Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
днес си поръчах един WD TV Live установих че поне за сега няма да имам нужда от Попкорн А-200 поради ред причини.
Интересува ме само тъйкато го чакам утре да дойде тррябва ли даго ъпдейтвам с последният firmware или ще препоръчате някой от по старите версии с който се изчистват разните бъгове и няма проблеми ?
Бях взел на скоро от приятел WD TV Live до го тествам и ми хареса но не тествах шерването по мрежа, и днес приятелчето ми каза че при шернат мкв файл устройството го вижда но не го отваря вярно ли е това ? (при шерване тръгвали само mp4 и avi)
Не е вярно, аз нямам вързан към него диск и гледам само шернати mkv-та. Препоръчвам ти последната версия на официалния фърм.
ok значи ще го ъпдейтна като го вържа към нета ако е със стара версия
Иначе нали има начин да се направи по приятно menu-то като thumbnails и иконите на филмите да се появяват и други благинки ?
има с фърмуера на BRad , аз позлвам 1.03.49_V-WDLXTV-Live-0.4.7.3 и съм много доволен , поддържа торент клиент и други щуротии .... аз основно го ползвам заради NFS подръжката , благодарение на която през мрежата гледам от компютъра чрез шер BlueRay без грижи :)
аз се мъча да направя Movie Sheets с firmware 1.02.21 WDLXTV_LIVE-0.4.7.3 съм но нещо го няма tools menu-то като в този клип за да си го променям:
https://www.youtube.com/watch?v=0DGrzhIqQN8#ws
Edit:
Какво трябва да направя за шервам от ПС-то към WDTV Live ?
вързал съм го дирекно към рутъра и нета си вирви автоматично без да барам каквито и да е било настройки!
от диска няма програма нужна за целта май!
Edit2:
Някой ще обясни ли как се подкарва Movie Sheets с описание на филмите след като се отвори папката ?
Firmware ми е горепосоченият просно незнам как да стане който е запознат ще се радвам да помогне !
Много доволно го направих може да се превърта не х2 и там до х16 а по чаптери като се цъкне една точка се мести а картината стои на пауза !
айде кажете какво как се подкарв Movie Sheets ?
С тази програма уж правя всичко необходимо ThumbGen 1.2.3.1 вече виждам в менюто на плеяра и Tools Мenu където уж пише че Sheet Mode e активиран но като отвора папката с филма вътре просто ми се появява филма във вид на jpg няма го якият изглед уж който съм направил !
Моля помагайте
Искам да те попитам за WD TV Live Plus HD Media Player ,може ли като гледам филм на телевизора ,да преместя субтитрите на долу за да са на черния фон, а не по средата на картината,да променям големината им ,цвета.
Най псле с много четене нещата станаха даже Youtube HD пуснах!
Сега остана единсвеното нещо което не съм търсил как става:
да шервам от ПС-то към WDTV Live в файла видях сумати схеми за активация S00custom-options, но кажете кой е най добрият начин за шерване и да се активира в S00custom-options и каква програма да си сваля на ПС-то за целта ?
Предварително ви благодаря
устройството си заслужава определено
Не вярвам да е нужно да се инсталира и пипа каквото и да е за да видиш шернати папки от компютъра.
Това си е основна функция на всеки плеър с мрежа. Какво ще тръгне по мрежата е друг въпрос.
Аз сложих на PC-то Twonky media server, всичко работи перфектно и се настройва много лесно!
Цитат:
Първоначално публикувано от stobi
Аз сложих на PC-то Twonky media server, всичко работи перфектно и се настройва много лесно!
Благодаря по късно ще пробвам!
А да попитам като е пуснато Youtube HD и съм задал включени настройките от 360п до 1080п включително да разбирам ли че като пусна клип при наличието на 1080п автоматично ще ми го пусне него ?
че само в долният десен ъгъл ми пише Youtube HD и незнам на каква резолюция пуска клиповете!