Re:HDTV медиаплеер - Popcorn Hour NMT A-110
За втори път ми се случва това като пусна даден филм и изведнъж да ме изхвърля назад и след това да немога да пусна нищо. Малко по горе писах за този проблем,но след като преинсталирах наново новия фърмуер се оправи.До днес нямаше проблем и изведнъж пак стана така.Рестартирах и като зацепи някой филм първо ми изписва "...buffering",което до сега не ми е излизало, субтитрите му се показват в средата на екрана,а лентата за инфо в ляво и в средата. За трети път преинсталирах фърмуира и пак се оправи, но незнам до кога.
От къкво може да е това.Значи фърмуера го инсталирам без форматиране на диска тъй като няма къде да запиша информацията от него.Незнам дали формата ще оправи тия проблеми.
Какво ще ме посъветвате???
Звучи ми като да не ти е свален файла докрай.
Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
Звучи ми като да не ти е свален файла докрай.
Добре де и така да е защо след преинсталация на фърмуера си тръгва същия този файл без проблем?
И всъщност необходимо ли е при ъпдейт да се форматира и диска?
plamen_mr Не е необходимо да форматираш. Аз само ъпдейтвам и до сега проблеми съм нямал. Да не би да имаш бад сектори по хардиска и това да ти прави проблеми. За последното само гадая.
Цитат:
Първоначално публикувано от TODD
plamen_mr Не е необходимо да форматираш. Аз само ъпдейтвам и до сега проблеми съм нямал. Да не би да имаш бад сектори по хардиска и това да ти прави проблеми. За последното само гадая.
Как мога да разбера това???
А сигурен ли си, че само след ъпдейт тръгва или просто и след рестарт?
Можеш да извадиш диска, да го слижиш на компютър с Линукс и да го чекнеш за грешки.
Пробвай дали същия файл върви на компютър. Закачи плеъра към компютъра и пробвай.
Не.След рестарт не тръгваше. За сега се държи добре. Дано е било нещо случайно и да нямам пак проблеми.Ако има нещо ще пиша. Благодаря Ви.
Инсталирах новия ъпдейт от 24.04.10 и ми иска New Transmission BT client version 1.75.
От къде да го намеря и как се инсталира?
Как точно ти го иска?
Ти исвен фърмуера преинсталира ли и NMT Apps?
Не. След като инсталирах ъпдейта изгасих пуканката от червения бутон от зад и след включването му излиза надпис за това приложение.
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Инсталирах новия ъпдейт от 24.04.10 и ми иска New Transmission BT client version 1.75.
От къде да го намеря и как се инсталира?
http://www.networkedmediatank.com/sh....php?tid=38423 ! :Drinks: http://www.popcornhour.com/download/...ware-A110.html ! :)
civica кое от всички и как? Благодаря!
Цитат:
Първоначално публикувано от soon
Не. След като инсталирах ъпдейта изгасих пуканката от червения бутон от зад и след включването му излиза надпис за това приложение.
Отиди на Setup-Maintenance-NMT Setup Wizard и ъпдейтни NMT Apps. Гледай да дадеш опция БЕЗ форматиране на диска.
Не е трябвало да го гасиш. СЛед рестарта той сам щеше да тръгне да ги ъпдейтва.
lazarus18 ъпдейтвах чрез USB флашка и никога не ползвам online услуги и торент клиента.
За да се ъпдейтни това приложение трябва да го изтегля и запиша на флашката и как да се направи е въпроса.
След този ъпдейт забелязвам подобрение в качеството на картината и след корегиране на размера на субтитрите след гасене, че те си остават същите което е добре.
Този ъпдейт не е само заради Торента. И да не го ползваш трябва да ъпдейтнеш защото всеки фърмуер върви с определени NMT Apps и когато има разминаване /като при теб/ не иска да тръгне. В тези NMT Apps са и самба сървъра, фтп и тн. Ъпдейта може да се направи и през USB.