Re:POPCORN Hour A-110 ...По-добрата алтернатива или...!?
Здравейте,
опитах да включа А110 към лаптопа с USB кабел, обаче на компютъра не става нищо. На устройството светва лампата за USB и диска се unmount-ва, но на компютъра не се чува звука от включване на USB устройство, в Device Managera и в Disk Managera не излиза нищо. Качил съм Ext2FSD. Диска е форматиран с Ext3. Къде греша?
az go polzvam s Ext2Fsd-0.46.exe i si raboti.parvo trqbva da se dade nqkakva bukva na diska i tragva.no i tarpenie trqbva, 6toto my otneme 30 sec dokato se osaznae.
Не става. Аз търпение имам, но пуканката не се разпознава от лаптопа като устройство.
Цитат:
Първоначално публикувано от milko
Здравейте,
опитах да включа А110 към лаптопа с USB кабел, обаче на компютъра не става нищо. На устройството светва лампата за USB и диска се unmount-ва, но на компютъра не се чува звука от включване на USB устройство, в Device Managera и в Disk Managera не излиза нищо. Качил съм Ext2FSD. Диска е форматиран с Ext3. Къде греша?
Преди имал ли си този проблем? Щото при мен по някаква причина Ext2FSD не тръгна и го подкарах с Ex2IFS драйвера - http://www.fs-driver.org/
Малко тъп въпрос, ама... коя дупка на USB-то на РСН ползваш? Host или Slave? С оригиналният кабел ли си?
хора, това чудо работи ли с playlist за movie и какъв?
Здравейте,защо двете приложения в NMT Torrent и Casdle iDVR не мога да ги пусна,като преди време са били пуснати и са работели
Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но не можах да разбера от всичко прочетено следното: при инсталиране на новия фърмуер задължително ли е да се форматира диска на пуканката (да уточня, че диска е вътрешен)? Ако е така, не виждам смисъла всеки месец да си изтривам информацията върху диска, за чието събиране съм положил доста усилия (в момента имам заето пространство от 750 GB). Искам да поясня, че и в момента съм изключително доволен от плеъра, тъй като го използвам само за гледане на HD филми. Досега не съм срещнал филм, който да не се прочете и да насича. DVD-тата си ги гледам на DVD-плеър.
@Tougi: Имам устройството от няколкодена и сега реших да пробвам USB Slave функцията за пръв път. Пробвах с и Ext2FSD и с Ext2IFS. Ползвам оригиналния кабел и го включвам в Slave порта отзад на PCH.
Може би трябва да пробвам и с друг кабел, в понеделник ще взема един и ще пиша кво е станало.
Цитат:
Първоначално публикувано от bstr
Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но не можах да разбера от всичко прочетено следното: при инсталиране на новия фърмуер задължително ли е да се форматира диска на пуканката
Не, разбира се. При първоначалното инсталиране, дискът се разделя на три части: системен диск, swap диск и "потребителски" диск. Нормалната инсталация пише само по системния диск. Ако нещо се скапе, Syabas предлагат и едно ютилити за проверка на диска.
Цитат:
Първоначално публикувано от milko
@Tougi: Имам устройството от няколкодена и сега реших да пробвам USB Slave функцията за пръв път. Пробвах с и Ext2FSD и с Ext2IFS. Ползвам оригиналния кабел и го включвам в Slave порта отзад на PCH.
Може би трябва да пробвам и с друг кабел, в понеделник ще взема един и ще пиша кво е станало.
Ако си все още с Ext2IFS, Control Panel -> IFS Drives Control Panel. Може би не си му задал буква, и за това не го показва...
Знам за това, просто няма на какво да дам буква
Много ти благодаря Tougi за бързия и точен отговор.
за USB-то - и на мен сега ми го направи тоя номер - диска не се появи дълго време. и стандартно- влез-излез от windows и готово. другия начин-от Device Manager-Scan for hardware changes- пак готово.
Не става с рестарт на windowsa нито със Scan for hardware changes. Вече си мисля че има проблем с устройството или че кабела е бъгав