуално, двд си има.
    Такива мултимедийни кутии вече има бол. ВИж това и си забърши лигите

http://www.thermaltake.com/product/C...lrgedView.html

Проблема е само в това, че подобните мултимедийни кутии / беърбон системки са безбожно скъпи и като ги довършиш до работеща система нещата стават златни. А като за капак идва проблема дето я успееш да я нагласиш да изкара добър образ на ТВ екран я не. Това разбира се с плоските екрани се решава до голяма степен, но все пак, проблемите с липсата на удобен за ползване с дистанционно на ТВ интерфейс остават.

17. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Гледам че в сайта на Ресет има нова беърбон система Asus Digital Home Center D22 с Hi-Fi дизайн на безбожната цена от 1600 кинта...

Опааа... цената вече е 1712 лева. Весела Коледа

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

От вчера имам у нас PopcornHour A100
    http://www.popcornhour.com/

Не съм го купувал, а ми го дадоха че им преведох софтуера и менюто на Български.
    Преди го бях разглеждал и нещо не ми вдъхваше доверие, но сега вече наживо съм доста впечатлен.
    Устройството е с новия Sigma Designs SMP8635 и поддръжка на H.264, включително и MKV.
    Пусках всичко наред де що имам записано и нямаше пропуск.
    Около един месец имах у нас tvix 4100 и според мен това зарежда малко по-бързо файловете. Отделно прочете няколко файла 1080р с висок битрейт, с които имах проблем с леко насичане. Но той телевизора ми е "само" 720p, така че нямам много 1080р филми у нас.
    Пичовете, които пишат софтуера за него доста са се постарали и се работи доста лесно с него. Още не съм му сложил HDD вътре и го тествам само по мрежата, но и така се справя. По форумите говорят, че устройството има проблем със загряването ако му се сложи греещ диск защото няма вентилатор. Колко пък струва един вентилатор, че са решили да спестят - незнам.
    Няма DTS декодер, което е малко кофти защото единствения начин да слушаш такова аудио е през SPDIF към ресийвър или домашно кино с такъв декодер. Но пък то кой ползва говорителите на телевизора за звук в днешно време.
    изобщо за да постигнат такава цена, производителя е спестявал явно от всичко, което е преценил, че може и без него.
    В Щатите го дават за 179$, което е убийствена цена за момента. За справка, 1-2 месеца по-рано си взех от там Tvix 4100 за 390$, което както и да го гледаме си е наполовина. Все още за покупката му се чака над 1 месец.
    И една хубава новина - моя човек, с който си комуникирам за софтуера ми каза, че вече имало договор за представител в България и може би със следващата партида ще има бройки и за нашата скромна страна. Чакам от него координати да видим на каква цена ще се появи тук. Все пак цените на Tvix моделите са скъпи за доста БГ потребители. Добре е да имат алтернатива.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 14 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам расийвър Onkyo TX-SR607,DVICO TVIX HD M-6600N,DECT ТЕЛЕФОН PANASONIC
    От enator във форум Приключили продажби
    Отговори: 12
    Последно: 15-02-12, 20:51
  2. DViCo TVIX Xroid A1-БЪДЕЩЕТО НА МЕДИЙНИТЕ ПЛЕЪРИ!!!
    От gallardo83 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 29-08-11, 00:27
  3. Продавам нов DViCO TViX M-6600N
    От enator във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 13-02-10, 23:49
  4. Продавам нов DViCO TViX M-6600N
    От enator във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 10-11-09, 15:13
  5. мултимедиен плеър DVICO TViX HDMI M-6500A
    От enator във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 10
    Последно: 21-09-09, 18:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе