Може да си го застраховаш. Ако устройството е без хард диск няма какво толова да се счупи.
Аз съм получавал неведнъж електроника /фотоапарати и камери/ и не са ме карали да плащам ДДС и мито. Само един път жената си беше поръчала разни дрехи и парфюми и искаха да го обмитим и беше голямо разкарване.

) видях, че го има и тук. Така че Popcorna ще почака доста докато стигне по възрастния си батко. Ни казвам че е лош , но все още е в детските си години,нищо чудно някой ден да стане успешен и достоен конкурент на TVIX- о. А на вносителя им във форума доста интересни неща може да научи човек. ДОри един от потребителите е таписал картко ревю! Мислех си ,че аз съм маниак ам аявно не. Та тоя пич търси къде да си го публикува , щото явно на сайта на вносителите както и те самите пишат ще е тъпо. Помагайте с идеи къде да го пусне, предполагам, че всеки би искал да види нещото на яве -плюсове , минуси. За мен лично машинката цепи яко.ПРедимно гледам MKV и DivX и чан пат слушам и музичка. Е да има проблем с някои DVD-та (към моментар с предишния фирмуер нямаше ?) , ама със следващия фирмуер и те ще изчезнат(дано
) .Примерно последния фирмуер добави функция, която не е предвидена първоначално.Сега мога да си заключвам папки с парола. Muahahahahahah мойте си филми си оставан мои.