Re:Media Player Western Digital TV™ Live HD (WDTV2)
следя от известно време тези модели, в крайна сметка кой WD бихте препоръчали ?
Изискванията са ми:
1.Възможност за вътрешен диск
2.Да е тих (не знам имат ли вентилатор)
3.Ще се гледат основно HD филми (има ли проблем с по-големи файлове)
4.Лесен за работа (менюто да е удобно и за деца и за баби :)
Поздрави,
Пичове,не мога да подкарам филми с Dts,рисийвъра ми поддържа Dts,но като пусна филм няма звук!:( !!някакви идеи?
Цитат:
Първоначално публикувано от united75
Пичове,не мога да подкарам филми с Dts,рисийвъра ми поддържа Dts,но като пусна филм няма звук!:( !!някакви идеи?
Може ли малко допълнителна информация - как си свързал плейъра и рисийвъра, какви настройки за Audio си дал на плейъра. Само на DTS ли се проявява проблема? Само звука ли не върви? Погледни в Settings/Audio-Video/Audio output на Stereo ли е или на Digital.
Колеги само аз ли имам проблеми със субтитрите. Моля ви за съвет. Субтитрите са със същото заглавие като филма и неще и неще.
Цитат:
Първоначално публикувано от kretos
Колеги само аз ли имам проблеми със субтитрите. Моля ви за съвет. Субтитрите са със същото заглавие като филма и неще и неще.
Субтитрите в какъв формат са?
srt- формат са. Някога ги чете някога не!?!?!
Само да питам - за WD LIVE FullHD WiFi LAN HDMI Composite 2 x USB (WDBGXT) в аудио формати са изброени следните
MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, Dolby Digital, DTS - това означава ли че филми с AC3 няма да имат звук?
Привет и от мен,
От няколко дни съм собственик на най-новия WD TV Live WiFi WDBGXT.
Като цяло съм доволен, с последния софтуер съм, успях няколко пъти да го забия и си мисля че причината е в wi-fi -то-само така съм вързан към нета, макар че ми се случи на един и същи филм да забие по един и същ начин-давам на пауза и след това дистанционното не реагира. Както и да е, ще потърся причините за това.
@Bjasa кажи някой филм с AC3 и ще ти отговоря на въпроса
-Update-
Ето го и първият филм, който не ми тръгва-Barbie - A Perfect Christmas-https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=291203&hit=1
Не виждам защо да не тръгва, на лаптопа си върви...
Цитат:
Първоначално публикувано от majesty
@Bjasa кажи някой филм с AC3 и ще ти отговоря на въпроса
Имам предвид всички онези филми в замунда, арена и т.н. в заглавието на които има AC3 - този например ********************/details.php?id=f9...4c317e15d25fb1
Свалих семпъла от този торент- https://forum.setcombg.com/*************************/details.php?id=291160 и си има звук
Плеъра ми е свързан с оптика към ресивър.
Ако искаш нещо друго да тествам може и на лични да ми пишеш
Здравейте.
В момента ползвам ASUS O!Play HDP-R1. До скоро ми вършеше перфектна работа и беше "всеяден", но от няколко месеца зачестиха релийсите, които не чете. Процента на филмите, които не му харесват се увеличи драстично!Почнах да мисля за смяна...
Някой може ли да провери, дали следните релийси се четат коректно на TV Live WiFi WDBGXT
********************/details.php?id=8a...1c988bc8250972
********************/details.php?id=fa...fe5074b15d5dee
Ако се четат безпроблемно, значи се ориентирам към WD:)
Мерси, предварително.
И двете ги гледах наскоро и двете ги стриймвах по вифи(то) 1080p. Нямаше ядове.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mean
И двете ги гледах наскоро и двете ги стриймвах по вифи(то) 1080p. Нямаше ядове.
Супер:) От къде ще ми препоръчате да го купя тоя модел? Гледам че в Плесио е най-евтин...
И при мен 2-та филма си вървят без проблем :Drinks: