Re:Media Player - Western Digital WD TV HD
Колеги, поне за мене, Голяма новина, има софт за WDTV HD Gen2 (не LIVE) от други плеъри, по точно LaCie i Eminent, най-накрая плеърчето работи нормално( има и доста допълнителни екстри, дори и YouTube). Изпробвах и двата софта, от LaCie ми допадна повече.
http://wdhd.ru/board/index.php?a=vtopic&t=1885
Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Някой да знае може ли да се направи връзка с интернет през юезбито с безжична ланка ??
Имам един въпрос има ли някакъв начин да се гледат ТВ канали на WDTV Live ?
примерно да пусна MTV HD или някакъв друг музикален канал ?
ако има начин ще се радвам ако някой сподели как става!
днес установих че при TrueHD звук като пусна филма на WDTV Live няма звук !
по горе писах че върви но звука не е бил TrueHD тогава!
Някой ще кажели как се решава проблема и изощо има ли начин да си downmux-не звука да ДД5.1 автоматично както си прави с DTS-HD потока!
Моля някой да помогне
Edit:
Да не би всеки път трябва да downmux-ксвам TrueHD то AC-3 и след това да го вграждам в mkv зада мога да избера после вторият аудио поток АС-3 от WDTV Live?
EDit2:
добавих към мкв-то и АС-3 аудио (с tsmuxer remove-нах ХД потока до АС-3) WDTV Live го разпозна но пак няма звук !!! какво става подяволите ?
Здравейте. Имам въпрос относно изкарването на субтитри на ДВД файл (VOB), както и дали чрез този плейър могат да се управляват менютата от свален филм в ДВД формат? При мен се виждат менюта, но не са активни.
Видях, че има подобни въпроси, но не ми стана ясно, тъй като досега не съм включвал WDTVLive въобще към компютъра и не мисля освен ако трябва, за да отстраня този проблем.
От скоро имам WD TV Live към който съм вързал един външен хард диск с цел гледане на филми и слушане на музика. Плейара е вързан само към рисийвър и телевизор. Трябва ли да инсталирам някакъв софтуер, за да отстраня проблема и може ли да направя тази инсталация на външния хард диск.
Re:Media Player - Western Digital WD TV HD
Здравейте,
Моля за малко помощ!
Почти съм се навил да купувам WD TV Live Hub, но ме притеснява аудито.
Въпроса ми е ако плейвам филм с DTS аудио (каквито май са повечето в торентите), ще има ли звук на телевизора през HDMI кабела или трябва преди това да се конвертира в AC3?
Благодаря!