Страница 13 от 134 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 2008
Like Tree1Одобрявам

Media Player - Western Digital (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re: Нов мултимедиен плеър - Western Digital WD TV HD

Доста филми изгледах както 720p така и 1080р разбира се бяха .mkv -ta тоест много зависи ка са конвертирани и направени но съм нямал никакъв проблем освен с един рилийз на I am Legend изтеглен от замунда на койо на образа ми вади изключиелно много артефакти и не става за гледане ! Та ако знае някой накакво се дължи това моля да отговори.

Със оригинални Блу Рей дискове също нямам проблем и вади перфектна картина !

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Привет на всички,

Решил съм да се сдобия и аз с такава джаджа . Имам един въпрос. Може ли да се върже към WiFi мрежа?

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от kall
    .... Може ли да се върже към WiFi мрежа?
    За сега незнам ефективно някой да е успял да го върже, има варианти през HDD с LAN (съответно WIFI), но реално, според мен не си заслужава усилията.
    Повечето дискове с LAN не поддържат NTFS, а FAT 32 т.е. файловете неможе да са по-големи от 4GB, което го обезсмисля като HD player.
    Най-лесно е да сваляш филмите чрез PC или MAC и после на външен HDD.
    Успех!

5. Member
    Тук е от
    Jun 2008

[quote=4o4o ]
    За сега незнам ефективно някой да е успял да го върже, има варианти през HDD с LAN (съответно WIFI), но реално, според мен не си заслужава усилията.
    Повечето дискове с LAN не поддържат NTFS, а FAT 32 т.е. файловете неможе да са по-големи от 4GB, което го обезсмисля като HD player.
    Най-лесно е да сваляш филмите чрез PC или MAC и после на външен HDD.
    Успех!
    [/quote[quote=4o4o ]

Благодаря....

6. Тук е от
    Jan 2009

Re: Нов мултимедиен плеър - Western Digital TV HD

Знам че Western Digital не подържа DTS.
    Та въпросът е ,аko филмът е DTS,а усилвателя ми е про лоджик 2 звук ще има ли?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от pana
    Знам че Western Digital не подържа DTS.
    Та въпросът е ,аko филмът е DTS,а усилвателя ми е про лоджик 2 звук ще има ли?
    Не.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Относно WIFI mediaplayer, ето едно решение:

http://www.conceptronic.net/site/des...pid=CFULLHDMAi

Не съм го разучавал, но "на първо четене" звучи доста интересно, особенно за хора, които искат да не се занимават с кабели.

P.S. цената му е около 280 евро

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Привет на всички !
    Ето и ламерския ми въпрос:
    От къде, на каква цена да закупя това устройство и може ли вместо диск да ползвам само флаш ?
    Какво предимство има външен диск освен , че е скъп ?

11. Member
    Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от wizard2000bg
    Привет на всички !
    Ето и ламерския ми въпрос:
    От къде, на каква цена да закупя това устройство и може ли вместо диск да ползвам само флаш ?
    Какво предимство има външен диск освен , че е скъп ?
    Можеш да го закупиш от www.popcornhour-bg.com , а що се отнася до флашката...спорет теб колко иформация би събрала една USB флаш памет.? До колкото знам най голямата е 32 GB и е на цена около 150лв. За толкова пари можеш да намериш хард диск и няма да направиш пътека до компа за да качваш информация...И естествено това е мултимедиен плеър на който се гледат не само филми,а музика и снимки...Има филми които са над 20 GB и няма как да ги запишеш на флашка...

12. Тук е от
    Jan 2006

Здравейте! От 2дни имам Western Digital WD TV HD и съм общо взето доволен. Имам питане към собствениците на това плейърче! При мен понякога ( не всеки път ), отказва да приема команди от дистанционото! Например:
    Отивам до определен файл, който искам да пусна, натискам Enter и нищо! Натискам пак, пак нищо. И чак на 3-4път може да реагира. В следващия момент спирам всичко, пускам пак същия файл и няма никакво бавене и чудене!!!
    Друг Пример:
    Имам 4 видео файла! За да пусна третия, трябва да отида до него с бутона за придвижване надясно и да натисна Enter. Натискам бутона за придвижване надясно за да стигна до третия файл и .....нищо! Никаква реакция! Натискам пак и пак и пак и НЕ! Не иска! И след малко само отива до там и чака! На мен ми прилича на "забиване" на процесора! Но това нещо се случва и при придвижване из менюто на плейърчето! И пак казвам, това не е всеки път!Определено няма зависимост! Сложил съм му последния Firmware и ъпдейта протече без никакви усложнения! Някой да има идея как да постъпя? Дали да го връщам в магазина???

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от vvas
    Здравейте! От 2дни имам Western Digital WD TV HD и съм общо взето доволен. Имам питане към собствениците на това плейърче! При мен понякога ( не всеки път ), отказва да приема команди от дистанционото! Например:
    Отивам до определен файл, който искам да пусна, натискам Enter и нищо! Натискам пак, пак нищо. И чак на 3-4път може да реагира. В следващия момент спирам всичко, пускам пак същия файл и няма никакво бавене и чудене!!!
    Друг Пример:
    Имам 4 видео файла! За да пусна третия, трябва да отида до него с бутона за придвижване надясно и да натисна Enter. Натискам бутона за придвижване надясно за да стигна до третия файл и .....нищо! Никаква реакция! Натискам пак и пак и пак и НЕ! Не иска! И след малко само отива до там и чака! На мен ми прилича на "забиване" на процесора! Но това нещо се случва и при придвижване из менюто на плейърчето! И пак казвам, това не е всеки път!Определено няма зависимост! Сложил съм му последния Firmware и ъпдейта протече без никакви усложнения! Някой да има идея как да постъпя? Дали да го връщам в магазина???
    Според мен това не е проблем.Понякога се забелязва забавена реакция но след това всичко си върви безпроблемно.При мен обикновено това е еднократно - само първия път след като включа плеъра и се опитвам да вляза в папка на хард диска!

Има ли някой наблюдения относно плейването на DVD -та и показването на субтитрите им.
    Отачало мислех че не подържа нищо от DVD формата но се оказа че не е така - няколко DVD -та вече ми разпознава различните субтитри и аудио потоци. Проблем имах самос едно DVD на което не показа никакви сибтитри!
    Явно зависи от начина по който е направено DVD-to!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Колбая се между 2 устройства:
    Western Digital WD TV HD VS Popcorn 100

Телевизора ми е Пана PV70 42" HD ready...
    Дайте акъл за устройство и хард диск ... 10х

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Всичко зависи как ще го ползваш и с каква техника разполагаш.
    Мисля, че доста сме написали относно разликите в ползването между двата плеъра.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Забравих да спомена относно проблема с дистанционното - обсъждан е и в чуждестранни форуми и се забелязва само при някоии модели LCD телевизори като Самсунг и Филипс.Понякога дистанционното съвсем отказва да работи.
    И понеже и аз съм със Самсунг проблема се появи и при мен.Това което направих е да изключа power saving опцята на телевизора или нещо подобно беше.Явно като е включена смущава IR излъчването на дистанционното.

След това нямах проблем!Така че хубаво е да се има предвид и това !

18. Тук е от
    Jan 2006

Цитат Първоначално публикувано от oncho99
    Забравих да спомена относно проблема с дистанционното - обсъждан е и в чуждестранни форуми и се забелязва само при някоии модели LCD телевизори като Самсунг и Филипс.Понякога дистанционното съвсем отказва да работи.
    И понеже и аз съм със Самсунг проблема се появи и при мен.Това което направих е да изключа power saving опцята на телевизора или нещо подобно беше.Явно като е включена смущава IR излъчването на дистанционното.

След това нямах проблем!Така че хубаво е да се има предвид и това !
    В крайна сметка и при мен беше такъв проблема с ДУ на WD TV HD Player!Телевизора ми е PANASONIC TH-42PY80P, и го гледам в ECO Mode! В този режим работи една автоматична система за корекция на контраста C.A.T.S., която вероятно влияе върху ДУ на WD TV HD Player! Сега съм в Cinema Mode и проблема го няма! Благодаря, че ме насочи към това решение!
    Искам да попитам собствениците на WD TV HD Player дали когато се изключва захранването на WD TV HD Player от ДУ, трябва да извадя и AC Adapter от контакта? Към WD TV HD Player, имам вързан един WD HD My Book® Essential Edition™-External Hard Drives 1 TB, USB 2.0! Въпросът ми е същия относно неговото захранване!Благодаря предварително на отзовалите се!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 134 ПърваПърва ... 311121314152363 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Western Digital (всички модели)
    От nestorbg55 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 193
    Последно: 21-04-16, 20:23
  4. Media Player - ASUS (всички модели)
    От yavor44 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 177
    Последно: 29-06-14, 19:15
  5. Купувам : Western Digital HD TV Media PLayer
    От thcrown във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 15-09-09, 11:35

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе