Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
Здравейте имам желание да си пусна MOVIESHEEDS
или LINKSHEETS
ако има линк къде да чета
аз съм с
1.02.21_WDLXTV.COM_WDLXTV_LIVE-0.4.5.1
Цитат:
Първоначално публикувано от civica
То хубаво , но модела поостаря и затова сега се намира на добра цена , но има и други плеъри и то модел 2011 почти за същите пари !
Сподели например ?
В каталога на фирма Алтеч видях че се предлага новия модел 2011 година.Някой да го е поръчал вече и да сподели впечетления или просто в фирмата предлагат устройството само виртуално ?
Хора от известно време устройството WDTV Live за да работи иска да го ресетна от контакта със denon 1910 съм ресивър ако има значение, сигнала минава през него нещо от настройките ли пропускам?
Има ли някакъв модел плеър на WD, който да чете .ISO формат, тоест ще пускам 3D FULL HD BLU-RAY филми на LG LW4500 чрез HDMI кабел, плеъра може ли да се свърже със 1.4 ХДМИ кабел ?!
Да чете ISO и да чете 3D ISO са две коренно различни неща.
Колеги, дайте решение на този проблем. Устройството ми на доста филми неще да разчита субтитрите. Използвам външен хард на WD, 1TB
Името на субтитрите същото ли е като на филма?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1321383080[/time]_________________________________________________
Името на субтитрите същото ли е като на филма?
Някой има ли наблюдения върху обновената версия?
В Плесио го видях на 200 лв. (http://plesio.bg/media-players-c-699...-p-289299.html) и мисля да гo взимам, та някой ако сподели наблюдения преди това ще е добре.
http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=330
Доколкото виждам е софтуерно 1:1 с HUB-а...само дето като хардуер има WiFi вградено (което е важно за мен) и няма HDD (който пък аз си имам купен отделно). Из нета четох, че бил с по-нов процесор Сигма и с 2 пъти повече рам спрямо предния Live.
Поръчах този модел днес ,не от Плесио разбира се,там повечето неща които ги има в каталога си остава виртуални.Като го поразцъкам малко ще напиша кратко ревю на модела.Поне на хартия и по традиция модела трябва да е от най-добрите като цена качество.Аз съм собственик на 4 модела плеъри досега и наблюденията ми са че като качество на картината цифрово WD TV е на нивото на пуканката ,а последните нововъведения като включена безжична,по-бърз сигма процесор ,по-добър интерфейс и дистанционно едва ли ще разочароват:)
Скоро един клиент си поръча 2 броя от новия WD и взех единия за една вечер да го поцъкам. Общо взето исках да видя как се държи NFS , аз имам стария и ползвам B-Rad , заради NFS за да вървят BluRay по лан без проблем. Та с 2 думи , една идея е малко мудно менюто ... подкарах си BluraY-овете през Samba даже , не чрез NFS ( той си работи перфектно , просто му трябва минута - две за да ми се появят шеровете на компютъра ). Това което ме впечатли най-много е че работят чаптърите и меню на BluRay , само цъкаш next и отива на следващия чаптър .... забелязах , че не работят през NFS. Според мен е оптимизиран в работа с мрежа , просто цакам на bluRay-a и след 2 секунди захапва и тръгва моментално , превътането все едно го правя на компютъра. Допада ми , даже се замислям да разкарам стария и да си взема този !!!
здравейте, не мога да се ориентирам между различните генерации WDTV Live.
има ли тук в продажба, евентуално къде, и за колко, от последната итерация (октомври 2011, Sigma 8670/8671 базиран)?
http://www.iboum.com/pr/wdtvlive11.php
благодаря на отзовалите се.