Не намирам нищо. Би ли ми помогнал, моля те?Цитат:
Първоначално публикувано от kirretto
Преглед за печат
Не намирам нищо. Би ли ми помогнал, моля те?Цитат:
Първоначално публикувано от kirretto
Ако въпросните FLAC са съпровождащи към някакво видео, т.е. са в общ контейнер мисля, че няма да можеш да ги чуеш.
Ако пък е само звук, то трябва да си сигурен, че е точно FLAC компресия, а не само разширение. Ползвай mediainfo за информация относно компресии, контейнери и т.н. Всъщност какво е разширението на въпросните файлове? Предполагам, че връзката към телевизора е HDMI и силно се надявам,че в настройките на A - 110 си разрешил звука през HDMI. И все пак имай предвид, че плейърът не е универсален "боец" и най го мъчат разни екзотики, пък били те и не дотам си тежки за възпроизвеждане. Успех!
Благодаря ти.
Тръгнаха нещата. Файловете са музика, не са в контейнер. Сетих се да сменя някои настройки на аудио/видео панела на пуканката. Кабела е ХДМИ, за съжаление нямам ресивър с колони и се оглеждам за нещо прилично.
Благодаря ти. Поздрави и извинения за създадените неудобства.
Сам
Няма нищо, просто исках да намекна, че ако нещата не са коментирани и въобще ако изскочи някакъв проблем е добре първо да опитаме сами да го решим, т.к. най - често решението е просто и е въпрос точно на настройки.
Привет, някой знае ли кога ще може да се плейва ДВД, през мрежа, че е много дразнещо това забиване, когато забравиш в какъв формат ти е дадено филм...!?
С кой протокол си? Всичките ми музикални DVD-та се плейват без проблем по мрежата и не ми е забивало. Използвам Samba. Като казвам плейват, имам предвид с меню, както си трябва. Да не би да ползваш myiHome?
не ползвам МуНоме... НФС и всички устройства се скиват в мрежата, това е единствения начин при който нямам проблеми със Субтитрите!?!? Ползвам 1Т WD в мрежа и само така плейва и Суб!? Но не мога да плейвам ДВДта!?
Да разбирам ли, че ползваш външен мрежов диск? Ако е така търси проблема там. От компютъра през Samba си вървят и ДВД-та и субтитри на всякакви файлове.
Външния диск е вързан за рутера... и се вижда от всякъде, но не пуска субтитрите през муноме!? Нещо от фирмения софт на WD !@!@ Може би и със ДВДта а етака , а!?
Не мога да се сетя дали не съм спрял Самбата, ще проверя довечера. Благодаря все пак, ориентирах се къде да ровя...
Няма как да ползваш MyIhome от този диск. Това е http стрийминг сървър на Попкорн, който не може да инсталираш на това устройство. Най-вероятно външния диск има uPnP стрийминг сървър, който се опитваш да ползваш, но той е куц и няма как да ти вървят субтитри и ДВД-та.
Виж дали външния диск има Самба протокол /би трябвало/, пусни го и ползвай него.
Fata, извинявам се за въпроса, но защо не свържеш външният си диск директно да речем към задният USB вход на A-110? Нищо не губиш, пък току виж нещата се оправили.
Пуканката не иска да подкара това- Avatar 2009 1080p Blu-ray EUR AVC DTS-HD MA 5.1
До колкото разбрах е било подкарано на Tvix 6600 и 6500, а е имало проблеми при А-200.
В медиа инфо пише следното:
General
ID : 0
Complete name : H:\Torrents\RED_BIRD_2D_F3\BDMV\STREAM\00002.m2ts
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 44.3 GiB
Duration : 90ms----------------> ?????? 90ms ???
Maximum Overall bit rate : 48.0 Mbps
Video
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.1
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 2 frames
Duration : 2h 41mn-------------->!!!!!! O.K.
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Resolution : 24 bits
Colorimetry : 4:2:0
Scan type : Progressive
Audio #1
ID : 4352 (0x1100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : DTS
Format/Info : Digital Theater Systems
Format profile : MA
Duration : 2h 41mn
Bit rate mode : Variable
Channel(s) : 6 channels
Channel positions : Front: L C R, Surround: L R, LFE
Sampling rate : 48.0 KHz
Resolution : 24 bits
Video delay : -9ms
Имам филм с подобни характеристики на харда, като единствената разлика е несъответствието с времето, отбелязаното с червено.
Някой да знае какъв е проблема?
Аз го пуснах да се сваля, но сутринта му оставаше още 2 часа и не съм пробвал.
Ти кой релийз си свалил? Да не е някой от нехакнатите?
Този.