Регистрирах се но не ме пуска до тази страница
Регистрирах се но не ме пуска до тази страница
******************.com/files/12399002...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12398855...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12399266...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12400641...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12399735...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12400221...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12400784...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12406109...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12406819...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12407774...MBit_.mkv.html
******************.com/files/12408718...part1.rar.html
******************.com/files/12407106...part2.rar.html
******************.com/files/12409404...part1.rar.html
******************.com/files/12407332...part2.rar.html
И аз потвърждавам, че след презаписване на субтитрите WD TV показва субтитри на български език от външен .srt файл.
Малко е задължаващо всеки път да се прави тази операция, но важното е, че има решение.
Ние вече имаме налични бройки от този модел и снощи успяхме заедно с един колега да изтестваме част от възможностите му.
Ще се опитам да синтезирам всички му плюсове и мунуси като добия цялостна представа за възможностите му, но засега съм доста доволен.
Пичове, може ли някой да даде линк за филм с VC-1 кодирано видео, имам доста HD филми и повечето са с кодиране AVC според MedieInfo и каква е разликата между AVC и VC-1.
Тези дни трябва да ми донеаст WD TV и искам да знам дали ще мога да си гледам старите филми или ще трябва да чакам ъпдейт от WD.
Благодаря предварително!
VC-1 е друг стандарт за кодиране като MPEG4 AVC/H.264. И двата се ползват във Блу-рей, но повечето MKV филми са във Н.264 така че едав ли имаш много такива филми. Среща се във директно ремукснати файлове от Блу-рей диска.
http://hd-torrents.org/details.php?i...44ff7a5#expand
Някой в първия пост беше писал че не чете Divx,така ли е или има решение ,че вече го поръчах и го чакам утре
пп: очаква ли се фирмуер който чете и субтитри на кирилица?
Чете divx. Колко от разновидностите на кодеците обаче не е ясно. Времето ще покаже.Първоначално публикувано от kirilx
Чете и кирилица, но трябва да презаписваш субтитрите с Unicode.
Относно файловете - всички по един исъщи начин,като субективно 40 и 30 Mbit най добре.
А сега за DTS звука с програмата PopCorn MKV AudioConverter си вкарах AC3 звук в Mou.Gaan.Dou.II.2003.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD-sample.mkv и нямам проблеми със звука,плера разпозанава и двата, като AC3 излиза на аналоговите изходи,a DTS на цифровия.
PopCorn MKV AudioConverter--- http://www.digital-digest.com/softwa...Converter.html
Да разбирам ли че и те не са си платили DTS лиценза? От това което описваш така звучи!Първоначално публикувано от azrado
File Formats Supported
Music - MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA
Photo - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG
Video -MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264)
Playlist - PLS, M3U, WPL
Subtitle -SRT (UTF-8)
Note:
- MPEG2/4, H.264, and WMV9 supports up to 1920x1080p 24fps, 1920x1080i 30fps, 1280x720p 60fps resolution
- An audio receiver is required for surround sound output. AAC/Dolby Digital decodes in 2 channel output only
- JPEG does not support CMYK or loss less.
- BMP supports uncompressed format only.
- TIF/TIFF supports single layer only.
Да гледам HDTV на стерео е все едно да ям шопска салата без сирене
Като ще е гарга, да е рошава (демек със рисивър)
Те почти всички подобни плеъри залагат на външен декодер/ресийвър.
Хората, които са оборудвани да гледат HD едва ли нямат ресийвър и озвучаване. Поне в нормалните държави където за двудневна надница си купуваш нисък клас ресийвър.
Дааа така е... Жалко че тук нещата не стоят точно така със заплатите .Първоначално публикувано от lazarus18