Тези два диска със собствено захранване ли са или не...и ако не дали ще може да ги захранва Western Digital WD TV HDПървоначално публикувано от L0W_Raider
Тези два диска със собствено захранване ли са или не...и ако не дали ще може да ги захранва Western Digital WD TV HDПървоначално публикувано от L0W_Raider
Имат си захранване. При положение, че плеъра има само USB няма нужда да плащаш за FireWire/eSATA.
При положение ,че WD TV HD струва 215лв ,а външните хард дискове започват от 150лв нагоре,не е ли по-правилният избор да e NMT Popcorn A100 за 410лв?Може ли WD TV HD да плейва видео файлове от флашка през USB входа си?Предложете ми някое грамотно решение за възпроизвеждане на филмите от PC на LCD без да се размотават метри кабел , тъй като са в различни стаи?Благодаря предварително !
За Popcorn-a пак ще ти трябва диск. Поне ако искаш да го ползваш пълноценно. Иначе не е проблем да го ползваш и по мрежата, но зависи дали имаш опънат ЛАН кабел до телевизора.
WD TV може и със флашка да работи.
Не ми излизат субтитрите от SUB файловете.До колкото разбрах още след първия ъпдейт този проблем отпадна...или греша.Сменям им кода на UTF-8,а също и уеднаквявам името с това на филмовия файл.
Не трябва да сменяваш кода на UTF-8. След ъпдейта си разчита нашата кодава таблица 1251
това и за SRT ли се отнася и да ги оставям на ANSI
С новия Ъпдейт разчита всички субтитри вече!
само трябва от менюто Settings > system > additional encoding support да е Cyrillic(windows-1251) за да не излизат маймунеци
Привет,lazarus18.Оправих си настройките на плеара.но субтитрите(.SUB файловете) пак не ги чете.Някаква идея?Компа ми е на кирилица,,,,там нямам проблем.
И при мен не чете някои .sub файлове, предполагам, че не са форматирани правилно и затова не ги разчита.
Прекарвам ги през SubMagic, след което няма проблеми.
Другият проблем, който съм забелязал е, че ако има вградени субтитри във файла обикновенно отказва да пусне външните субтитри.
Благодаря,инсталирах си SubMagic- 0.7,но не разбрах чрез коя опция (горнит бутони) се оправят,а също така програмата не чете кирилица?
Опцията е fix errors, кирилицата не я разчита, но също така не я разваля. Аз прекарвам субтирите през fix errors, след което ги запазвам като .srt файл.
При мен не съм забелязвал този проблем, даже външните субтитри са на първо място.Първоначално публикувано от Guardian
Другият проблем с вградените субтитри е, че не се изписват коректно някои букви, но се надявам в следващият ъпдейт да го поправят.
И аз се сдобихс тази джаджа и съм изключително доволен. Свръзах го към телевизора, включих DVD-то на режим TV и се радвах на съраунд и много качествена картина (все едно си гледаш DVD диск). Но за жалост субтитрите не можах да накрам да тръгнат.След изчитане на цялата тема и ъпгрейда на продукта вече всичко е ОК.