Страница 5 от 14 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно
Резултати от 61 до 75 от общо 205

1 СУПЕР решение - DVICO TViX - HD M - 5100 !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re: 1 СУПЕР решение - DVICO TViX - HD M - 5100 !!!

Може да си го застраховаш. Ако устройството е без хард диск няма какво толова да се счупи.
    Аз съм получавал неведнъж електроника /фотоапарати и камери/ и не са ме карали да плащам ДДС и мито. Само един път жената си беше поръчала разни дрехи и парфюми и искаха да го обмитим и беше голямо разкарване.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2007

Това е същото като NMT http://www.popcornhour.com/ само дето е 2 пъти по-скъпо!!!

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от ma6inista
    Това е същото като NMT http://www.popcornhour.com/ само дето е 2 пъти по-скъпо!!!
    Само дето това не можеш да си го купиш. Има лист на чакащите и е почти невъзможно да се купи на тази цена.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Мдааа пак Popcorn. Занчи не си мислете, че сте открили топлата вода. Цената на хартия е 179$.За европа цената е към 300 евро. Lazarus18 е прав има изчакване и записване. Още в началото, когато стартира проекта Popcorn през октомври направих запитване към производителя. Запитах за кирилица и повече подробности около устройството. След 3 семици! 3 седмици!(леле ако е такъв и съпорта!) получих отговор че вес още е в сатидии наразработка кирилцата, относно технически данни се оказа, че устройството с IDE. ДО тук интереса ми към устройството приключи.Отделно, че разрових из форумите и се оказва, че самото устройство все още е много далеч от истината. Особено за да си копираш файлите ли трябвало да му извадиш диска и да го прикачиш към PC или по FTP !това го пробавайте с някой голям файл и ще видите за що иде реч. Следователно от тия форуми познайте коя марка спрягаха най-много -TVIX. За моя радост (и тъга на портфияла ми ) видях, че го има и тук. Така че Popcorna ще почака доста докато стигне по възрастния си батко. Ни казвам че е лош , но все още е в детските си години,нищо чудно някой ден да стане успешен и достоен конкурент на TVIX- о. А на вносителя им във форума доста интересни неща може да научи човек. ДОри един от потребителите е таписал картко ревю! Мислех си ,че аз съм маниак ам аявно не. Та тоя пич търси къде да си го публикува , щото явно на сайта на вносителите както и те самите пишат ще е тъпо. Помагайте с идеи къде да го пусне, предполагам, че всеки би искал да види нещото на яве -плюсове , минуси. За мен лично машинката цепи яко.ПРедимно гледам MKV и DivX и чан пат слушам и музичка. Е да има проблем с някои DVD-та (към моментар с предишния фирмуер нямаше ?) , ама със следващия фирмуер и те ще изчезнат(дано ) .Примерно последния фирмуер добави функция, която не е предвидена първоначално.Сега мога да си заключвам папки с парола. Muahahahahahah мойте си филми си оставан мои.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Видях 5100 как работи. Мнооооооооооого яка машинка! Край с гледането от компа и вече ниския клас ДВД плеър (720х576)!!

7. Тук е от
    Dec 2007

Popcorn го чакам да пристигне до края на седмицата - бях от първите регистрирани на сайта и го поръчах за $179. Сега ровя за TVIX M-4100SH и го купувам днес. С повече късмет и двата плеъра ще са в къщи някъде другата седмица и започвам сериозно тестване. За сега както гледам единственото предимство на Popcorn е цената. И двете устройства имат сериозен support из форумите, попкорн прозиводителите са доста активни във www.networkmediatank.com което е голям плюс за мене. След тестовете ще реша кой от двата да запазя - другия ще го върна и мисля да публикувам подробно резултатите тук. Също, може ли някой да ми каже ако изпратя това на приател в БГ трябва ли да се плащат мита, ДДС или нещо друго? По пощата сигурно ли е или да чакам познати да се прибират?

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Попкорна е кофти, че няма DTS декодер, иначе цената му е убиец.
    Прати го със пощите, но го застраховай и стискай палци да не го счупят, че оправия няма. Иначе с човек по самолета нямаш грижи.
    И в двата случая мита и тн. няма да плазщаш.
    Къде живееш в САЩ?

10. Тук е от
    Dec 2007

DTS не е проблем - почти всеки ресиивър декодва DTS през коаксиал или оптичен вход, AC3 и AAC също би трябвало да върви и през HDMI. Цената така или иначе ще пада - колегата ми е китаец и се рови постоянно из някакви тайванско/китайски саитове като гледам за какви цени става дума... но не продават в УСА. Явно за да бъде легално тук трябва да се платят доста лицензи.

11. Тук е от
    Sep 2006

За мен явно няма да е супер решение - декодера за звук е в ДВД-то ми. На рисивера трябва да подам 5 канален аудио сигнал, а не виждам как ще стане от това устройство!

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Е какъв е тоя ресийвър, който няма DD и DTS декодери?

13. Member
    Тук е от
    Jan 2001

Стар. За съжаление всичко рано или късно отпада от класацията.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2006

Sony DE 435 5x100w

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

ma6inista - ще очакваме коментарите ти.
    Успех!!!

17. Тук е от
    Dec 2007

Пичове, видях по-рано в темата, че сте се изразили негативно за Tomacro limHD200i, обаче от това, което четох аз, устройството вече е бая добро за парите си. След няколко фърмуеърни ъпдейта вече плейва общо взето всички видео формати без проблеми, включително MVK. Вие какво мислите по въпроса, че смятам скоро да го поръчвам?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Виж тука една сравнение:
    http://www.mpcclub.com/modules.php?n...rticle&sid=292
    На каква цена се продава?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 5 от 14 ПърваПърва ... 34567 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам расийвър Onkyo TX-SR607,DVICO TVIX HD M-6600N,DECT ТЕЛЕФОН PANASONIC
    От enator във форум Приключили продажби
    Отговори: 12
    Последно: 15-02-12, 20:51
  2. DViCo TVIX Xroid A1-БЪДЕЩЕТО НА МЕДИЙНИТЕ ПЛЕЪРИ!!!
    От gallardo83 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 7
    Последно: 29-08-11, 00:27
  3. Продавам нов DViCO TViX M-6600N
    От enator във форум Продава
    Отговори: 5
    Последно: 13-02-10, 23:49
  4. Продавам нов DViCO TViX M-6600N
    От enator във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 10-11-09, 15:13
  5. мултимедиен плеър DVICO TViX HDMI M-6500A
    От enator във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 10
    Последно: 21-09-09, 18:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе